anus-hka Re: Lotto!!!!!!! 27.06.13, 06:43 No to jeżeli tak faktycznie jest to dlaczego mamy aż taką wielką dziurę...budżetową? Nie mniej jednak brzmi to bardzo prawdopodobnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lotto!!!!!!! 27.06.13, 14:13 Ostatnio grałam dziko i namiętnie. Muszę przystopować. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 20:07 Wszędzie ustawki, w meczach także. Od czasu do czasu stawiam w bukmacherskich na mecze. W tym roku jestem do przodu ponad dwa patole ale nie gram już ponad miesiąc bo jest to tak cholernie stresujące ,oglądać obstawiony mecz i czekać na końcowy wynik, że jest się często w stanie przedzawałowym gdy wynik niepomyślny a do końca meczu minuty Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 20:18 ja nie mam stanu przedzawałowego stawiam 3 zeta Odpowiedz Link
czarek_sz Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 20:23 Ja stawiałem i po dwa tysie więc nie dziw mi się Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 20:32 sie nie dziwię ale ja odwagi czy wiary na tyle bym nie miała Odpowiedz Link
czarek_sz Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 20:45 Bo te dwa tysie były wygrane, dlatego tyle postawiłem mimo to stres jest taki sam. Na ogół ,gdy wygram jakąś sumę, powiedzmy dwieście czy trzysta zł to wypłacam je z konta i gram za to co grałem wcześniej, za stówkę. Bywa jednak że zbierze się więcej bo szkoda wypłacić. Są też mecze tzw pewniaki i wtedy duże ryzyko się opłaca ale dobrze trzeba główkować. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 20:50 to nie dla mnie trzeba się orientować Odpowiedz Link
czarek_sz Re: oooooooooooooooo 27.06.13, 21:00 W tym na co stawiam jestem na bieżąco. Ale jak mówię, stres jest nieodzowny dlatego też nie gram zbyt często. I nie podpalam się wygraną bo to pewna przegrana w kolejnym zakładzie jeśli nie zrobię sobie przerwy na wyciszenie grę trzeba traktować jak zabawę a nie jako zawodowy hazard bo wtedy zawsze jest się przegranym. Oglądałaś film hazardzistka ? świetnie nakręcony film ukazujący jak hazard wciąga niszczy człowieka jego życie i życie jego bliskich. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: oooooooooooooooo 28.06.13, 05:19 Nie oglądałam ale wszystko czemu nie można się oprzeć bez bólu potrafi zniszczyć Odpowiedz Link