tropem_misia1 Re: sie przyznam ,że 07.08.13, 05:16 na pierwszy rzut oka trochie się przestraszyłam. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a rankiem : 07.08.13, 05:30 Ta osoba na zdjęciu nawet nieumalowana wygląda ZJAWISKOWO Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:31 Ja wiedziałam ,że poprawisz mi humor. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:40 O! Cieszę się Ale swoją drogą jeśli to nie zjawa, to gratulacje dla charakteryzatorki. Se wyobrażasz wyjść tak na ulicę? Normalnie FURORA. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:51 Jeśli to akurat nie jest Halloween to zainteresowanie będzie ogromne....normalnie celebrytą można zostać.. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:55 Oj można, zwłaszcza obecnie, kiedy celebryta zostaje się z najbardziej dziwacznych powodów. W każdym razie cieszę się, że tak nie wyglądam. Jeszcze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 06:16 Ja myślę ,żę nabiorę takiego wyglądu jak poleżę w trumnie przynajmniej przez miesiąc. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 07:03 Pocieszające jest, że wtedy już nikomu nie badzie zależało na naszym wyglądzie, nawet nam samym Poza tym zastanawiam się poważnie, czy w ogóle chce mi się zalegać w trumnie latami. Niepotrzebne zawracanie głowy i zajmowanie miejsca. Lepiej zlecę przesypać się do urny. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 13:36 debi_bebi napisała: > Pocieszające jest, że wtedy już nikomu nie badzie zależało na naszym wyglądzie, > nawet nam samym > Poza tym zastanawiam się poważnie, czy w ogóle chce mi się zalegać w trumnie la > tami. Niepotrzebne zawracanie głowy i zajmowanie miejsca. Lepiej zlecę przesypa > ć się do urny. Żeby nam się tylko pić nie zachciało : www.tvn24.pl/oplakiwany-nieboszczyk-wstal-bo-chcial-napic-sie-wody,345013,s.html Odpowiedz Link