Dodaj do ulubionych

a rankiem :

07.08.13, 05:15
https://static.fishki.pl/static/posts/55/55091/foto_62c122e3265e610f20ecfbeb5a774335.jpg
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: sie przyznam ,że 07.08.13, 05:16
      na pierwszy rzut oka trochie się przestraszyłam.
    • debi_bebi Re: a rankiem : 07.08.13, 05:30
      Ta osoba na zdjęciu nawet nieumalowana wygląda ZJAWISKOWO smile
      • tropem_misia1 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:31
        Ja wiedziałam ,że poprawisz mi humor.
        • debi_bebi Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:40
          O! Cieszę się smile
          Ale swoją drogą jeśli to nie zjawa, to gratulacje dla charakteryzatorki.
          Se wyobrażasz wyjść tak na ulicę? Normalnie FURORA.
          • tropem_misia1 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:51
            Jeśli to akurat nie jest Halloween to zainteresowanie będzie ogromne....normalnie celebrytą można zostać..tongue_out
            • debi_bebi Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 05:55
              Oj można, zwłaszcza obecnie, kiedy celebryta zostaje się z najbardziej dziwacznych powodów. W każdym razie cieszę się, że tak nie wyglądam. Jeszcze smile
              • tropem_misia1 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 06:16
                Ja myślę ,żę nabiorę takiego wyglądu jak poleżę w trumnie przynajmniej przez miesiąc.
                • debi_bebi Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 07:03
                  Pocieszające jest, że wtedy już nikomu nie badzie zależało na naszym wyglądzie, nawet nam samym smile
                  Poza tym zastanawiam się poważnie, czy w ogóle chce mi się zalegać w trumnie latami. Niepotrzebne zawracanie głowy i zajmowanie miejsca. Lepiej zlecę przesypać się do urny.
                  • rena-ta49 Re: :)))))))), Debi! 07.08.13, 13:36
                    debi_bebi napisała:

> Pocieszające jest, że wtedy już nikomu nie badzie zależało na naszym wyglądzie,
                    > nawet nam samym smile
                    > Poza tym zastanawiam się poważnie, czy w ogóle chce mi się zalegać w trumnie la
                    > tami. Niepotrzebne zawracanie głowy i zajmowanie miejsca. Lepiej zlecę przesypa
                    > ć się do urny.

Żeby nam się tylko pić nie zachciało :
                    www.tvn24.pl/oplakiwany-nieboszczyk-wstal-bo-chcial-napic-sie-wody,345013,s.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka