tropem_misia1 26.03.14, 05:25 wpadną w podziw.........? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: a Warszawiacy 26.03.14, 05:57 Już lepsza taka ściana, co jej nie musowo oglądać, niż palma, która psuje widok za każdym razem, kiedy się jest w okolicy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a Warszawiacy 26.03.14, 06:16 a ja wreszcie wiem jak wygląda osoba , która popełniła palmę) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a Warszawiacy 26.03.14, 06:24 Niby taka zwyczajna kobieta, a tu taka palma! Co nie? Odpowiedz Link
zegor Re: a Warszawiacy 26.03.14, 09:36 Ciekawe,co powiedzą kierowcy oślepiani przez "zajączki"....... Odpowiedz Link
darima_ka Re: a Warszawiacy 26.03.14, 18:22 zegor napisał: > Ciekawe,co powiedzą kierowcy oślepiani przez "zajączki"....... O tym samym pomyślałam. Odpowiedz Link
zegor Re: a Warszawiacy 26.03.14, 19:19 darima_ka napisała: > > O tym samym pomyślałam. Ciekawe,dlaczego nikt o tym nie pomyślał,przed zezwoleniem pani artystce na rozpoczęcie dzieła ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a Warszawiacy 26.03.14, 13:10 debi_bebi napisała: > Niby taka zwyczajna kobieta, a tu taka palma! Co nie? No całkiem zwyczajna, ośmieliłabym się rzec - normalna...a jednak palma jej odbiła. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: a Warszawiacy 26.03.14, 19:56 To nie Warszawiacy, a Łodzianie będą podziwiać to "cudo", a powstaje na cześć córki. Córka Rajowskiej ma nowotwór oczu. Artystka w ten sposób chce wyrazić wizję świata Róży, który przez chorobę rozbił się na tysiące kawałków. Miejmy nadzieję, ze te ściany lustrzane nie będą od ulicy. Odpowiedz Link
zegor Re: a Warszawiacy 26.03.14, 20:02 Warszawiacy będą podziwiać dzieło w Łodzi,bo mają tylko sztuczną palmę......... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a Warszawiacy 26.03.14, 20:04 Rzeczywiście...dotarłam do tekstu : "Diamenty Łodzi" Mają uczynić Łódź szarą - piękniejszą. ale dalej nie wiem czy to bezpieczne Nigdy nie byłam w Łodzi. Odpowiedz Link