22.04.14, 19:17
a służby odpowiedzialne za bezpieczeństwo gdzie?
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Turysta 22.04.14, 19:18
      Sorry za literówkę.
    • tropem_misia1 Re: Turusta 24.04.14, 00:23
      Naprawdę cud,że przeżył w tak niskiej temperaturze.
    • debi_bebi Re: Turusta 24.04.14, 06:58
      Słuchajcie, może skrzykniemy się, i też uskutecznimy ucieczkę w jakieś bardzo miłe miejsce, co?
      • leziox Re: Turusta 24.04.14, 20:46
        No czemu nie.Czekam na propozycje.
        Budapeszt?Praga?Paryz?
        • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 06:30
          Tylko Europa?
          No chyba tak...bo zbyt wielu godzin nie przetrwamy.Chyba,że będziemy hibernatusami...
          • zegor Re: Turusta 25.04.14, 10:01
            A co ze zmieszczeniem się w małych "pomieszczeniach" ??????
            • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 10:36
              Noooooooo będzie nam cieplej.tongue_out
              • zegor Re: Turusta 25.04.14, 10:39
                Lubię przytulne pomieszczenia big_grin
                • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 10:52
                  Przytulnie owszem byleby nie było samopoczucia sardynek.
                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 10:55
                    Broń Boże w sosie własnym......big_grin
                    • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 10:59
                      ale chyba przyjdzie nam się kisić jedno na drugim , a że w sosie własnym to raczej nie - ziąb nie pozwoli
                      • zegor Re: Turusta 25.04.14, 11:02
                        Kiszenie faktycznie polega na "jedno na drugim"......
                        Współczuć tylko temu,co na samym dole big_grin
                        • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 11:12
                          noooooo
                          zagramy w marynarzasmile)
                          • zegor Re: Turusta 25.04.14, 11:14
                            A może wybierzemy tego,co najbardziej wygląda jak poduszka ???????
                            • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 12:01
                              Zaraz...zaraz....to nie sprawiedliwe...albowiem zrobiłam się obła...coraz oblejsza.
                              • zegor Re: Turusta 25.04.14, 15:09
                                To powalczymy o....palmę pierwszeństwa big_grin
                                • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 15:11
                                  Świetny pomysł! Kto wygra, może sobie zabrać tę z Ronda de Gaulle'a w Warszawie big_grin
                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 15:17
                                    Gdzie se mam taką palmę wsadzić,jak wygram ??????????
                                    • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 15:34
                                      Noooo.... najlepiej do ogródka. Może być nawet po sąsiedzku suspicious
                                      • zegor Re: Turusta 25.04.14, 15:39
                                        Faktycznie....mam sąsiada,
                                        którego chętnie uszczęśliwiłbym palmą !!!!!
                                        big_grin
                                        Sąsiada działkowego big_grin
                                        • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 15:57
                                          Wiedziałam, że komuś ta palma się przyda! Zabieraj ja choćby nawet jutro big_grin
                                          • zegor Re: Turusta 25.04.14, 15:59
                                            Muszę najpierw wygrać z Tropcią .......
                                            • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 16:12
                                              Dobra, w takim razie poczekamy na oficjalne wyniki współzawodnictwa w kiszeniu smile Się smile
                                              Piętrowo smile
                                              • zegor Re: Turusta 25.04.14, 16:42
                                                Kiszenie później.........
                                                Najważniejsze,kto jest bardziej krągły
                                                i będzie "na spodzie"
                                                wink
                                                • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 16:58
                                                  Mam podać tak intymne szczegóły jak moje wymiary? https://emoty.blox.pl/resource/651.gif
                                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 17:02
                                                    Masz rację......ja swoich też nie podam,wystarczy,że powiem Jestem przerażony!
                                                  • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 17:03
                                                    Znaczy wygrywa ten kto jest bardziej przerażony?
                                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 17:06
                                                    Właśnie tak big_grin
                                                  • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 17:11
                                                    Sie waham....sie waham czy zacząć być przerażoną.
                                                    Bo czeka mnie pyrrusowe zwycięstwo.
                                                    Nie dość dźwigać ( nie tylko palmę) to jeszcze zostać przygniecioną.
                                                  • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 20:35
                                                    Cos mi sie widzi, że się tej cholernej palmy tym razem nie pozbędę uncertain
                                                    W uprzejmościach się prześcigają!
                                                    smile
                                                  • tropem_misia1 Re: Turusta 25.04.14, 20:36
                                                    big_grin

Kurtulę mam we krwi.
                                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 20:41
                                                    A Ty se myślisz,że nam w sąsiadujących ze sobą województwach ta palma potrzebna ???????
                                                  • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 20:55
                                                    Nie! Więc tym bardziej moglibyście ją sobie zabrać i - na wszelki wypadek, podzielić na dwie. Najlepiej w połowie, żeby się tak nie rzucała w oczy smile
                                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 21:09
                                                    Debi.....dlaczego Ty chcesz nam przyznać taką państwową nagrodę,symbol naszej pięknej stolicy?

big_grin
                                                  • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 21:19
                                                    No bo taka piękna palma nie powinna być zarezerwowana tylko dla warszawiaków, bo to samolubne by było big_grin
                                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 21:21
                                                    Ach,rozumię,z życzliwości big_grin
                                                    Masz dobre serce.chcesz podzielić się z nami !
                                                    big_grin
                                                  • debi_bebi Re: Turusta 25.04.14, 21:34
                                                    Nie chcę sie dzielić palmą, tylko oddać ją w całości smile
                                                  • zegor Re: Turusta 25.04.14, 21:37
                                                    Dzielić rozkoszą poznawania tak niebosiężnej sztuki...........big_grin
                                                    Debcia,to Ty stań z nami do rytwalizacji w krągłościach,
                                                    może wygrasz i problem sam się rozwiąże....z tą palmą big_grin
                                                  • lvova Re: Turusta 26.04.14, 16:12
                                                    Prawdziwa sztuka latania smile

........ tffffuuuuuuuuu, miało być przetrwania wink
                                                  • leziox Re: Turusta 26.04.14, 22:15
                                                    A moze po prostu pominac by kraglosci i inne niedoskonalosci i spotkac sie przy tradycyjnym piwku,rechoczac ze zwyklych spraw obywatelskich i rozsiewajac jadowite komentarze?
                                                  • debi_bebi Re: Turusta 27.04.14, 06:26
                                                    No! Zanim starcza demencja nas dopadnie smile Bo jednak do jadowitych komentarzy umysł trzeba mieć w miarę sprawny i niezdziecinniały.
                                                  • tropem_misia1 Re: Turusta 27.04.14, 07:08
                                                    Jakoś nie mam sił jadowicieć,A sam jad mię nie pobudza.
                                                  • debi_bebi Re: Turusta 27.04.14, 07:23
                                                    Ja mam jadowitość w sobie. Nie, żebym nabyła z mlekiem matki, dopiero z czasem nabyłam, i czasem muszę gryźć się w język, żeby czegoś nie wyrąbać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka