Dodaj do ulubionych

Ludzie ! ! !

• zegor Re: Ludzie ! ! ! 19.11.16, 21:51
      Bo jeszcze tak "cicho" chyba nie bywało.............
      • zegor Re: Ludzie ! ! ! 19.11.16, 21:54
        https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTeQcRh_QGVe6X0GPPSnknPKVqyU5_erLEJgmE5HbOEDDUM-3Z3
        • zegor Re: Ludzie ! ! ! 19.11.16, 21:55
          https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcST3UTEaeX54yvFTJP8XT7WUmaU8QRqEd5GKqMlL7Cf6hJBd7AY
          • zegor Re: Ludzie ! ! ! 19.11.16, 21:56
            https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTW8pH6DvXYpf7DjlX8KG8EfTcW3jaGwj3Z4posTfPzma2yGbm0
              • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 20.11.16, 17:01
                Wszystko gra!.....
                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 21.11.16, 13:39
                    Mam rozumieć,że pławisz się w słońcu Jamajki
                    i nawet nie bąknęłaś,że wyjeżdzasz ???????????????

No to ja na to kręcę zadkiem......wink

• zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 19:46
                        Ludzie jeszcze tego nie czują wink)
                        • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:07
                          Coś magia świąt szwankuje od kilku lat...
                          a kiedyś cieszyło...nie powiem, że nie smile
                          • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:10
                            Bo ludzie takie sponiewierane przez czas....i ludzi wink
                            • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:17
                              Przez czas, to sie zgodzę, ale przez ludzi?
                              kto się daje, to sponiewierany....a poza tym...nie wolno ludźmi poniewierać!
                              smile
                              • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:23
                                No pewnie,że nie wolno.......to trzeba szybko !
                                To z własnych obserwacji !
                                • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:35
                                  A najłatwiej sponiewierać przez internet.......
                                  Bo zza monitora kurdupel umysłowy wyrasta na giganta..........
                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:32
                                    zegor napisał:

> A najłatwiej sponiewierać przez internet.......
                                    > Bo zza monitora kurdupel umysłowy wyrasta na giganta.......

Pewnie, że łatwo...
                                    wystarczy tylko przyciągnąć klawiaturę i leci, jak woda z kranu...
                                    monitor, to jak tarcza...daje pewność siebie....
                                    to było, jest i będzie...
                                    • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:33
                                      Amen wink
                                      • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:46
                                        Koniec kazania wink)) czas na przelot z tacą wink
                                        • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:49
                                          Zapłać !...Zapłać !....Zapłać !

big_grin
                                          • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:41
                                            ile sie teraz wrzuca? wink))
                                            • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:49
                                              Nie mam zielonego pojęcia ! Nie chodzi mi o zielone wink
                                              • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:51
                                                Aha...zielone....a czy ja zarabiam w zielonych? wink)))
                                • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:35
                                  Pracuje z idiotą, który ma przerost formy nad treścią...wydaje mu się, że jak ma mgra, to złapał Pana Boga za nogi, a ten, który sprząta, to już gorszy sort. Dlatego nie znoszę go i na kazdym kroku dowalam bezlitośnie....bo nie cierpię takich bufonów....i to na pewno się u mnie nie zmieni
                                  smile
                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:44
                                    A ja to olewam

https://1.static.s-trojmiasto.pl/zdj/c/9/115/250x0/1154410-Kontrolka-oleju-silnikowego.jpg

Od debili trzymam się daleko,Wiek nauczył mnie,że z dużą dupą wejdzie się tam,gdzie nie da się z dużą gębą
                                    • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:49
                                      Zaświeciła się Ci się...kontrolka? smile
                                      to ma podtekst? smile
                                      ogólnie...sa ludzie i ludziska....
                                      • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 20:54
                                        Ja po prostu olewam tych,którym się nie podobam wink
                                        Za to kobietom lubię prawić komplementy
                                        i potrafię powiedzieć to,czego kilka lat temu.....poważnie bym się zastanawiał wink
                                        Przestałem się obawiać ????
                                        smile
                                        • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:03
                                          Jeszcze sie taki nie urodził, co by wszystkim dogodził...smile
                                          jakoś mi nie lecisz na takiego, który da się sponiewierać z tego powodu smileolewasz? może to i dobry sposób, ale chyba rykniesz...o co ci chodzi?
                                          wink
                                          wiesz....kobiety lubią taki słodki kit big_grin
                                          więc można sobie nabić punktów przez prawienie komplementów smile))
                                          • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:12
                                            Z czasem zauważyłem,że jak ktoś się bardzo nadyma,to mnie to bawi.....
                                            • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:21
                                              Każdy powinien znać swoją wartość...
                                              i to jest najważniejsze...
                                              a jezory zawsze tną, jak brzytwa....
                                              ludzi nie zmienisz...możesz najwyzej przejsc obok...
                                              nie zauważać.....
                                                • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:36
                                                  Muzycznie, czyli na wesoło..troche smile
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:41
                                                    Idę sobie,a nikt mi drogi nie zastąpi wink
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:49
                                                    Tego Pana nie znam suspicious
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:50
                                                    To piosenka z rajdów,z moich czasów.....Idz,idz,przez życie idz,nikt ci drogi nie zastąpi
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 21:56
                                                    I zobacz...... piosenka, a ile wspomnień potrafi przywołać smile))
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:16
                                                    Ba,ja żyję piosenką wink
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:22
                                                    Bez muzyki, to musi byc bardzo smutne życie wink))
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:32
                                                    A jak muzyka jest smutna ???????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:43
                                                    To się nawilża oczy..łezkami wink)
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 22:53
                                                    aaa, te panią lubię smile)
                                                    i słucham, jak śpiewa smile
                                                    że też człowiek w szoł biznes nie poszedł wink))
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 23:20
                                                    Dawaj "szoł" wink
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 23:32
                                                    Kiedy....widowni nie ma sad
                                                    śpiiiiiii.....to co będę tak sama na scenie stać big_grin
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 23:36
                                                    No cóż........myślałem ,że .....dla mnie.......nikt
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 23:47
                                                    Myśleć, to za mało wink trzeba być pewnym wink))))
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 23:54
                                                    Postaram się być pewnym wink
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 14.12.16, 23:58
                                                    A jak wyjdzie, to sie okaże wink smile)))))))
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 15.12.16, 00:01
                                                    No wiadomo !
                                                    Ja się postaram stanąć.....na wysokości zadania wink
                                                  • rudka-a Re: Ludzie ! ! ! 15.12.16, 00:03
                                                    To..jesteśmy umówieni smile)))
                                                    Dobrej nocki, Grześ...rude pada na nos juz smile)))
                                                  • zegor Re: Ludzie ! ! ! 15.12.16, 00:07
                                                    Jo tyż big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka