kolorowa_skarpetka 18.06.09, 23:50 ma wygumkowaną czystą kartę? pewnie po tym wykorzystaniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodyl_13 Re: dlaczego misio 19.06.09, 13:10 wszystko to bardzo tajemnicze, dalej jestem zakręcona i odeśpię dopiero w sobotę. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: dlaczego misio 19.06.09, 14:41 Ty ino kartotekę czytaj Misia trza ukształtować na niedźwiedzia bo czytając to forum gotów zostać jeżem Odpowiedz Link
mis.io Re: dlaczego misio 19.06.09, 18:25 kolorowa_skarpetka napisała: > ma wygumkowaną czystą kartę? > pewnie po tym wykorzystaniu? Bo wszystko o mnie jest na mojej wizytówce. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: dlaczego misio 20.06.09, 16:53 No niewiele tam jest, i gdzie ty na Wisłą znajdziesz piknikowe koszyki. U na misie żerują na koszach z odpadkami przynajmniej tak powiadają górale. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: dlaczego misio 26.06.09, 17:09 mis.io napisał: > Bo wszystko o mnie jest na mojej wizytówce. ------ Zerknę do Misia... O ile mnie pamięć nie myli, to Misio jest "zwierz" łagodny? Zaproszę więc Misia do siebie, wpraszając się równocześnie do Niego. Odpowiedz Link
mis.io Re: dlaczego misio 27.06.09, 23:17 tadeusz_ski.51 napisał: > mis.io napisał: > > Bo wszystko o mnie jest na mojej wizytówce. > ------ > Zerknę do Misia... > O ile mnie pamięć nie myli, to Misio jest "zwierz" łagodny? Zaproszę więc Misia > do siebie, wpraszając się równocześnie do Niego. Bo oszust matrymonialny i stary UB -ek najlepiej się rozumieją. Zapraszam na grilla ,rozpalać będziemy aktami Bolka. Odpowiedz Link
darima_ka Re: dlaczego misio 26.06.09, 20:17 Pewnie kazał swoje teczki zniszczyć , jak ten noooo Bolek Odpowiedz Link