ziolo.zielone Re: Czy kochasz 18.08.09, 11:33 Owszem. Jednak staram się, żeby nie za bardzo Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Zioło :) 19.08.09, 07:55 tropem_misia1 napisała: > > fakt,bo posadzą o narcyzm Dlatego asekuracyjnie zaznaczyłam, że... Nie zawsze się lubiłam ale już do tego dorosłam. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Zioło :) 20.08.09, 06:01 tropem_misia1 napisała: > mnie dalej boli,że się nie lubię. Szkoda że się nie lubisz... Odpowiedz Link
rieker Re: Czy kochasz 18.08.09, 11:37 Bez przesady. ALe zazwyczaj lubię przebywać w swoim towarzystwie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Rieker 18.08.09, 18:33 podobno we własnym towarzystwie nie można się nudzić )) i miło jest porozmawiać z kimś inteligentnym Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rieker 18.08.09, 23:29 tropem_misia1 napisała: > podobno we własnym towarzystwie nie można się nudzić )) > i miło jest porozmawiać z kimś inteligentnym ja tak mam, ale zauwazylam,ze przez to robi sie wokol mnie coraz wieksza przestrzen. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rieker 19.08.09, 18:26 "każdy musi mieć możność oddychania" to z Puchatka jakby co Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rieker 19.08.09, 18:30 tropem_misia1 napisała: > "każdy musi mieć możność oddychania" > > to z Puchatka jakby co ale na szczescie nie kazdy musi oddychac tym samym powietrzem Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ja też Pasiasta 18.08.09, 23:24 tropem_misia1 napisała: > mogłabym więcej,ale nie potrafię(: jakbys musiala to bys potrafila.ja zostalam zmuszona, bo poczulam sie opuszczona przez meza.a do tej pory wystarczalo mi,ze on mnie kochal.z tego wszystkiego zapomnialam,ze siebie tez powinnam kochac. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Czy kochasz 18.08.09, 13:05 kocham ale trudna ta miłość teraz mam ze sobą ciche dni Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Czy kochasz 18.08.09, 17:50 Oj czasem tak mocno się ze sobą kłócę. Generalnie lubię siebie jako siebie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 18.08.09, 23:27 dunka_redunka napisała: > Właśnie z nie-siebie się kłócę. z nie-soba.chyba. ale to dobrze, bo najgorzej to sie klocic z sama soba.to jakies chore jest Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 18.08.09, 23:26 dobra-wruszka napisała: > a lubisz siebie jako nie-siebie? tez chcialam o to zapytac Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Czy kochasz 19.08.09, 07:56 dobra-wruszka napisała: > a lubisz siebie jako nie-siebie? Od dawna jestem tylko sobą. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 19.08.09, 15:09 ziolo.zielone napisała: > > > Od dawna jestem tylko sobą. jaka niska samoocena Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Czy kochasz 20.08.09, 06:04 kobieta_na_pasach napisała: > > jaka niska samoocena > Wręcz przeciwnie, to bardzo wysoka samoocena. Od dawna jestem tylko sobą, bo nie muszę być kimś innym i daję sobie pozwolenie na bycie tylko sobą. Jestem wystarczająco zadowolona z samej siebie, żeby być sobą. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 20.08.09, 09:29 to zwracam honor, zrozumialam inaczej co ty robisz o 6 rano przed kompem?! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Czy kochasz 20.08.09, 09:38 Zazwyczaj wypijam pierwszą kawę i robię przegląd for Wcześnie zasypiam i wcześnie wstaję. Kiedyś było odwrotnie, z wiekiem mi się odmieniło. Wracając do tematu-wcale nie uważam się za ideał i za wspaniałego człowieka. Wiele rzeczy we mnie nie budzi mojego zachwytu, ale nie widzę powodu, żeby przestać być sobą. Tak jest łatwiej żyć Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 20.08.09, 14:52 czyli 100% zgodnosci z soba i z otoczeniem? bo jesli latwiej ci zyc bedac soba tzn. ze w pelni sie akceptujesz i niewazne, co mysla o tobie inni. ja generalnie jestem zwolenniczka szczerosci i raczej niewiele mam do ukrycia (tzn, mam , ale nie potrafie, podobno mam wszystko wypisane na twarzy) , ale czasami musze zagrac jakas role. dla dobra wlasnego i moze innych? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kolorowa 18.08.09, 18:34 codziennie się ze sobą spieram i na dobre mi to nie wychodzi(: Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 18.08.09, 23:25 kolorowa_skarpetka napisała: > kocham ale trudna ta miłość > teraz mam ze sobą ciche dni normalne, jak w zdrowym zwiazku Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Czy kochasz 19.08.09, 15:12 rena-ta49 napisała: > Owszem , chyba nawet za bardzo chyba powinnysmy ci zazdroscic Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Czy kochasz 20.08.09, 16:52 jak to się objawia Rena-to? robisz do siebie maślane oczy? jak często sobie wyznajesz miłość? Odpowiedz Link