komi1911 18.03.12, 11:44 Witam poszukuje parazyntologa godnego polecania z bioałegostoku,kogos kto zna sie tak jak dr Ozimek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komi1911 Re: Parazyntolog Białystok-szukam 25.03.12, 10:37 czy naprawde nikt nie moze mi pomoc? Odpowiedz Link
beakarp Re: Parazyntolog Białystok-szukam 26.03.12, 10:05 U nas nie ma takiego specjalisty jak dr Ozimek, niestety. Ja nie znalazłam Odpowiedz Link
ada.ula.mela.03 Re: Parazyntolog Białystok-szukam 26.03.12, 19:15 Ja kiedyś tez szukałam takiego specjalisty w całym woj podlaskim i nic.W rezultacie trafiliśmy do alergologa-gastrologa w DSK.Warto było w końcu zdiagnozowano moje dziecię i jak się okazało pasożyty były tylko na''dokładkę''.Dodam że już prawie 3lata borykamy się z pasożytami.Najpierw była glista a teraz owsiki ale jak ich się pozbyć jeśli połowa dzieci w grupie przedszkolnej je ma???Ciężka sprawa ale walczymy.Podobno w Ełku jest jakaś dr co leczy pasożyty homeopatycznie i jest skuteczna ale to tylko info od znajomej my jeszcze tam nie byliśmy. Odpowiedz Link
katina79 Re: Parazyntolog Białystok-szukam 27.03.12, 11:38 Nie musisz jechać do Dr Ozimka, napisz do niego maila z prośbą o leczenie na odległość, jest to możliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
komi1911 Re: Parazyntolog Białystok-szukam 30.03.12, 08:11 katina79 napisała: > Nie musisz jechać do Dr Ozimka, napisz do niego maila z prośbą o leczenie na od > ległość, jest to możliwe. Pozdrawiam No włąśnie nie jest to możliwe Odpowiedz Link
komi1911 do beakarp i ada 30.03.12, 08:12 beakarp -to kogogo znalazlas? jednak dr ozimek? ada-a mogłabys napisac mi chociaz inicjały tego lekarza? Odpowiedz Link