Dodaj do ulubionych

Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec

21.01.13, 11:38
Witam!

Niestety ciagle pobolewa mnie cos w prawym boku mimo zastosowania wielu roznych lekow na pasozyty. Zatanawiam sie, czy moze walczac z pasozytami cos nie zostalo pominiete.... Albo czy tez byc moze od tak duzej ilosci lekow moja watroba mocno ucierpiala.... (choc to wydaje mi sie mniej prawdopodobne).

Chcialem zrobic kilka badan z krwi. Myslalem o probach watrobowych, WZW i przeciwciala na bablowca (bo to chyba jedyny pasozyt, ktory mialby szanse przezyc w moim organizmie uwzgledniajac ile lekow na pasozyty zjadlem). Jak sadzicie warto robic?

I teraz z prob watrobowych, co najlepiej zrobic? Tu twojawatroba.pl/proby-watrobowe#more-510 jest dluga list: ALAT, AspAT, ALP, GGTP, LDH, CHE, czy warto rzeczywiscie wszystko robic? A moze cos jeszcze?

Co robi sie na WZW B i C przy zalozeniu, ze na B bylo szczepienie? Czy po szczepieniu robi sie jakos inaczej badania?

Z tego co czytam na C wystarczy chyba tylko anty-HCV, natomiast na B po szczepieniu nalezaloby chyba zrobic Anty-HBs oraz HBs-Ag, czy dobrze mysle? Tak mi wyszlo na podstawie diagnostyka.wieszjak.pl/przeciwciala/262841,2,Obawiasz-sie-wirusowego-zapalenia-watroby-WZW.html

A moze na watrobe wziasc od razu caly pakiet - znalazlem cos takiego www.diag.pl/fileadmin/banery/ulotki_pakiety_funkcji_watroby.pdf ? Tylko nie podaja ceny, a nie wiem, czy nie zbankrutuje, przy takiej liczbie badan...

Na bablownice widze, ze sa dwa testy:
Bąblowica (Echinococcus granulosus) IgG
Bąblowica (Echinococcus granulosus) met. western-blot

Czy dobrze sie domyslam, ze standardowo robi sie tylko ten pierwszy, a ten drugi tylko wowczas, kiedy pierwszy wyjdzie pozytywny (potwierdzenie)?
Obserwuj wątek
    • tafti Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 22.01.13, 20:27
      Nie chce Cie urazic, ale czy sadzisz, ze ktos Ci cos doradzi w tej kwestii?...
      Nie wlasciwiej byloby wybrac sie do dobrego lekarza?...
      • ameboda Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 23.01.13, 07:56
        Badania z krwi 20% wiarygodności ( testy elisa i West- Blotta drogie małowiarygodne)Ja robiłam na bąblowca testy elisa (zupełnie niepotrzebnie). Potem zrobiłam rezonans tylko na bąblowca. Nic nie wyszło , ani osobnik dorosły , ani jaja, ani żadne formy pośrednie( koszt 15.00zł i 99.5 % wiarygodności.
        • blackone777 Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 23.01.13, 13:46

> Badania z krwi 20% wiarygodności ( testy elisa i West- Blotta drogie małowiaryg
          > odne)Ja robiłam na bąblowca testy elisa (zupełnie niepotrzebnie). Potem zrobiła
          > m rezonans tylko na bąblowca. Nic nie wyszło , ani osobnik dorosły , ani jaja,
          > ani żadne formy pośrednie( koszt 15.00zł i 99.5 % wiarygodności.

WIem, ze testy z krwii nie sa bardzo wiarygodne. Moze to tez wynika z faktu, ze pewnie najsilniejsza odpowiedz organizmu jest przez jakis czas po zarazeniu, a z czasem organizm mniej walczy z danym swinstwem i wowczas test wychodzi falszywie ujemny. Ale innego pomyslu jak sprawdzic tego tasiemca bablowca nie mam....

Co do za ten rezonans? Bo pachnie mi to jakas kryptoreklama jakiejs malo sprawdzonej i malo wiarygodnej metody?
          • ameboda Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 23.01.13, 16:15
            Sorry. Powinno być ...Biorezonans. I wykonany na rosyjskich urządzeniach medycznych typu np. Imedis. Ja miałam na takich właśnie robiony. Bąblowiec to najgorszy z tasiemców- na to się umiera. Podobno jest jakas klinika w Kazachstanie ,która to skutecznie leczy - naturalnie.Ale najpierw trzeba zbadać czy sie go ma czy nie.
            • blackone777 Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 24.01.13, 14:49
              Sorry, slyszalem o tej metodzie, ale nie wierze w nia.
      • blackone777 Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 23.01.13, 13:44
        A dlaczego mialby nie doradzic? W koncu to nie jest super specjalistyczna wiedza, a ja znow stoje ostatnio slabiej finansowo i troche musze oszczedzac...

To co napisalem wyszlo mi po lekturze netu, ale chcialbym zasiegnac czyjejs opinii.
    • eagles11 Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 13.02.20, 00:37
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107
    • mmmmmnnnnn Re: Krew: proby watrobowe + WZW + bąblowiec 03.01.24, 20:08
      Dobra diagnoza na pasozyty
      Pan Marcin Kostrzewa +48 786 055 178

Dobrego leki na tasiemca bablowatego i inne
      naturalswiss.sk/produkt/program-cleaninside/
      Clean inside bierzemy 30 dni potem przerwa 30 dni i znow 30 dni powtarzamy
      Przez 5 pierwszych dni rano 2 tabletki po 5 dniach 4 tabletki
      Po zarzyciu tabletek 20 minut czekamy i pijemy blonnik rozpuszczony w szklance wody po 20 minutach mozemy jesc , wieczorem pijemy herbatkę
      Blonnik i herbatka zawarta w zestawie.

Bardzo wazne aby sie wyprozniac nie mozna dopuscic do wchlaniania wtornego !!!!!

Wiem co pisze 30 lat walcxylam o dobra disgnoze i dobre NATURALNE leki a nie chemie i antybiotyki

Lekarze by mnie wykonczyli i zaden z nich nie postawil mi diagnozy ze mam tasiemca przywre i gliste ludzka

Moj organizm byl wykonczony

Kto chce niech wierzy i korzysta z tych informacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka