takamalatakaduza
04.06.15, 11:12
Witam
Chciałabym sie dowiedziec czy jest mozliwosc wydalenia motylicy watrobowej ? Jeżeli tak czy ktos widział u siebie takową ? Jak wyglada?
Od niedawna zaczełam sie odrobaczac na własną ręke gdyż jestem w Anglii i lekarze srednio pomagaja . Kiedy poszłam do lekarza ,powiedziałam mu że moj pies miał glisde i obawiam sie ze rowniez moge miec pasozyty powiedział ze nie jest tak łatwo sie zarazic od zwierzat musialabym jesc z jego miski . Kupiłam ovanex i jednak okazało sie że mam pasozyty . Powtorzyłam po 2 tyg kuracje i 2 dni pozniej mialam silny bol glowy , bol miesni , nie moglam wstac z lozka nie wiem czy bylam po prostu chora czy pasozyty wydalały toksyny . Teraz od 3 dni zazywam vermox ktory kupilam przez internet ( po tym jak lekarzowi powiedzialam ze mam pasozyty i spytalam sie co zrobic to on raczej olal sprawe mialam badanie krwi na crp - wyniki krwi niby dobre ) . Dzisiaj gdy dlubalam w kale zauwazylam cos w ksztalcie slimaka - wydawalo mi sie ze ma oczy po bokach , Boże ja juz nie wiem czy wymyslam czy faktycznie to bylo cos w stylu motylicy... Nie dało sie tego rozmiazdzyc i było galaretowate - zrobilam nawet zdjecia . Jestem zalamana nie wiem co mam myslec . Mam ogromna ochote na słodycze , budze sie w nocy i obzeram sie slodkim , przez co tyje , mam bole brzucha . ibsa, niespokojny sen , swedzacy odbyt i czesto swedzi mnie skora , nie wiem czy to wyniki tycia czy po prostu pasozyty .
Prosiłabym o jakąś pomoc i przy okazji diete przy pasozytach - produkty dozwolone i zakazane , szukam w interencie ale na kazdej stronie pisze cos innego i juz sama nie wiem .
Czy mozna jesc : jogurty naturalne , greckie , serki wiejskie , ziemniaki , brazowy ryz , jablka , owsianke , drób , ryby , jajka ?