01.10.16, 00:27
Może ktoś był w podobnej sytuacji, mój problem zaczął się może z pięć lat temu trzy czy czterokrotnie miałam dziwne zapalenie oskrzeli.Lekarze rozpoznawali to jako:astmę,zapalenie oskrzeli, wirus. Podczas tych epizodów miałam wysoką gorączkę silny ból klatki pie
rsiowej raz miałam świszczący spastyczny oddech.
Miałam infekcję skóry brzucha, infekcję oka której leczenie trwa ok 3_5 dni sterydami u mnie one nie działały przeszło mi to samo po ok dwóch mieście
Zatkało mi ucho oglądało mnie kilku lekarzy i nie znaleźli żadnego wyjaśnienia od dwóch miesięcy mam problem z głową mam zaburzenia widzenia, coś jakby mokra plama Latająca albo miałam epizod nierozumienia pisma i mowy lekarz orzekł że to migrena z czym się nie zgadzam przy tych wszystkich dolegliwościach mam co jakiś czas świąd skóry czujęjakby moje ciało obsypywały iskry w tym czasie mam bardzo silny łupież i bardzo nasiona łojotok czuje też jakby po moim ciele coś łaziło i jakby coś łaziło pod moją skórą głowy
Lekarze leczą mnie objawowo,mówią że te choroby nie mają związku ze sobą, zauważyłam też że mam b.jasną krew i słabo krzepnącą (leciała mi krew z nosa podczas snu,dwa razy) wszystkie badania podstawowe wychodzą w normie sama zaczęłam szukać więc zrobiłam badania na alergię z krwi WZW typ C, HIV,chorobę odkleszczową,horoskop weneryczne wszystko wykluczone już nie mam pomysłu dlatego myślę że to może są pasożyty bo nie ma m już pomysłu we wtorek mam wizytę u lekarza bo przy ostatnich dolegliwościach bardzo się męczę przy najmniejszym wysiłku od kilku lat uprawiam fitness, biegam i musiałam złego zrezygnować bo jestem cały czas zmęczona i pot że mnie spływa strugami lekarz powiedział że zaczyna się u mnie klimakterium, lecz ja się z tym nie zgadzam. Zamówiłem ponowną wizytę ale już nie mam pomysłu nie wiem czego mam od niego żądać jakich badań. Kilkanaście lat temu odwiedziła mnie koleżanka kożystała z mojej wanny bo szłyśmy razem do lekarza i wtedy pierwszy raz czułam takie straszne swędzenie skóry po kilku dniach mi przeszło a teraz się zastanawiam czy to nie mógł być początku tek moich problemów błagam niech mi ktoś pomoże, liczę się też na depresję i jestem już na skraju załamania
Obserwuj wątek
    • basija7 Re: Pasożyty 01.10.16, 12:03
      polecam dr ozimka
      • jasinska64 Re: Pasożyty 01.10.16, 12:07
        Bardzo dziękuje, a jak można się z nim skonntaktować
      • jasinska64 Re: Pasożyty 01.10.16, 13:01
        Dziękuję bardzo
        • basija7 Re: Pasożyty 02.10.16, 07:47
          centrumozimek.pl
    • marcuriall Re: Pasożyty 06.10.16, 22:10
      w którym miejscu głowy to czujesz? Jakies wysypki skórne,jeśli tak to w którym miejscu? Widzisz jakieś plamy,nitki?
    • anixter Re: Pasożyty 21.12.16, 13:28
      To na pewno robale, włosogłówki lambie itp.
    • anixter Re: Pasożyty 21.12.16, 13:33
      Tak te objawy nie są normalne i to raczej nie choroba psychiczna lecz jakieś pasożyty a jest ich bardzo dużo więc ciężko określić jaki to pasożyt. Jak problemy z krwią to może być włosogłówka. lambia. Najlepiej Kpić ziółka Para farm a potem tabletki na odrobaczanie Wszystko wyprać wygotować, wysprzątać i prasować bieliznę. Generalne porządki w domu i w organizmie jednego dnia tak mi lekarz mówiła. Potem obserwacja przez 3 tyg. i jak będzie powtórka znów tabletki i naturalne sposoby zioła, czosnek dużo kwasu i zero cukru.
      • jedynybzyk Re: Pasożyty 25.12.16, 18:18
        To moze byc przywra.
    • marcuriall Re: Pasożyty 24.02.17, 22:11
      i jak udało Ci się coś zdiagnozować? Wygląda to na zakażenie pasożytami. Moje objawy były bardzo podobne do Twojego. Miałem dodatkowo silne wymioty i drgawki. Z badań na Wagrzyce IGG wyszedł mi wynik dodatni. Teraz leżę w szpitalu na dalszej diagnozie
    • marcin-pasozyty Re: Pasożyty 31.05.17, 12:35
      Nie zaszkodzi wybrać się do jakiegoś parozytologa, lub po prostu lekarza pediatry obeznanego w tematyce pasożytów. Warto popytać wśród znajomych lub poszukać w internecie kogoś takiego w swojej okolicy i porozmawiać o odczuwanych dolegliwościach. Dobry specjalista będzie wiedział jak z nami postępować i jakie leki ewentualnie przepisać. Nie powinno także zaszkodzić zastosowanie jednej z wielu naturalnych metod odrobaczania. Jeśli jesteś zainteresowana taką tematyką to na pewno znajdziesz coś w internecie. Mogę polecić ci np. stronę www.pasozytyludzkie.com.pl
    • dbajmy-o-nasze-zdrowie Re: Pasożyty 18.06.17, 23:20
      Witam jeśli ktoś sie zmaga z problem pasozytow,grzybow i bakteri i ciagle przegrywa ta walke zachecam do wejscia na moj BLOG zdrowiemamytylkojedno.blogspot.com/
      I PRZECZYTANIA JAK JA PO 5 LATACH WKONCU WIEM Z CZYM WALCZE I JAK TO PRZEBIEGA POLECAM POSWIECIC CHWILE A MOZE AKURAT COS POMOGE bo warto walczyc o swoje zycie i zdrowie bo mamy je tyltko jedno zachecam
    • eagles11 Re: Pasożyty 14.03.20, 13:02
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka