30.07.13, 20:41
mówiłaś, że masz fajny film z USG, ale nie masz dobrych fotek. Mam program, który jednym klikiem robi stopklatki z filmu i przekształca je w fotki. Chcesz?
Obserwuj wątek
    • noirdesir2 Re: Noirdesir 31.07.13, 10:09
      hej, a czemu nie, dawaj. Wprawdzie wszelka twórcza aktywność na moim kompie jest utrudniona przez jegoż lenistwo i spowolnienie, ale mogę spróbować. USG z początku m-ca było fajne, bo maluch tam ziewał i suuper to wyglądało smile Z tego usg poniedziałkowego z kolei mam na odwrót - kilka fajnych zdjęć wyszło, natomiast film jest nudny bo w większości lekarka robiła zoomy na serce i nerki syna, żeby je dokładnie obejrzeć. Chwilę obejrzeliśmy buźkę małego i z tej chwilki mamy kilka fotek.
      • barba50 Re: Noirdesir 31.07.13, 10:36
        Yoma dawaj program suspicious Ja co prawda nie mam takich pięknych filmików z usg, ale dzisiaj mija 33 lata kiedy po raz drugi zostałam mamą big_grin Córka ma urodziny.

A programik wykorzysta się do innych filmików wink
        • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 10:38
          OK, zaraz, już, moment, muszę siusiu smile
        • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 11:01
          Upsssss... gdzie moje maniery? Przekaż najlepsze życzenia, oczywiście smile
          • barba50 Re: Noirdesir 31.07.13, 17:58
            Przekazane (dziękujemy wink ), program ściągnięty, działa. Fajnie, fajnie.
      • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 10:37
        To zaraz dam smile i dam ci jeszcze CCleanera do czyszczenia kompa, bo podejrzewam, że muli, bo jest pełen śmiecia. Właśnie od wczoraj siedzę nad swoim filmem i wybieram co lepsze klatki, bo zdjęcia wyszły do du.

Dobrze, że nam lekarz zaznaczył, gdzie ten ptok, bo w życiu bym się nie domyśliła smile
    • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 10:50
      Program do filmów

www.dobreprogramy.pl/SPlayer,Program,Windows,23737.html

przy pobieraniu niektóre antywirusy mogą protestować. Można zignorować, sprawdzona witryna.

Stopklatki i foty robi się: albo prawą myszą -> capture -> image, albo najechać myszą na górę okna, pokaże się pasek zadań i środkowa ikonka z prawej.
    • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 10:52
      CCleaner do czyszczenia kompa ze śmiecia

www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html
      • noirdesir2 Re: Noirdesir 31.07.13, 20:09
        dzięks. ten ccleaner mam w kompie i używam czasem, problem polega na małej pamięci, starosci i poza tym chyba nic więcej. zaraz spróbuję ten do obróbki filmów.

a co do ptoka naszego syna, to podobno mierzy już całe 9mm big_grin też ciężko było mi to dojrzeć, ale jakieś tam foto od d... strony, znaczy od spodu, ma zrobione i to co takie małe sterczy to właśnie jego męskość... publikować nie będę, niech ma dziecko swoja prywatność smile
        • noirdesir2 Re: Noirdesir 31.07.13, 20:48
          mój kompek jednak nie poradził sobie z proponowanym programem uncertain najpierw antywirus zablokował, a po wyłączeniu antywira komp stwierdził ,ze nie ma połączenia z serwerem i amba. tak czy inaczej, odkryłam, że w innym programie, który już mam od dawna i użwam do ogladania róznych plików (VLC media player) też można robć foty z filmu, i się to nieźle udaje. Zrobiłam więc fotę z dziecka gdy ziewało, ale okazuje się, że dziecko w tym momencie uchwycone wygląda wręcz.... upiornie big_grin żal tak mówić o własnym bejbiku w brzuchu, ale tak jest......... big_grin tak czy inaczej: dzięki za podsunięcie pomysłu smile
          • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 20:58
            A ja dziękuję za podrzucenie nazwy innego programu smile Nie przejmuj się, moje wygląda absolutnie upiornie en face, a z profilu jest w pewnych momentach podobne do pewnego polityka big_grin NAM tak mówić wolno.
            • noirdesir2 Re: Noirdesir 31.07.13, 21:21
              proszę bardzo:
              w tym VLC foto robisz tak: najpierw zatrzymujesz obraz w żądanym momencie, na pasku narzedzi klikasz "obraz", potem "zrzut ekranu". on ci to zapisuje w twoich dokumentach, możesz t ootworzyć w swoim programie do zdjeć i zapisać w jpg.
              buźka
              idę usiąść trochę z TŻ-em smile
              • yoma Re: Noirdesir 31.07.13, 21:37
                Przyjaźnie dla użyszkodnika. Dzięki piękne, uściskaj od nas i naszego... płodu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka