Dodaj do ulubionych

Mysiulku odezwij się .

02.04.14, 19:10
W Chile trzęsienie ziemi i tsunami.Mam nadzieję ,że jesteście bezpieczni.
Obserwuj wątek
    • arim28 Re: Mysiulku odezwij się . 02.04.14, 21:04
      Wlasnie ogladalam w wiadomosciach.
      Straszne to wyglada.
      Mam nadzieje, ze Was ominelo.
      • dorcia1234 Re: Mysiulku odezwij się . 02.04.14, 21:25
        takie tam kiedyś anonimowe Chile
        było sobie gdzieś na końcu świata
        poczytałam, pomyślałam i zapomniałam
        A teraz? mysl o Mysiulku, Kic ( przecież ona nie cierpi trzęsień ziemi... ) i całej reszcie ferajny natrętnie krąży po głowie. Pozostaje nam jedynie trzymać kciuki, żeby Wam nic nie było. I mieć nadzieję, że milczenie to tylko brak internetu. I posłać w wazą stronę trochę chociaż pozytywnych fluidów
      • pi.asia Re: Mysiulku odezwij się . 02.04.14, 21:26
        Elżbieta napisała do Mysiulka maila i dostała odpowiedź. Trzęsienie ziemi było 2000 km od Kici.Yody, Starwarsów i Bractwa Kurnikowego. Tak więc nasz Mysiulek z przyległościami jest bezpieczny.
    • mysiulek08 Re: Mysiulku odezwij się . 02.04.14, 22:06
      Kochani, pozwole sobie skopiowac to co przed chwila napisalam na iinym forum, gdzie mnie tez szukali smile
      ---
      Hmm, jakby to powiedziec... o tym trzesieniu/wstrzasie dowiedzielismy sie z telewizji. Do Iquique mamy okolo 2000km, wiec nie mielismy szans zeby nas nawet w piety pogilgalo.

Z wiadomosci bije histeria i polityka. Majac w pamieci luty 2010 i setki ofiar tsunami, teraz prezydenta zrobila wielka pokazowke. W koncu miala te 8 na skali, a ze nie bardzo sie spisala w 2010, to teraz poszla na calosc.

Pamietajcie, ze u nas ZAWSZE trzesie i dopoki mieszkamy tu gdzie mieszkamy to najwyzej szyby w oknach moga nam strzelic, jakas sciana peknac, bo sufit to nam raczej na glowy nie spadnie. No i Kicia.Yoda dorobi sie nowej traumy.
      ---

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka