08.04.14, 21:25
wielkim podróżnikiem jest.

Byliśmy dzisiaj w szpitalu celem wymiany rurki, przespał/przekontemplował całą drogę. Wróciliśmy, położyliśmy, utuliliśmy, poszliśmy na balkon odreagować, spojrzeliśmy na siebie i powiedzieliśmy chórem:
-E, to jeszcze będziemy śmigać po Bieszczadach!

Poza tym w niedzielę radził sobie bez tlenu lepiej niż ja, no tak, on nie pali, potem trochę gorzej, ale i tak bardzo nieźle. I próbuje się turlać, ale mu nie wychodzi.

Jeszcze nie smile
Obserwuj wątek
    • moonshana Re: A Jaremka 08.04.14, 21:30
      hasmile bo to dzielny facet jest.
      • barba50 Re: A Jaremka 08.04.14, 23:44
        Jeszcze trochę, a będzie się turlać, biegać i skakać! Bo to Jaremka przecież jest smile
        • yoma Re: A Jaremka 09.04.14, 12:46
          Wczoraj w szpitalu myśleli, że Jarema to nazwisko smile Z takim imieniem nie zginie w tłumie.
          • niutaki Re: A Jaremka 09.04.14, 14:11
            dobre dzieckosmile tak trzymac, pozdrawiamkiss
            • pi.asia Re: A Jaremka 09.04.14, 17:36
              Będzie się przedstawiać: Ja, Rema Kowalski.... wink
              • yoma Re: A Jaremka 09.04.14, 21:14
                a jo Anna, też ze wsi... smile
                • pi.asia Re: A Jaremka 09.04.14, 21:22
                  U nas w domu wszyscy na J - i Jewka, i Jantek, i Jantośka, ino mnie Luljan dali.....
                  • yoma Re: A Jaremka 09.04.14, 21:32
                    ómarłam smile
                    • noirdesir2 Re: A Jaremka 09.04.14, 22:47
                      Stachu też jeszcze sie nie turla, może więc Jarema bedzie pierwszy?smile
                      • yoma Re: A Jaremka 10.04.14, 00:27
                        Jaremka wykazuje ochotę do turlania na naszym tapczanie, w łóżeczku nie, może tak spróbujcie smile

Staś o jakiś miesiąc starszy, nie? Jaremkę od końca grudnia licząc.
                        • karple Re: A Jaremka 10.04.14, 17:06
                          No pewnie- przecież wszyscy wiedzą że na łóżku najlepiej suspicious kto by się chciał turlać za kratami wink
                          Dzielny Jaremka- super, ze tak ładnie zniósł podróż....
                          • yoma Re: A Jaremka 10.04.14, 18:48
                            I co lepsze, zaczyna oddychać powietrzem atmosferycznym smyk smile
                            • yvi1 Re: A Jaremka 10.04.14, 21:54
                              Niedlugo i Mont Everest ,a nie tylko Bieszczady smile....
                              Tzn., Jaremka,rodzice zostana w dole ,bo was synek w tyle zostawi smile.
                              Oby jak najwiecej takich wiadomosci!
                              Duuuuuuuza buzka od " cioci" Iwony😘😘😘😘😘😘😘

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka