Dodaj do ulubionych

T mi się wyrwało...

29.11.14, 14:43
Znaczy, żeby nie było na mnie, bo nie całkiem "się". Zdejmowałam takie rude z klawiatury i to pewnie ono użyło któregoś pazura. No bo przecież pazury do tego służą wink Wsadziłam klawisz na powrót, jakoś koślawo jest, ale działa. Mój ulubiony laptopik...........https://forum.kocie-hospicjum.pl/images/smilies/029.gif
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: T mi się wyrwało... 29.11.14, 15:36
      ej, nic nie piszesz co z kocim pazurem- czy aby się nie uszkodził na tym paskudnym klawiszu?

uf, jakie szczęście, że mój kot nie lubi kompa- co najwyżej z drukarką się zaprzyjaźnia
      • karple Re: T mi się wyrwało... 01.12.14, 20:30
        Ha ha ha Dorcia ma całkowita rację!!!! Ja też jestem zdania że to paskudne "T" w lapku bezczelnie zaatakowało biednego kotecka..... no i w efekcie ten pazur był jedynie w obronie własnej!!!

Swoja drogą jak kiedyś mój laptop zaatakował w bezczelny sposób Majeczkę to tak coś nawciskała że cały ekran obrócił się do góry nogami!!! Ile ja się napociłam żeby to odwrócić.... a ta futrzata małpa zrobiła to w sekundeczkę wink
        • dzedlajga Re: T mi się wyrwało... 02.12.14, 00:23
          Zgadza się, jeśli koty nie korzystają z komputera, to tylko dlatego, że to mało fascynujące dla nich zajęcie. Ale jak je najdzie chęć albo sytuacja zmusi to szybko udowadniają , że żaden model ani program nie jest im obcy i wszystkie utajone opcje znają. A potem tylko siedzą i obserwują ile czasu NAM to zajmie. No i okazuje się, że jak zwykle są górą big_grin
          • kotapsota Re: T mi się wyrwało... 23.02.15, 18:04
            U mnie wszystko było, i do góry nogami i zmieniona czcionka i zablokowanie . Ech...
            Ale kiedyś pisałam na gg z siostra , wlazł tygrys , pochodził se po klawiaturze, postał, a ja potem patrzę, a "ja" napisałam do siostry: hujhujhuj
            Rzut okiem na klawiaturę i wszystko jasne-przydusił łobuz 3 obok siebie literki, ale że akurat takie wybrał-to tylko kot potrafismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka