mysiulek08 16.02.15, 20:08 Starszy siedzi u siebie w pokoju, pracuje, ja u siebie, u kotow, kuchni, roznie, w kazdym razie krece sie po chalupie. Komunikujemy sie via skype, przez sciane praktycznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: ot, technologia :) 16.02.15, 22:21 Taaaa. Ja z synem najczęściej porozumiewam się przez PW na FB. Ja w kuchni, on w pokoju na piętrze Odpowiedz Link
aankaa Re: ot, technologia :) 16.02.15, 23:14 zdarzało mi się z synkiem via GG przez ścianę (niecałe pół metra obok była dziura - bez drzwi) Odpowiedz Link
wadera3 Re: ot, technologia :) 16.02.15, 23:35 Ja z Misiem też mailujemy do siebie, albo skajpujemy, tez przez ścianę. Odpowiedz Link
salimis Re: ot, technologia :) 16.02.15, 23:57 Też się macie czym chwalić Jak technologia pójdzie tak do przodu że nie ruszając się z miejsca, nakarmicie koty w drugim pomieszczeniu, to dopiero będzie powód do dumy Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 00:09 Albo zadzwonicie do kotów,żeby wstawiły ziemniaki! Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 02:07 hmm, Kicia.Yoda calkiem sprawnie obsluguje tablety, ale czy bedzie jej sie chcialo odebrac telefon i ruszyc futrzate cztery litery do kuchni zeby wstawic te pyry, to watpie Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 02:14 Kiedyś, koleżanka z pracy zamęczała nas opowieściami o swoim genialnym psie, który był mądry jak człowiek, po prostu! Współczynnik przesady w tych opowieściach sięgał 10-ciu! No i zdarzyło się, że lunął deszcz, a ona w pracy... Patrzy przez okno i rzuca: o rany jak leje, a moje pranie na balkonie! Na co druga koleżanka, z kamienną twarzą: zadzwoń do psa, no chyba głupie pranie Ci zdejmie?! Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 02:06 alez to juz mozliwe, automatyczne, programowalne karmniki sa dostepne, choc fakt na sucha karme Odpowiedz Link
mitta Re: ot, technologia :) 17.02.15, 13:06 Ostatnio chłop do mnie zadzwonił z łazienki, że skończył mu się papier toaletowy. Odpowiedz Link