Dodaj do ulubionych

ot, technologia :)

16.02.15, 20:08
Starszy siedzi u siebie w pokoju, pracuje, ja u siebie, u kotow, kuchni, roznie, w kazdym razie krece sie po chalupie. Komunikujemy sie via skype, przez sciane praktycznie tongue_out
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: ot, technologia :) 16.02.15, 22:21
      Taaaa. Ja z synem najczęściej porozumiewam się przez PW na FB. Ja w kuchni, on w pokoju na piętrze wink
      • aankaa Re: ot, technologia :) 16.02.15, 23:14
        zdarzało mi się z synkiem via GG przez ścianę (niecałe pół metra obok była dziura - bez drzwi)
    • wadera3 Re: ot, technologia :) 16.02.15, 23:35
      Ja z Misiem też mailujemy do siebie, albo skajpujemy, tez przez ścianę.
      • salimis Re: ot, technologia :) 16.02.15, 23:57
        Też się macie czym chwalić wink
        Jak technologia pójdzie tak do przodu że nie ruszając się z miejsca, nakarmicie koty w drugim pomieszczeniu, to dopiero będzie powód do dumy tongue_out
        • malpa-w-czerwonym1 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 00:09
          Albo zadzwonicie do kotów,żeby wstawiły ziemniaki! big_grin big_grin
          • mysiulek08 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 02:07
            hmm, Kicia.Yoda calkiem sprawnie obsluguje tablety, ale czy bedzie jej sie chcialo odebrac telefon i ruszyc futrzate cztery litery do kuchni zeby wstawic te pyry, to watpie tongue_out
            • malpa-w-czerwonym1 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 02:14
              Kiedyś, koleżanka z pracy zamęczała nas opowieściami o swoim genialnym psie, który był mądry jak człowiek, po prostu! Współczynnik przesady w tych opowieściach sięgał 10-ciu! No i zdarzyło się, że lunął deszcz, a ona w pracy... Patrzy przez okno i rzuca: o rany jak leje, a moje pranie na balkonie! Na co druga koleżanka, z kamienną twarzą: zadzwoń do psa, no chyba głupie pranie Ci zdejmie?!
              • olinka20 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 11:12
                Piękne big_grin
        • mysiulek08 Re: ot, technologia :) 17.02.15, 02:06
          alez to juz mozliwe, automatyczne, programowalne karmniki sa dostepne, choc fakt na sucha karme tongue_out
          • mitta Re: ot, technologia :) 17.02.15, 13:06
            Ostatnio chłop do mnie zadzwonił z łazienki, że skończył mu się papier toaletowy.
            • yoma Re: ot, technologia :) 17.02.15, 14:15
              Nie miał aplikacji na smartfona? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka