26.01.09, 18:05
najlepiej by było, gdyby madziasz zamknęła Koty, jak zapowiadała. Ona zamyka,
czyli się zrzeka, następnego dnia Olimp odzyskuje, madziasz zostaje na lodzie.
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: IMHO 26.01.09, 18:15
      Nie no takie rozwiązanie byłoby ze wszech miar najlepsze, o ile Olimp odzyska to co Madziasz zamknie /czyli zawartość Zakątka/.
      Jeśli Olimp nie odzyska będzie to wielka strata, ale trudno.
      Najgorsze wydaje mi się rozwiązanie, że Madziasz NIE zamyka Zakątka, tnie co jej się nie podoba, banuje i moderuje wedle własnego widzimisię, a forum powoli umiera, bo ludzie boją się pisać i znikają.
      • yoma Re: IMHO 26.01.09, 18:27
        Otóż to. O ile mi wiadomo, technicznie odzyskanie forum jest możliwe. Chyba że
        madziasz będzie pracowicie usuwać post po poście, post po poście, post po poście...

Czy tych zbanowanych przywrócono, czy nie?
        • madziulec Re: IMHO 26.01.09, 18:34
          Ja nadal zbanowana.

Problem jest taki techniczny: iels osob ma to forum jakso ulubione, zakladka czy
          cos podobnego...
          Jesli forum zostanie wykasowane i potem nawet zalozone jako inne i na to inne
          przeniosa watki to trzeba bedzie je wpierw znalezc.
          Wezmy pod uwage iles osob, ktore np. wyjechaly na ferie.. Wroca i zakatka niet...
          • paulina.galli Re: IMHO 26.01.09, 18:39
            A ja o dziwo - nadal nie.
            Eh ... nioma dobrze napisala ze dawno nie widziala takiej złosliwosci sad
            • ashton Re: IMHO 26.01.09, 20:00
              Ja też jeszcze mam banana na zakątku. Ano poczekajmy.
              • mist3 Re: IMHO 26.01.09, 21:12
                a ja idę właśnie sprawdzić czy jestem zabanowana (dopiero wróciłam z fajnego
                weekendu a tu takie rzeczy się dzieją sad((( )
                • paulina.galli Re: IMHO 26.01.09, 22:11
                  e, dziewczyny smile
                  badzmy dobrej mysli smile
                  moze za pare dni bedziemy otwierac wirtualnego szampana i wszystko bedzie ok smile

ps. pozdrowienia od biljany macie (jest teraz na urlopie i nie ma dostepu do
                  kompa ale myslami jest z nami smile)
                • kromisia Re: IMHO 26.01.09, 22:11
                  a ja nadla nie wiem co to jest byc "zabananowanym" smile wytlumaczy
                  kto w koncu? smile
                  • yoma Re: IMHO 26.01.09, 22:27
                    Nie mieć prawa głosu na forum smile I można mieć banana na nicka, wtedy szybko
                    wymyślasz nowego nicka i piszesz dalej (dot. forów otwartych)albo na IP i wtedy
                    jesteś niema, jak długo się adminom spodoba.
                    • barba50 Re: IMHO 26.01.09, 22:48
                      To znaczy chyba nie do końca jest tak. Znaczy na Zakątku Madziulec i Ashton nie są zbanowane. Madziasz je po prostu wykreśliła z listy uprawnionych do pisania, a to nie to samo.
                      Ja z kolei zostałam podobnie potraktowana parę dni temu na odilandzie - zamknięto mi /jak i wszystkim obcym/ dostęp do tego wątku o zamykaniu Zakątka, korzyściach materialnych itp. Ten wątek został ukryty. Wydało się, bo byłam akurat u psiapsióły kociary i na jej kompie i na jej nicku wątek był, a po powrocie do domu u mnie go nie było. Noo okazałam się wrażym ciałem, lud pozwolił sobie wytypować mnie na następczynię jaśnie nam panującej https://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c065.gif
                      Spytałam oczywiście dlaczego, wytłumaczyli bardzo mętnie, na co jej na gg odpowiedziałam, że jej nie wierzę, ale że nikt z aktywistów odilandowych tego nie skomentował dałam spokój i nie drążyłam sprawy dalej. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie https://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif
                      • yoma Re: IMHO 27.01.09, 10:36
                        Technicznie nie do końca to samo, ale w praktyce tak - pisac nie
                        możesz.
                      • kromisia Re: IMHO 27.01.09, 10:38
                        hmmm.... a ja chcialam sie sama "wykasowac" z odilandu ( nie chodzi
                        mi o uczestniczenie tam, tylko w ogole o wymazanie dotychczasowych
                        postow, chociaz i tak ich bylo tyle co kot naplakal )i nigdzie nie
                        moglam tego zrobic. Nie istnieje tam jakis "magiczny guziczek", po
                        nacisnieciu ktorego mozna przestac istniec, jak w wielu
                        programach/forach?
                        Ja sie na takich rzeczach nie znam, wiec pytam smile
                        • barba50 Guziczka nie ma 27.01.09, 10:54
                          i nie można wykasować swoich postów bez śladu. Co najwyżej możesz wejść w każdy /Ty akurat masz ich raptem 13/ kliknąć zmień, skasować treść, wstawić cokolwiek - kropkę, kreskę lub ew. buźkę i wysłać.
                          Tak żeby zniknąć z nickiem i postami nie ma możliwości.
                          Ja jak na razie wykasowałam zdjęcia mojej facjaty i swoich dzieciaków (niedużo tego było, ale były). Zastanawiam się co zrobić z resztą. Koty, pogoda - niech zostaną, za dużo tego żeby wykasować wszystko.
                          • kromisia Re: Guziczka nie ma 27.01.09, 11:07
                            grrrr szkoda sad no to ide kasowac chociaz zdjecia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka