Dodaj do ulubionych

Pomożecie?...badanie psychologiczne

09.05.13, 12:58
Witam! Jestem studentem V roku psychologii i w ramach mojej pracy magisterskiej realizuję badanie na temat postrzegania innych.

Byłoby bardzo miło gdyby znalazły się osoby, które chciałyby poświęcić chwilę na wypełnienie ankiety, która jest dostępna pod podanym linkiem.

Nie jest ona długa, a jej wypełnienie przybliży mnie do obrony mojej pracy. Liczę na szczere odpowiedzi oraz na to, że mój temat nie zostanie usunięty.

zadanie dostępne jest pod linkiem:

moje-ankiety.pl/respond-44200.html

Liczę na jakikolwiek odezw:)
Obserwuj wątek
    • dala.tata Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 09.05.13, 22:09
      Pytanie: 'na ile pozytywnie/negatywnie sie teraz czujesz' mnie rozwalilo. Trudno by mi bylo wymyslic glupsze pytanie. krzysztof1500: gratuluje!
      • kardla Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 10.05.13, 17:28
        :)

Wydaje mi sie ze za kazdym (niemal) razem, gdy pojawia sie na tym forum link do ankiety, stwierdzasz ze to najgorsza/najglupsza ankieta jaka widziales.

:)
        • dala.tata Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 10.05.13, 19:13
          Oj to nieprawda! Byla jedna albo dwie ankiety, ktorych nie skomentowalem. Jednak rzeczywiscie ankieterzy ostro walcza o prymat w moim prywatnym rankingu :)
    • demento Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 09.05.13, 23:41
      Niezbyt znam się na psychologii, a na ankietach do magisterki jeszcze mniej, ale czy 5 pytań to nie jest trochę za mało? Inne ankiety, które zdarzało mi się wypełniać miały po 30-40 pytań. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić interpretacji jedynie 5 pytań, dyskusja może być bardzo burzliwa:)
      Powodzenia.
      • krzysztof1500 Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 14.05.13, 21:07
        dala.tata : dziekuje za gratulacje ! :)

demento : ta ankieta to tylko mala część pracy i innych ankiet

pozdrawiam :)
        • dala.tata Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 14.05.13, 22:37
          prawdziwy psycholog! zaczyna byc z teflonu. ma racje, a inni sie odbijaja od niego! brawo!
    • spryciurka Re: Pomożecie?...badanie psychologiczne 14.05.13, 23:52
      Już wiem kto mnie smuci - ignorant Krzysztof1500,
      a w dobry nastrój wprowadza - humorysta dala.tata,
      (takie psychologiczne podejście).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka