esofik 13.03.11, 21:38 Przytulanki: barany i żyrafa poszły w odstawkę a Mloda śpi dziś z nową torebusią i tubką po paście do zębów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 09:49 fiu fiu, poważna sprawa się robi moja śpi obłożona maskotkami i samochodami Odpowiedz Link
karolina17w Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 10:06 Elegancka babka Mój syn za to wczoraj zasypiał (drzemka w ciągu dnia) z wieszakiem na ubrania, za chiny ludowe nie chciał oddać. Zabrałam mu jak już usnął porządnie Odpowiedz Link
ala_bama1 Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 15:54 Mój kiedyś przytargał nocnik do spania. Wtedy jeszcze nocnik nie służył do wiadomych celów a traktowany był jak zabawka... Odpowiedz Link
annabetka Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 16:12 Haha moja własnie mi mówi "wiesz mamo mam trzy kumpele" KUMPELE matkoooooo 6cio letnie dziecko mi z tekstami wyjeżdża jak stara " to nie jest cool" jej ulubione powiedzenie....co będzie za parę lat? Nawet się nie obejrzysz jak Młoda malować się będzie chciała..... Ja mam trochę trudniej,bo koleżanka Mojej Młodej (łotyszka-8 lat i jej siostra-6 lat) są systematycznie farbowane na blond i moje dziecko nie może tego zrozumieć,czemu ich mama je farbuje Ja też nie potrafię zrozumieć tego ,ale ludzie różnie żyją...różne podejścia mają-nie moja sprawa,tylko ciężko to dziecku swojemu wytłumaczyć Odpowiedz Link
doral2 Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 18:15 że z torebką sypia, to i nie dziwota. ale po co z tubką?? Odpowiedz Link
esofik Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 19:10 cholera ją wie po co jej ta tubka może w mysl zasady: myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny ps. dziś próbowała tańczyć balet w gumowcach Odpowiedz Link
doral2 Re: pańcia mi rośnie 14.03.11, 19:57 i tyś zdjęcia nie zrobiła????? na mojego blogaska kaloszowego?? no, foch!! Odpowiedz Link
inia33 Re: pańcia mi rośnie 15.03.11, 07:53 annabetka napisała: > Haha moja własnie mi mówi "wiesz mamo mam trzy kumpele" co mi przypomniało, jak moja 5-latka niedawno na pytanie "jak było w przedszkolu?" odpowiedziała "w porzo!" Odpowiedz Link