aga9001 12.05.09, 05:58 Dzień dobry Pora wstawa,i napojem nie % pobudzic się do życia Bo pogoda dzisiaj do niczego Byjamniej u mnie. Miłego dnia kobietki -------------- <Pracoholizm zabija poczucie humoru > Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 06:15 Aga już nie śpisz? Ja zaraz do pracy ruszam Odpowiedz Link
alesio23 Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 07:25 U mnie też pogoda do dupy, a kawa mi się skończyła. Odpowiedz Link
agik82 Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 07:29 u mnie pada i zimno jak cholera! jakby nie kawa, tobym pewnie nieżyła Odpowiedz Link
anormalia Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 07:31 ja korzystając z iwkowego snu w necie gmeram herbata bedzie pierwsza, a potem kawa Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 08:45 dzień dobry. Ja już po kawie i po lodzie Odpowiedz Link
deela Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 08:47 > Dzień dobry > > Pora wstawa, pieprzie i NIE WSTAJE dobrze mi tu a jak sie rusze to mnie rozboli kregoslup zaleje atak zgagi zreszta jestem zajeta intensywnym wypacaniem choroby bo jak mam jutro na jaka kawe z dziewczynami isc to musze sie wykurowac leze i ani drgne stad do 15!!!!! Odpowiedz Link
bernimy Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 08:49 Wzajemnie miłego dnia, dzięki za kawę! Odpowiedz Link
endi100 Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 08:52 U mnie mokro, ale słonecznie. A kawkę trza wypić Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 09:20 nasłuchałam się reklamy "zawsze jest pora na lody koral". Zakupiłam wczoraj 10 dla dziecia i podjadam. śmietankowe buźki z czekoladowymi oczami i ustami A ty o jakich lodach świntuchu myślałaś???? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kawa, herbata i inne 12.05.09, 08:51 Dziś radosna pobudka o 5 z groszem . Następnie strajk spaniowy. Potem mój strajk chodzenia na rzęsach i dalsze walnięcie się w kimono . Jakoś wyglądam ale pod wieczór wątpię czy dobrze będę widziała na oczy . Muszę obiad ugotować a forsy maluśko, oj maluśko. Słońce świeci ale cholernie wieje i nie chce mnie się wyjść z chałupy. Dzisiaj muszę znowu przełożyć szczepienie, bo młoda gluta ma . Ehhh kawki się z Wami napiję to może cuś to da . Odpowiedz Link