filip1976 04.06.10, 20:20 PRZEKAZUJCIE DATKI DO CASTO PIEKARNIA OLI F WTEDY MOŻE JEJ CÓRKA WYJEDZIE NA KOLONIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwrocik Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 05.06.10, 17:36 to chyba w twojej gesti leży zapewnienie dzieciakom funduszy na wakacje nie ośmieszaj sie Odpowiedz Link
filip1976 Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 06.06.10, 01:19 ja proponowałem żeby córka wyjechała na kolonie z mojego zakładu z synem a olka twierdziła że ją wyśle na obóz koszykarski to zapisałem córkę na kolonie indywidualne żeby dostała zwrot pieniędzy to też żle bo twierdzi że nie ma 800 zł i jej nie stać ja mam przez nią i jej mamę 350 zł co miesiąć i mnie stać coś tu jest nie tak może woli sama wyjechać niż córce dać w tamtym roku też była tylko z babcią za moje pieniądze bo dałem jej 1000 zł a cały pobyt kosztował ich 250 zł więc zróbcie skarbonkę dla oli i niech nasza córka wyjedzie olka dostaje 1000 zł to będzie miała z czego wam oddać w ratach odemnie nie chce pomocy chociaż proponowałem zwrot wydanych pieniędzy nie długo zaczne następny temat po sprawie z teściową która chciała zająć nasz majątek dla siebie i swojego syna oraz spadek naszego syna zeby spłacić swoje długi jak będzie skarbonka to sam do niej wrzucę i moi koledzy i niech ten porombaniec nie dzwoni do mnie juz Odpowiedz Link
zwrocik Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 07.06.10, 21:58 ty na te wakacje to sie może zapisz z parafii na wyciecke do częstochowy to może sie tam nawrócisz a może powróci ci rozum i się troche opamiętasz Odpowiedz Link
czarny.master Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 10.06.10, 02:27 MASZ TU ZETA I WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM POJEBIE ZAMIAST MÓZGU MASZ TAM TIK-TAKA Odpowiedz Link
filip1976 Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 13.06.10, 15:21 prześlij tego zeta do casto 1 Odpowiedz Link
bastion1 Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 15.06.10, 19:34 Chłopie jesteś trochę jak małe dziecko. Nie potrafisz znieść porażki, ale cóż kto się pierdołą urodził... Na twoim miejscu dałbym sobie spokój i znalazł sobie inną dziewczynę (kobietę), która zostanie dobra matką dla twoich dzieci. A pranie brudów na forum publicznym jest po prostu smieszne. Odpowiedz Link