Dodaj do ulubionych

DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F

04.06.10, 20:20
PRZEKAZUJCIE DATKI DO CASTO PIEKARNIA OLI F WTEDY MOŻE JEJ CÓRKA WYJEDZIE NA
KOLONIE
Obserwuj wątek
    • zwrocik Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 05.06.10, 17:36
      to chyba w twojej gesti leży zapewnienie dzieciakom funduszy na
      wakacje nie ośmieszaj sie
      • filip1976 Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 06.06.10, 01:19
        ja proponowałem żeby córka wyjechała na kolonie z mojego zakładu z synem a olka
        twierdziła że ją wyśle na obóz koszykarski to zapisałem córkę na kolonie
        indywidualne żeby dostała zwrot pieniędzy to też żle bo twierdzi że nie ma 800
        zł i jej nie stać ja mam przez nią i jej mamę 350 zł co miesiąć i mnie stać coś
        tu jest nie tak może woli sama wyjechać niż córce dać w tamtym roku też była
        tylko z babcią za moje pieniądze bo dałem jej 1000 zł a cały pobyt kosztował ich
        250 zł więc zróbcie skarbonkę dla oli i niech nasza córka wyjedzie olka dostaje
        1000 zł to będzie miała z czego wam oddać w ratach odemnie nie chce pomocy
        chociaż proponowałem zwrot wydanych pieniędzy nie długo zaczne następny temat po
        sprawie z teściową która chciała zająć nasz majątek dla siebie i swojego syna
        oraz spadek naszego syna zeby spłacić swoje długi jak będzie skarbonka to sam do
        niej wrzucę i moi koledzy i niech ten porombaniec nie dzwoni do mnie juz
        • zwrocik Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 07.06.10, 21:58
          ty na te wakacje to sie może zapisz z parafii na wyciecke do
          częstochowy to może sie tam nawrócisz a może powróci ci rozum i się
          troche opamiętasz
      • czarny.master Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 10.06.10, 02:27
        MASZ TU ZETA I WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM POJEBIE ZAMIAST MÓZGU MASZ TAM TIK-TAKA
        • filip1976 Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 13.06.10, 15:21
          prześlij tego zeta do casto 1
          • bastion1 Re: DATKI NA WAKACJE CÓRKI OLI F 15.06.10, 19:34
            Chłopie jesteś trochę jak małe dziecko. Nie potrafisz znieść porażki, ale cóż
            kto się pierdołą urodził... Na twoim miejscu dałbym sobie spokój i znalazł sobie
            inną dziewczynę (kobietę), która zostanie dobra matką dla twoich dzieci. A
            pranie brudów na forum publicznym jest po prostu smieszne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka