karzelbazin 21.08.10, 23:48 pracuje niecale dwa lata,i zostalem zastepca na ogrodzie dziwia mnie te negatywne komentarze bo ja mam dobrze,zapierdalam ale wiem przynajmniej za co a tym nieudacznikom ktorzy tylko narzekaja powiem tak zeby sie fakali. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trip_cieszyn Re: casto jest super 22.08.10, 01:12 Jeżeli jest tak jak piszesz to gratuluje, ale jakoś Ci nie wierze(2 lat to krótko-na chyba, że mówimy o nowym sklepie- a to zupełnie inna gadka) na ilu implantaciach byłeś? w jakim sklepie pracujesz?? R-60 to dość specyficzny dział, 2 lat to za mało.. ale mogę się mylić-mam nadzieje... pozdro!! Odpowiedz Link
antycedura Re: casto jest super 22.08.10, 21:03 Tym samym udowodniłeś jak bardzo przypadkowe osoby trafiają do tzw. "kadry zarządzającej", bo w sumie to do tej grupy w pewnym sensie przynależysz. Trochę pokory i mniej w głowie wody sodowej "od posady", a więcej szacunku i pokory. Pewnie reszta była jeszcze słabsza, ale tak to jest jak się trzyma ludzi na stawkach minimalnych Odpowiedz Link
karzelbazin Re: casto jest super 22.08.10, 22:06 casto w kedzierzynie,sam jestes osobom przypadkowom ja jestem zastepca kierownika i to ja mam zawsze racje a jak sie komus nie podoba to niech spierdala na drzewo prostowac banany.pokore to maja slabeusze takie jak ty ,zawsze beda moimi pacholkami,toudikami. Odpowiedz Link
antycedura Re: casto jest super 22.08.10, 23:39 ... i to jest dowód na to, że chcesz zaszkodzić zastępcy R60 w KK podszywając się pod niego, bo nie wierzę, że zastępca może być aż takim imbecylem i nie mam tu na myśli wyłącznie ortografii . Nice try... Odpowiedz Link