kubuspucharek 28.11.10, 20:49 A o naszym sklepie drogie koleżanki i drodzy koledzy na tym forum cisza ! Czekam na Wasze opinie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0si0lek Re: Casto SOSNOWIEC 05.04.11, 23:59 Co tu pisać.Zmiany chyba nie idą w lepszym kierunku.A co sądzicie o nowym dyrektorze Marku.W Odpowiedz Link
sosnoman Re: Casto SOSNOWIEC 12.04.11, 12:15 gdybym miał opisać go jednym zdaniem i nie używać wulgaryzmów to nie napisałbym nic! Odpowiedz Link
ilikethisjob Re: Casto SOSNOWIEC 13.04.11, 17:26 Nie ma chleba,są igrzyska. Impreza na 10-lecie zamiast podwyżek,awansów i premii ! Ciekawe czy dyrekcja znów pokaże gdzie nas ma (wiadomo o którą część ciała chodzi) . Czy znów będą mieć osobne wydzielone stoliki na wyższym poziomie lokalu, gdzie wejść będzie można o ile cie wpuszczą ochroniarze przez zamknięte drzwi Czy też może zejdą do nas szaraczków :] Niby się nie gryzie ręki która cię karmi-ale to klienci dają mi pensję a ja swoją pracą tyram na ich wielkopański zachcianki i zbytki ,stoły będą na pewno suuuuto zastawione ! P.S Zastanawiam się czy wziąć ze sobą reklamówkę...przed pensją zawsze mam pustki w lodówce,po co ma się zmarnować.... Odpowiedz Link