Dodaj do ulubionych

Przemyślenia Casto 8024

25.10.11, 00:45
Pracowałem w Castoramie 6 lat na początku było wspaniale.....Stała praca dobra płaca (jak na tamte czasy) duże zaplecze socjalne wszystko super (nawet awanse i podwyżki). Lecz od czasu gdy zmienił się dyrektor generalny no cóż było coraz gorzej (kwestie finansowe) .Ale nie tylko o pieniądze chodzi w pracy (oczywiście pieniądze są prozą życia) ,pracować powinniśmy z przyjemnością by móc firmie zapewnić zysk a sobie godne życie.Lecz w Castoramie na stanowiskach są ludzie którzy niestety nie powinni się tam znaleźć gdyż ich zachowanie nadaje się tylko do wypasania bydła a nie rządzenia ludźmi.Oczywiście jest gro kierowników i zastępców o których złego słowa nie powiem i tacy ludzie są potrzebni (niestety nazwisk nie można podać a szkoda bo taki szef to skarb).....Co mnie najbardziej denerwowało w Castoramie to stosowanie przez tych.....mobbingu.Panowie i Panie nie tędy droga nie zawsze pracownik potrzebuje podwyżki by lepiej pracował czasami wystarczy miłe słowo i uśmiech a nie stwierdzenie że rzygać mi się chce gdy Ciebie muszę oglądać (słowa zastępcy kierownika i to kobiety ech brak kultury i tyle). No i oczywiści do tego dochodzą powiązania koleżeńskie kadry zarządzającej więc jak się jednemu narazisz to masz przechlapane u większości.Pracując w Casto 3 lata było wszystko super ale w pewnym momencie naraziłem się kilku osobą i może ciężko w to uwierzyć ale dostałem w niespełna 2,5 roku 4 nagany za takie rzeczy które pretendowały najwyżej do upomnienia i to słownego wink
Reasumując radzę byście pomyśleli troszkę i zaczęli szanować ludzi bo nie zawsze nowy pracownik będzie lepszy ten starszy ma doświadczenie i wiedzę
Pozdrowienia dla najlepszych kierowników (nie zastępców wink ) w 8024 PIRT,SAV innych działów nie wymienię ale niech każdy spojrzy na siebie a będzie wiedział
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka