Dodaj do ulubionych

Silna organizacja

01.06.13, 12:21
Nie jestem pracownikiem Casto, obecnie nie jestem też pracownikiem żadnego marketu, ale mimo to znam sytuacje jaka panuje w marketach. Nie tylko w Casto.
Wylewacie tutaj swoje żale. Jest to jakiś sposób na odreagowanie. Tylko, czy to coś zmieni.
Dlaczego nie poszukacie kontaktu z innymi sieciami? Dlaczego nie stworzycie silnej, wspólnej organizacji, która broniłaby praw pracowników wszystkich marketów.
W ten sposób co Wy tutaj, może stworzyć lub już ma własne fora grupa pracowników Auchan, Biedronki, Carrefour, Obi, Tesco i wielu innych. I ciągle działacie w "pojedynkę". Tylko w obrębie waszej sieci, a sprawy, które poruszacie staja się normą w większości jeśli nie wszystkich "sieciówkach"
Obserwuj wątek
    • prawda997 Re: Silna organizacja 01.06.13, 15:59
      Napiszę ci tak z ludżmi , którzy boją się wlasnego cienia , nie potrafią się odezwać , powiedzieć co sadzą o firmie nie da się zrobić nic dobrego!!
      Znam takie przypadki tego typu osób , żadna z nich się nie odezwie bo się boi o pracę!!
      A dupowłazy mają obserwować tego typu przejawy i donosić jak chcą awansować i dostawać podwyżki!!
      Nawet próby założenia organizacji zwiazkowych są w zarodku likwidowane , a polega to na zwolnieniu organizatora !!!
      Ale nie martw się zobaczymy co zrobią jak wprowadzą zakaz handlu w niedziele , a jest to możliwe w 100% , ciekawe jak im spadną drastycznie obroty , to nie mają wyjścia muszą zaciąć cięcia finansowe a co z tym sie wiąże zwolnienia!!
      Zwolnienia też dosięgną i tych na górze i wtedy oni docenią pracę tych na dole!!
      Dobrze że istnieje to wolne forum , bo jest to jedyne miejsce gdzie można powiedzieć prawdę o swojej pracy i nie zostać zwolnionym!!!
      Chociaż wiem że jest wciskany kit pracownikom , że wchodzenie tu a już pisanie jest monitorowane , jest to największe OSZUSTWO!!!!
      • muchancha Re: Silna organizacja 01.06.13, 16:51
        Ja wiem, ze działalność związkowa w sieciówkach jest tępiona. Początki związku zawodowego, pracowników marketów można zacząć poza zakładem pracy. Trzeba tylko chcieć zacząć.
        Forum tutaj to dobre miejsce na spuszczenie ciśnienia, ale tylko na chwile.
        Biedronkowcy też gdzieś mają swoje. Chyba i pracownicy Auchan. Może warto z nimi poszukać i zacząć na zewnątrz. Nie tylko w swojej sieci. Ogólną organizację pracowników sieciówek. Wtedy to będzie prawdziwa siła.
        Zakaz, a przynajmniej bardzo silne ograniczenie handlu w niedzielę, za którym też jestem najprawdopodobniej dotknie tylko szarych pracowników.
        Ja niestety, rzadko, ale jednak, też robie zakupy w niedzielę. I za to przepraszam Was
        • prawda997 Re: Silna organizacja 01.06.13, 20:54
          To prawda , ja już od miesiąca prowadzę rozmowy z przedstawicielami ale tu nie wymienię nazw rozmowy na temat założenia Stowarzyszenia Poszkodowanym !!!
          Mam już nawet w tym sukcesy , mam już sporo zgłoszeń od osób chcacych mi pomagać , którzy piszą do mnie co się u nich dzieje w pracy i ci którzy takie problemy poruszają w mediach publicznych bez cenzury!!!
          Są to ciekawe fakty , które przedstawię w jednym z programów publicznych , do którego otrzymałem zaproszenie .
          Mam nadzieję że odniosę wielki sukces i będzie pierwszy krok ku dobremu!
        • kanibalizm Re: Silna organizacja 02.06.13, 08:27
          A Ja chcę pracować w niedzielę bo dostaję dodatkowe sianko,więc mnie nie musisz przepraszać.
          Kredyty trzeba spłacać smile
          • kanibalizm Re: Silna organizacja 02.06.13, 08:55
            A co do Ciebie prawda997 , to chłopie przestań pie.....ć głupoty ,w pracy taki wygadany nie byłeś.
            Ludzie to muł jakich mało , już była policja internetowa której miał donosić na obecnych na tym forum którzy go obrazili z resztą słusznie(wolny kraj).
            Pani psycholog(dobre),wiedza o naszych IP (brak wiedzy na ten temat).
            Wielka afera o której miał powiedzieć 3mieś.(chyba z pączkamismile).
            Miał powiedzieć o czterech sprawach w sądzie(cisza).
            Każdy kto się wypowiada krytycznie na jego temat(na tym forum) to kapuś,dupowłaz lub piesek dyrekcji.

Gość ma focha bo go z roboty zwolnili(delikatnie mówiąc) za brak jakichkolwiek umiejętności,kompetencji zero,o wiedzy na tematy techniczne nie wspominając.

Przypominam że idi..a pisał sam do siebie przez dwa miesiące(szeryfcasto2013/prawda997).
            Zapraszam do "lektury"smile jaja jak berety pierwszy raz coś takiego widziałem w życiu. Zaczął w okolicach marca.
            A co go pogrąża to te debilne filmiki z youtubesmile

To tyle na temat tego hmm nie mam słowa smile

pzdr dla normalnych

• prawda997 Re: Silna organizacja 02.06.13, 09:17
              Kolejne oszczersta i pomówienia , pisz , pisz pisz jak najwięcej nawet ci dopłacę dupowłazie!!
              A na koniec mam coś dla ciebie idealnie opisującego twoje zachowanie!!!
              forum.gazeta.pl/forum/w,88604,142436181,142658690,Re_RANKING_DUPOWLAZOW_W_CALEJ_SIECI_CASTO.html
              • kanibalizm Re: Silna organizacja 02.06.13, 09:21
                hahaha smile
              • kanibalizm Re: Silna organizacja 02.06.13, 09:23
                Fakty kolego fakty!!!!!!!!
                A z faktami się nie dyskutuje tak trzymaj!!!!
                smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
                • michal19807 Re: Silna organizacja 02.06.13, 20:02
                  Prawda to porypany gość ,szkoda z nim dyskutować,ma kilka kompleksów .szkoda czasu lepiej go unikać .
                  • stefan009 Re: Silna organizacja 03.06.13, 00:05
                    witam
                    dawno mnie tu nie było tzn nie pisałem ale bacznie obserwuję działalność naszego głownego bohatera tego forum(bo całą reszta forowiczów to przy jego aktywności i ilości ników, to tylko statyści) dla mnie te wszystkie jego teksty i akcje trąca mi kretem. to po prostu człowiek który ma za zadanie rozjebać to forum od srodka, tak mi się wydaje. Co o tym sądzicie???

• prawda997 Re: Silna organizacja 03.06.13, 09:23
                      Hallo , nie jestem żadnym kretem więc tak o nie nie pisz !!!
                      Nigdy nie byłem żadnym dupowłazem i nigdy nie robiłem dla tych na górze !
                      To oni celowo piszą te teksty kontra mnie , aby mnie stąd usunąć,nic z tegi mam swój honor i jak coś zaczynam robić to zawsze dobrze to skutkuje dla firmy a w szczególności dla tych na samym dole!!
                      Poczytaj sobie uważniej to forum a zobaczysz jak wiele jest tutaj poruszanych spraw , które były i są ukrywane przed wami!
                      Masz prosty przykład premia turbo !!
                      Tak więc nie oczerniaj mnie na tym forum!
                      • michal19807 Re: Silna organizacja 03.06.13, 12:18
                        Każdy ocenia cię po wpisach na forum ,są debilne niespójne ,zaprzeczają same sobie ,kłamliwe ,zmyślone ,pisane przez dziecko lub głupka ,nie wiem czy zauważyłeś ale nikt na forum nie odniusł się do ciebie pozytywnie chyba że szeryf czyli ty sam .Człowieku zniknij a forum się ożywi ,sugerowano ci nie raz a ty swoje to dlatego kazdy postrzega cię jako kogoś z góry jestes jak menda nie potrafiąca się odczepić ,zanim sie pojawileś było tu całkiem żywo .Nie pozdrawiam i nie dowidzenia a i podpisz liste w pośredniaku mamy początek mieśiąca bo zasilek przepadnie i neta odetną .
                        • prawda997 Re: Silna organizacja 03.06.13, 19:15
                          Nie wiem z jakiej wiochy pochodzisz , ale twój analfabetyzm i te chamskie wpisy mogą tylko
                          świadczyć o jednym , że masz traumę z dzieciństwa , nigdy nie byłeś akceptowany w rodzinie i szukasz na tym forum akceptacji i wyrażenia swojego chamstwa właśnie na tego typu forach!
                          Znam takie jak twoje przypadki z innych blogów , które prowadzę ale tam nie pozwalam na takie zachowanie i nigdy by takie wpisy nie przeszły!
                          Niestety tutaj nie jestem Administratorem tego blogu i takie wpisy przechodzą , ale wszystkie wpisy na bieżąco wprowadzam do swojego archiwum.
                          Tak więc jeśli coś tutaj napiszesz , pomyśl 2 razy zanim popełnisz przestępstwo sieciowe!
                          Ponadto jeśli chcesz wiedzieć twoje zachowanie jest zgłoszone odpowiednim władzom ale niestety u nas w kraju prawa , na sprawę w Sądzie można czekać nawet 2 lata !!
                    • kanibalizm Re: Silna organizacja 03.06.13, 13:07
                      Dokładnie tak jest!!!!!!!
                      Zanim zaczęły się Jego problemy w casto miał to forum w dupie.
                      Kiedy się dowiedział że go wypi....ą wziął się za pisanie bzdetów.
                      I z forum zrobił się śmietnik lub też prywatny pamiętnik pana debila.
                      • prawda997 Re: Silna organizacja 03.06.13, 19:18
                        Do Ciebie mam to samo do powiedzenia co do niku Michal19807
                        forum.gazeta.pl/forum/w,88604,144873757,144915577,Re_Silna_organizacja.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka