narybek12 12.09.13, 11:31 Witam od poniedziałku zasilam szeregi jednego ze sklepów po przeczytaniu kilku postów zacząłem się obawiać.Ze słyszenia wiem że praca w tej sieci jest ok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xelectric Re: Castorama? 13.09.13, 04:58 daj spokój będzie ok! im dalej brniesz tym więcej od ciebie wymagają bo więcej ogarniasz (a przynajmniej powinieneś)... więcej robisz i chciałbyś jakies profity za twoją "ciężką" pracę a tak naprawdę to są twoje codzienne obowiązki, które na razie na początku są kosmosem heeheh wiec dupy nie urywa ale praca ok wiele wymagają ale nie obawiasz się czy bedzie obsuwka z pensją i czy nalezy ci sie urlop itp bo masz do tego prawo jako pracownik! Odpowiedz Link
prawda997 Re: Castorama? 13.09.13, 10:49 Ale musisz uważać na dupowłazów to najgorsze w firmie !! Taki to ciebie sprzeda zawsze , przy wódeczce milusi a w pracy kapuś!!! A uważaj na kadrę kierowniczą słoikową , takie to przyjeżdża z wiochy i robi z sebie wielkiego przełożonego bo miasto zobaczył !!! Odpowiedz Link
narybek12 Re: Castorama? 13.09.13, 12:25 prawda997 ty z kosmosu jesteś? twoje zdanie to mnie najmniej interesuje. Zawistny czubku Odpowiedz Link
trawers-ocynk Re: Castorama? 15.09.13, 21:28 Najgorsze co możesz zrobić to wyrabiać sobie opinie na temat firmy w tym miejscu . To forum składa się w 90 % z narzekaczy ,malkontentów . Czasami warto wejść poczytać ,ale to tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link
narybek12 Re: Castorama? 16.09.13, 21:09 Spokojnie traktuje to forum z przymrużeniem oka,tylko szkoda że jeden gościu robi śmietnik z forum na który trafiają nie tylko ludzie związani z Castoramą. Swoją drogą jak sieć mogła przyjąć takiego oszołoma Odpowiedz Link
prawda997 Re: Castorama? 17.09.13, 17:28 Co ty powiesz słoiku ze Śląska , stolicy się zachciewa a słoma z butów ci wystaje chłopku!!! Odpowiedz Link
narybek12 Re: Castorama? 17.09.13, 18:30 Do kogo ten marny tekścik,jeśli do Mnie to wyluzuj ,nie chce mi się z tobą polemizować szczeniaku. Co za gość Odpowiedz Link