Dodaj do ulubionych

NSZZ SOLIDARNOŚĆ DO WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW WAŻNE

22.09.14, 22:18
Cześć.

Zapoznajcie się z wpisem na naszym profilu na FB.
Sprawa bardzo poważna i dotyczy nas wszystkich .
Pamiętajcie tylko mocna i liczna organizacja związkowa może coś w tej kwestii zmienić

www.facebook.com/solidarnosc.castorama?hc_location=timeline
Obserwuj wątek
    • szakal2311 Re: NSZZ SOLIDARNOŚĆ DO WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW 23.09.14, 18:42
      Jak nadal nie jesteście nie słowni , bo nie ma nadal z waszej strony odpowiedzi!!!
      Pytania do nowego Związku NSZZ Solidarność!!!! Dodaj do ulubionych
      szakal2311 04.08.14, 21:35 Odpowiedz
      NSZZ SOLIDARNOŚĆ w CASTORAMA POLSKA
      Autor: szakal2311 04.08.14, 21:29
      Mam pytanie od wielu znajomych z Castoramy do Ciebie , jeśli masz odwagę cywilną to odpowiesz!
      Z góry napiszę , że nie odpowiem na zaczepki i obrażliwe wpisy.
      Dlaczego Dyrektor d/s personalnych tak szybko ogłosiła powstanie nowego Związku i tak szybko spotkała się z jego przedstawicielami ???
      Jak OPZZ czekało na spotkanie miesiąc , a oficjalną informację do pracowników przekazała prawie po 2 miesiącach .
      Podejrzenia są tych osób , że Dyrektor d/s personalnych utworzyła Związek dla siebie i w zamian za przywrócenie do pracy właśnie Ciebie mianowała na Przewodniczącego Związku ale pod jej ręką!!!
      Taki rodzaj Związku Zawodowego nazywa się ,, Żółtym Związkiem ,, i ma na celu sabotowanie już istniejącego pierwotnego niezależnego Związku OPZZ!!
      Czy NSZZ Solidarność pana Wojtka ma na celu zablokowanie podwyżek płacy zasadniczej dla pracowników , które chcą przeforsować OPZZ?????
      To tylko kilka pytań odnośnie twojej działalności , wiec jedno , że jestem tutaj w jednym celu aby pomagać pracownikom w ich nie równej walce z pracodawcą !!!!
      A jeżeli poczytasz moje wcześniejsze wpisy , to zrozumiesz że mam spore doświadczenie w Związkach Zawodowych i w dziedzinie PRAWA!!!!!
      Pozdrawiam Darek!
    • antycedura Re: NSZZ SOLIDARNOŚĆ DO WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW 29.09.14, 22:08
      castosolidarnosc napisał(a):

> Cześć.
      >
      > Zapoznajcie się z wpisem na naszym profilu na FB.
      > Sprawa bardzo poważna i dotyczy nas wszystkich .
      > Pamiętajcie tylko mocna i liczna organizacja związkowa może coś w tej kwesti
      > i zmienić

>
      > www.facebook.com/solidarnosc.castorama?hc_location=timeline
      Po lekturze pisma wnioskuję, że wyrok już dawno temu zapadł, a z racji konieczności poinformowania zakładowych organizacji związkowych o planach to właśnie postawiona został "kropka" nad "i".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka