remez2 31.10.09, 22:59 Ojciec wybrał się z małym synkiem na sanki. Po 15 minutach dzieciak zaczął kaprysić. - Tatusiu, ja już nie chcę na te sanki. Wracajmy do domu. - Nie marudź, tylko ciągnij! ---------------- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:01 - Tatusiu, daleko do Ameryki? - Wiosłuj, szczeniaku, wiosłuj! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:12 Nie byłam na ich koncercie. Opowiedz coś ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:23 A co ja mogę powiedzieć? Zapytam ino: Hau grube łapy ju gat? Żywioł Pani! Eksplozja energii:) Jak będziesz mieć okazję, nie przegap. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:30 Będę czujna! ;) ps. coś jeszcze specjalnie polecasz? :p Odpowiedz Link
humbak Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:36 Skoro już pytasz to na przykład: www.mitch-and-mitch.com/ jeśli jakąś sposobą nie miałaś jeszcze styczności. No i: www.myspace.com/szamburski Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:50 Dobra...noc :) ps. zapisałam sobie > jutro pozerkam wnikliwiej i posłucham uważniej. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 01.11.09, 10:29 Wybacz, nie potrafię napisać tego dowcipu z "matka! jest tylko jedna" tak, żeby był... dowcipny! ;) ps. na poważne posty w innych wątkach > od poniedziałku odpowiem, dzisiaj mam brejk. :p Odpowiedz Link
humbak Re: Uśmiechnij się. 01.11.09, 10:35 No łoriz... hmmmm... jak zapituje się gwizdanie? Nutami by cza? Odpowiedz Link
humbak Re: Uśmiechnij się. 01.11.09, 10:41 POGODNO 23.10 - CENTRALNY BASEN ARTYSTYCZNY - WARSZAWA. 30.10 - COGITATUR - KATOWICE. 31.10 - KLUB ZERO - CZĘSTOCHOWA. 10.11 - LIZARD KING - KRAKÓW. 11.11 - KLUB POD PALMĄ - RZESZÓW. 12.11 - MUNDO CAFE - KIELCE. 13.11 - GRAFFITI - LUBLIN. 14.11 - PANI K. - SANOK. 26.11 - KAWON - ZIELONA GÓRA. 27.11 - FIRLEJ - WROCŁAW. 28.11 - KLOSTER PUB - TYCHY. 04.12 - BLUE NOTE - POZNAŃ. 05.12 - WARSZAWA. 10.12 - OD NOWA - TORUŃ. 11.12 - KLUB FAMA - BIAŁYSTOK. 12.12 - CEIK - OLSZTYN. ZAPRASZAMY!!! Odpowiedz Link
ave.duce Dzięki! Dzięki! Dzięki! Dzięki! :))) 01.11.09, 10:48 Postaram się wybrać. Wiesz może także, gdzie się odbędzie ten koncert? ps. słyszę, jak gwiżdżesz... :) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Dzięki! Dzięki! Dzięki! Dzięki! :))) 01.11.09, 10:55 Nie wiem niestety. Skoro nie podali, może oznaczać że lokalizacja jest jeszcze nie dograna. Mam nadzieję że wypali... może też bym się załapał. Dawno już ich nie słyszałem:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzięki! Dzięki! Dzięki! Dzięki! :))) 01.11.09, 11:13 Bilety już można kupować? Chyba nie, jeśli miejsce nieznane. :p Odpowiedz Link
humbak Re: Dzięki! Dzięki! Dzięki! Dzięki! :))) 01.11.09, 11:24 E... nie ma bata. Nie ma wyboru innej opcji niż czekanie. Odpowiedz Link
gat45 No wiesz !!!!! 01.11.09, 01:49 humbak napisał: > A co ja mogę powiedzieć? Zapytam ino: > Hau grube łapy ju gat? > Żywioł Pani! Eksplozja energii:) > Jak będziesz mieć okazję, nie przegap. Sugerujesz, że ja mam grube łapy ??? Ja , drobniutka istota ? I jeszcze z małej litery się do mnie zwracasz ? Nie poznaję Cię, grzeczny zwykle Humbaku :((( :))))) Odpowiedz Link
humbak Re: No wiesz !!!!! 01.11.09, 08:04 Od czasu do czasu warto wykazać się jako arogancki bydlak. Chodzi o równowagę we wszechświecie. Nie chce żeby coś się rypło. Odpowiedz Link
gat45 Re: No wiesz !!!!! 01.11.09, 08:57 humbak napisał: > Od czasu do czasu warto wykazać się jako arogancki bydlak. Chodzi o równowagę w > e wszechświecie. Nie chce żeby coś się rypło. Eeeeeeeee tam. Do bydlaka masz jeszcze kawałek drogi. Ale nie zniechęcaj się i ćwicz ! Wszak chodzi o równowagę wszechświata i najbliższych okolic. Czytaj dużo na FK, tam są całkiem niezłe wzorce. Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 31.10.09, 23:06 W parku na ławce siedzi dwóch panów. - Siedzi pan na moim kapeluszu - mówi jeden - Zgadza się, a co chce pan już iść? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się :))))))))))))) 31.10.09, 23:18 Dlaczego pan jest taki smutny? Bo jestem wesoły. Ten zegar jest gupi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się :) 31.10.09, 23:31 Taki miał być ;) forum.gazeta.pl/forum/w,89075,102352044,102356182,Re_Khe_khem_slucham_.html ??? :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 01.11.09, 01:30 Siedzą sobie dwie myszki polne przy worku ziarna w stodole i jedna mówi: - Wiesz, poznałam wczoraj super faceta, jest taki przystojny, inteligentny, doskonale się dogadujemy, o wiesz, mam nawet jego zdjęcie - popatrz. Druga mysz patrzy uważnie na zdjęcie: - Przecież to cholerny nietoperz! - Buuuuuuuu, a mówił, że jest pilotem!!! Odpowiedz Link
ave.duce Lećmy ... 01.11.09, 10:35 No proszę! Nawet dowcip o sobie masz ;) Lećmy dalej >>> Wraca nawalona wrona z imprezy. Leci i kracze: - Krrra, krrra, krrra... Nagle (było już ciemnawo) walnęła w drzewo. Spadła. Po chwili podnosi się, otrzepuje z kurzu i próbuje: - Hau, miau - cholera jak to było? :p Odpowiedz Link
humbak Re: Lećmy ... 01.11.09, 10:56 Skoro już o problemach z tożsamością: Piękny lipcowy dzień. Las, ćwierkanie ptaszków, gdzieniegdzie przebiega sarenka. W tle słychać stukanie dzięcioła. Nagle z głębi lasu wyłania się potężna chmura kurzu, która w szaleńczym pędzie przemierza las. Tumult, hałas, nic nie widać. Aż wreszcie chmura zatrzymuje się na leśnej polanie. Kurz powoli opada. Na polance dziesiątki, setki... jeży. Sapią, dyszą, łapią dech. Tylko jeden, ten który prowadził tabun, błogo się uśmiecha i z zachwytem zwraca sie do pozostałych: - Jak mustangi, k***a, jak mustangi!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Lećmy ... 01.11.09, 16:45 Leci nietoperz przez las. Nagle TRAAACH! Wpada na pień drzewa. Podnosi się, otrzepuje i gada sam do siebie: - K*.*, kiedyś się zabiję przez tego walkmana. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 03.11.09, 11:50 Mimo, że jesteś taka zimna, to zawsze mnie zaskoczysz w łóżku - powiedział drogowiec, spoglądając rano przez okno na zimowy krajobraz. Odpowiedz Link
mariner4 Tato! A dlaczego my tak co roku wiosną płyniemy do 03.11.09, 13:10 Ameryki? Wiosłuj szczeniaku, nie gadaj! M. Odpowiedz Link
remez2 Re: Tato! A dlaczego my tak co roku wiosną płynie 03.11.09, 13:22 tiny.pl/hxq2g Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tato! A dlaczego my tak co roku wiosną płynie 03.11.09, 14:00 :) Mam zasadę, którą łamię tylko w wyjątkowych przypadkach > zanim się do..., czytam całość. Ale to czasem bywa uciążliwe, pufff... i wymaga czasu ;) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Tato! A dlaczego my tak co roku wiosną płynie 03.11.09, 14:18 > :) Mam zasadę, Ja też. Nie mam zasad. :-) Kwasów też nie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tato! A dlaczego my tak co roku wiosną płynie 03.11.09, 15:00 A ja mam zasady > one neutralizują kwasy. Innych. :p Odpowiedz Link
a-siek Re: Uśmiechnij się. 03.11.09, 14:02 Staruszka modli się żarliwie do figurki w kościele. Przechodzi kościelny i pyta: - Co wy się tak babciu modlicie? - Aaa ksiądz proboszcz dał mi pokutę 1000 zdrowasiek do Matki Bożej za przeklinanie. - Ale babciu, to figurka świętej Teresy. - O żesz k... i 250 zdrowasiek ch... w d... strzelił! Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 03.11.09, 14:16 Reklama: "Jąkasz się? Nie wymawiasz "r"? Pomożemy ci. Pytaj w aptekach o cyklopentanoperhydrodrofanalten". Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 03.11.09, 17:12 Rzuciłem w zeszłym tygodniu swoją dziewczynę, bo miała zeza. Jestem pewien, że widywała kogoś na boku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się. 03.11.09, 17:48 Ponadto nie nadawała się na kuchtę i była nico sfotygowana ;) Po randce: - Czy odprowadzisz mnie do domu, Stefanie? - Tak, wzrokiem... :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 05.11.09, 06:58 Siedzi wędkarz nad rzeką. Podchodzi facet: - Nie widział pan tu kobitki w fioletowej sukience? - Aaaaa... tak, jakieś 5 minut temu... - No, to jak się pośpieszę, to ją dogonię! - Wątpię, dzisiaj w rzece bardzo silny prąd. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Uśmiechnij się. 06.11.09, 08:34 Chciałbym kupić drzwi...takie żeby się otwierały i zamykały. ...takie sobie wymarzyłem . ;) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 07.11.09, 00:32 Przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: "Jestem w więzieniu w Meksyku". A on odpowiada: "Nie przejmuj się. Zaraz tam będę". Anonim forum.gazeta.pl/forum/w,89075,94555541,94555541,Przyjazn_Przyjaciele_.html Odpowiedz Link
gat45 Widziałam to już kilka razy i wciąż nie pojmuję 07.11.09, 00:36 blind_as_a_bat napisał: > Przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: > "Jestem w więzieniu w Meksyku". A on odpowiada: "Nie przejmuj się. Zaraz tam bę > dę". > Czy naprawdę lepiej im będzie we dwójkę ? I jaką mają pewność, że posadzą ich w tej samej celi ? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Widziałam to już kilka razy i wciąż nie pojmu 07.11.09, 00:48 Kaucja. Odpowiedz Link
gat45 Re: Widziałam to już kilka razy i wciąż nie pojmu 07.11.09, 00:55 blind_as_a_bat napisał: > Kaucja. W Meksyku ? A nie łapówka ? Odpowiedz Link
gat45 Rozumiem. Przjaźń dla bogatych lub conajmniej 07.11.09, 01:00 blind_as_a_bat napisał: > Kaucja. średnio sytuowanych. Jak się nie ma nie tylko na kaucję (ew. łapówkę), ale nawet na przelot do Meksyku, to nie należy się łudzić. Przyjaźni nie będzie. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Rozumiem. Przjaźń dla bogatych lub conajmniej 07.11.09, 01:05 Jak Pani uważa. Odpowiedz Link
gat45 Re: Rozumiem. Przjaźń dla bogatych lub conajmniej 07.11.09, 01:19 blind_as_a_bat napisał: > Jak Pani uważa. Ja tak wcale nie uważam. Ja się staram zrozumieć to powiedzonko o Meksyku, które - dla mnie - wcale nie oddaje ducha przyjaźni. I to by było tyle, proszę Pana. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Rozumiem. Przjaźń dla bogatych lub conajmniej 07.11.09, 01:21 W innym wątku pisze Pani o braku schematów. W tym trzyma się Pani schematu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Widziałam to już kilka razy i wciąż nie pojmu 07.11.09, 12:36 METAFORA! :) Wszystko zawsze czytasz/rozumiesz literalnie? :p Odpowiedz Link
mariner4 Pani krząta się po mieszkaniu, a tu 08.11.09, 19:14 dzwonek do drzwi. Otwiera. W drzwiach stoi potworek. Cały pomarszczony, wyłupiaste oczy itd. "Prose pani, cy to pani pzerywała ciąze 8 lat temu?" "Tak, a bo co?" "Maaamuuuusiuuuu!!!!!!!!!!" M. Odpowiedz Link
tojajurek A romantyczne może być? 08.11.09, 20:51 Dżdżownic mówi do narzeczonej: - Jak za mnie nie wyjdziesz, to rzucę się pod kurę! Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 14.11.09, 20:05 Przychodzi baba do lekarza. "Panie doktorze, dziękuję za skuteczne leczenie." "Ależ ja leczyłem pani męża." "Tak ale to ja po nim dziedziczę." Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 15.03.10, 19:39 - Dzień dobry, tu Afgański Telefon Zaufania. W czym mogę pomóc? - Mam ciężką depresję, nic mi w życiu nie wychodzi, mam myśli samobójcze.. - Rozumiem. Potrafi pan prowadzić ciężarówkę? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 18.05.10, 00:12 Żona do męża: - Mam już dość twojego lenistwa. Pakuj walizki i wynocha. - Ty mi je spakuj. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Uśmiechnij się. 18.05.10, 06:53 Wściekła żona wita w drzwiach męża uwalanego szminką , cuchnącego alkoholem: - Mam nadzieję, że masz jakiś dobry powód, by zjawiać się w takim stanie o szóstej nad ranem?! - No śniadanie, ma się rozumieć... Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 18.05.10, 09:45 Po północy wraca do domu pijany facet. Okazuje się, że żona nie śpi. Gość mówi: - To ja cię szukam po wszystkich knajpach, a ty w domu? Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się. 01.06.10, 10:48 PROBLEM: - Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę naoparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. POMOC:) - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Doreszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się?! Można się załamać ;) 01.06.10, 11:02 Lubię to > Jedzie facet samochodem i słyszy w radiu dla kierowców komunikat: - Uwaga! Pirat drogowy na autostradzie A4 jedzie pod prąd... - Tylko jeden?! Ja ich widzę setki... :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Uśmiechnij się?! Można się załamać ;) 01.06.10, 11:23 Blondynka skarży się koleżance. - Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi, czy dziewczynkę, czy chłopca. Nie wiem - czy jestem ciocią, czy wujkiem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uśmiechnij się?! Można się załamać ;) 01.06.10, 11:30 :))) Dobrze, że łyknęłam wcześniej kawę ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Uśmiechnij się. 01.06.10, 15:06 Nie wiem czy się nie przewinęło tu gdzieś to jakoś kiedyś, ale www.elektroda.pl/rtvforum/topic948110.html#4834000 Odpowiedz Link
ave.duce Humbaku, rewelacja! :) 02.06.10, 16:24 ThnX! Powysyłałam znajomym. Niech się dokształcą technicznie! :p Odpowiedz Link
gat45 Uważam, że specjalistów z tej dyskusji należałoby 02.06.10, 19:59 natychmiast wcielić do komisji badania zbrodni... tfu, wiadomej katastrofy. Wysokościomierze baryczne już się wszystkim znudziły. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Uśmiechnij się. 01.06.10, 20:53 U psychiatry -Panie doktorze, proszę o pomoc. Mój mąż jest dobry, mądry, porządny.Niestety, jak wraca po wódce z kolegami, bije mnie, zapłacę każdą sumę. - Dobrze, tuż przed powrotem męża proszę sobie zaparzyć rumianek. Mąż wchodzi, a Pani do łazienki i płucze gardło. po miesiącu: - I jak ?? Pomogło - Panie doktorze, pan jest cudotwórca, pomooogło, wdzięczna jestem. - a nie lepiej było sobie zamknąć buzię od początku?? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Uśmiechnij się. 02.06.10, 19:32 XV wiek. Po krużganku swojego pałacu niecierpliwie krąży książę. Oczekuje listu od ukochanej. Czeka już trzy dni i trzy noce. Nagle na horyzoncie zauważa pocztowego gołębia. Wyczerpany podróżą gołąb ląduje niedaleko księcia. Ten cały szczęśliwy chwyta list, który dostarczył gołąb, drżącymi z emocji dłońmi otwiera kopertę i czyta: "Kuję miecze. Niedrogo! Przylesie Górne na rozstaju." Odpowiedz Link