leniwa_lady 16.01.10, 11:12 tutaj ja na MIX dałam głos ale ten bruk malowany tez mi sie spodobyyywał! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Hej, Dworzanki i Dworzanie - głos dajcie prosze 16.01.10, 11:30 Dałam 5/5. & :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hej, głos dajcie proszę ps. 16.01.10, 11:31 Bruk mi się dziwnie kojarzy :( :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Hej, głos dajcie proszę ps. 16.01.10, 11:40 a z czym? Bo mnie jedynie z dziecięcymi zabawami - chyba przez tę kredę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hej, głos dajcie proszę ps. 16.01.10, 11:49 Szkoda gadać. Niepotrzebnie to napisałam, przepraszam. ps. @ :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Hej, głos dajcie proszę ps. 16.01.10, 11:51 A mnie się toto skojarzyło z murem, a w tym czymś, co leży, na pierwszy rzut oka zobaczyłam młotek. Pewnie dlatego, że kiedym rozbijała mur berliński (który wcale nie był przecież z takich kamieni uczynion), robiłam to pożyczonym na chwilkę od jakiegoś małolata młotkiem z dziecinnej "majsterki" - takim z jasnym trzonkiem i łbem pomalowanym na niebieściutko farbą kobaltową. Głos oddałam na koktajl z serduszkiem,choć nie uważam tego za osiągnięcie na miarę celu. Reszta też mnie rozczarowała. Lewą nogą wstałam, czy jak ? Odpowiedz Link
sclavus Re: Hej, głos dajcie proszę ps. 29.01.10, 18:55 A z fortepianem, to nie?? ... może jeszcze z Rokossowskim się kojarzyć: Kostek, syn brukarza... :) Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Hej, Dworzanki i Dworzanie - głos dajcie pros 16.01.10, 12:07 mariacraft.blogspot.com/2010/01/oczywiscie-plakaty.html - 10 pkt.(nie bez wpływu był kraj urodzenia autorki:) 9 - 8 - ps "80106 points" na moim 10-pkt. typie się ukazało po moim głosie:) Odpowiedz Link
henryk.lo.g Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 17:02 , to może i POkusiłbym się..he..he..;) Pan blind_as_a_bat napisał: > to Odpowiedz Link
ave.duce Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 19:06 Ha, ha, ha! :) Podpatrzyłam, jak "to" się robi ;) :p Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 19:14 > Podpatrzyłam, jak "to" się robi ;) te'kil'k'a temu latek? i chce mi Pani naPiSać, że pamięta Pani i jest w stanie mnie ubiec przed zdobyczą?..he..he.. naiwni nieTechniczni-Humaniści;P Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 22:47 Panie Heniu, gdyby W.Ł. był 13-letnią dziewczynką, zadedykowałbym mu: Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: [...] Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie. [...] P/S. & the winner is... Ave! :-) Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 23:12 > [...] Po Pani AVE se przyswoiłem - * nie chce mi'siĘ *, czyli nauka nie w lesie, a no-Tech-Humaniści niech za odpuszczonOm zdobyczą goniOm:p > P/S. & the winner is... Ave! No to niech Miłej Pani AVE dalej tak idzie, nie będę się wtrĄcywał:-) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 23:26 Dla towarzystwa Cygan dał się powiesić. Pewnie samej Ave zabawa nie bawi. Okres ochronny czas ogłosić. Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 23:34 > Okres ochronny czas ogłosić. Aż tak to ja nie Miły Panie, Pan sam wie, że dla zdobyczy Pani AVE to i ja wbrew siwej samej gotów'żem się powieŚ'ić dać;)) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 23:40 Dobry z Pana przyjaciel, Panie Heniu. Znikam, bo mimo soboty, mam huk roboty! Dobrej nocy życzę. Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 16.01.10, 23:43 Dobranoc Panu i Pani AVE:) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 17.01.10, 09:33 Dobranoc. P/S. Uważa Pan, że źle podszkoliłem A.d. w łowach? Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Gdyby "to" nie było za łatwe jak na mnie 17.01.10, 12:48 > P/S. Uważa Pan, że źle podszkoliłem A.d. w łowach? Nie zanadto się cHwalący i Pan spod mojej technicznej miSZCZoFskiej szkoły?:) forum.gazeta.pl/forum/w,89075,93646380,105800935,Re_Nie_wodz_mnie_na_pokuszenie.html Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Hej, Dworzanki i Dworzanie - głos dajcie pros 16.01.10, 16:01 ***** *** ** Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: głosujcie - bo to drugie idzie łeb w łeb 19.01.10, 16:45 nie jest ciekawe a jeszcze przed chwilą prowadziło głosujcie! Odpowiedz Link
ave.duce Dam głos, bo TO jest po prostu brzydkie, 19.01.10, 17:54 jakaś moda czy co? :p Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a TO jest po prostu brzydkie, 19.01.10, 20:22 mi się żaden proj. nie podoba:-( chyba skrzywienie zawodowe... nie mam lepszych pomysłów a " obce " mi się nie podobają to tak jak n.p. z krytykiem muzycznym - skrytykować potrafi - ale sam symfonii, koncertu nie skomponuje :-)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: TO jest po prostu brzydkie, 19.01.10, 23:41 Padalcowa z powodu zawodu doznaje zawodu. Taki lajF. :p Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a po prostu takie sobie ani BE ani CACY 20.01.10, 13:23 Nie doznaje zawodu z powodu swego zawodu; natomiast skłonna jestem dopuścic tezę, że mój zawód wyuczony przeszkadza mi w obiektywnej ocenie skutków erupcji talentów graficzno-plastycznych. Jest tak, że mało-co mi się podoba a co gorsze:-) także i własne " dzieła " nie zasługują u mnie ani na deko akceptacji. Takawa-se-lawi.....jak mówią starożytni rosjanie Odpowiedz Link
airam.as Re: po prostu takie sobie ani BE ani CACY 20.01.10, 13:30 Racja. Ja ze swoimi siostrami muzyczkami nigdy do filharmonii chodzic nie potrafiłam. Bo wszystko zbeształy, gadziny jedne. :) Choć nieraz slusznie, owszem, ale posłuchać nie dały nigdy do końca, bo narzekały bez przerwy. Skrzywienie zawodowe. Acz zrozumiałe ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: po prostu takie sobie ani BE ani CACY 20.01.10, 15:30 hehehehe - rozumiem cię bardzo-bardzo. mam przyjaciółke absolwentkę akademii muzycznej gdańskiej w klasie fortepian specjalny; zawsze z nią słuchałam konkursu chopinowskiego i to było śmieszne i straszne bo na przesluchaniach ona co chwilę wtrącała " O - oooo, teraz się sypnął " itp. Ja się wschłuchiwałam w ducha, poezję tej muzyki - ona punktowała błędy :-) Odpowiedz Link
airam.as Re: po prostu takie sobie ani BE ani CACY 20.01.10, 17:49 Jak z Gdańska to może znasz mojego idola? Numer jeden w Polsce! www.maestroflorencio.com/ Nikt go nie chce bo zbyt dobry jest jak na polskie warunki (i niestety, zbyt autorytarny). Bywalam na jego koncertach w Krakowie świetlne lata temu (czyli jakichs 1o lat wstecz od dziś) kiedy byl szefem krakowskiej "radiówki", tj orkiestry i chóru krakowskiego radia. Potem sledziłam jego losy, był na dłużej w Poznaniu i w Gdańsku też. I po calym świecie teraz rozchwytywany zresztą, ale nie w Polsce. Szkoda :(. Będziesz miała okazję trafic na koncert pod jego batutą, to polecam serdecznie. Nie pożałujesz. Odpowiedz Link
ave.duce Re: po prostu takie sobie ani BE ani CACY 20.01.10, 19:10 Mnie się zdecydowanie nie podoba. Tak samo jak symbol Euro2012. :p Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Hej, Dworzanki i Dworzanie - głos dajcie pros 22.01.10, 01:44 10 na naszą. Odpowiedz Link
ave.duce 150750 : 141345 22.01.10, 12:17 @ Maria Mileńko, Poznań, Poland 150750 points @ Elizabeth Rodríguez González, Granadilla de Abona, Spain 141345 points :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Polka > 4 000 w plecy :((( 26.01.10, 16:53 dostałam dzisiaj maila od koleżanki (zapraszjącego do oddania głosu) z takim dopiskiem: PS Hiszpanie z KONKURSU na PLAKAT zrobili juz sprawe narodowa ! I trudno im sie dziwic. Podobno organizuja sie juz calymi ichnimi gminami ! Nie dziwie sie, tylko zazdroszcze ! Ja o konkursie dowiedzialam sie przypadkiem i calkiem prywatnie. W Polsce ciagle kroluje haslo : TO NIE MOJ PROBLEM. Czyzby ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Polka > 4 000 w plecy :((( 26.01.10, 20:14 To takie polskie! Zawiść i lenistwo > tumiwisizm. Brak wyobraźni. :p Odpowiedz Link
henryk.lo.g Pesymista z Pana:) 26.01.10, 20:27 Polka(282888 points) vs Portugalka(130245 points) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Panie W.Ł.! Hiszpankę szlag trafił! 30.01.10, 20:03 Pan o PORTUGALCE, a HISZPANKA, która zaczęła wygrywać z "naszą" => wyparowała! Odpowiedz Link
kamfora Re: Panie W.Ł.! Hiszpankę szlag trafił! 30.01.10, 20:24 atkie cóś mi się pojawiło, jak kliknęłam w linka. In view of the fact that one of the candidates in this competition has not respected the rules of this competition, we regret to announce that she has been disqualified. We apologise to everyone who voted for her poster in good faith and would urge you to keep voting for the remaining candidates. Thank you for your understanding. Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Panie W.Ł.! Hiszpankę szlag trafił! 31.01.10, 12:14 > HISZPANKA, która zaczęła wygrywać z "naszą" => wyparowała! > Nie będę się Panu i tym razem chwalił, że Hiszpanka miała pecha, gdym się z nią zetknął po raz pierwszy w rankingu..;p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Panie W.Ł.! Hiszpankę szlag trafił! 31.01.10, 17:14 Ustrzeliłeś Pan, Panie Heniu, HISZPANKĘ? Gratulacje. Odpowiedz Link
ave.duce Wreszcie się ruszyliśmy! :) Gdzie Hiszpanka? 29.01.10, 18:41 341091 (Polka) : 140543 (Portugalka). CO SIĘ STAŁO z Hiszpanką? :p Odpowiedz Link
airam.as Re: Wreszcie się ruszyliśmy! :) Gdzie Hiszpanka? 29.01.10, 19:33 Piekne, też od jakiegoś czasu zaglądam na score. Bezapelacyjne, moim zdaniem projekt Polki jest najlepszy - - mało "słów" a dużo treści. Powinna wygrać. :) Odpowiedz Link
absztyfikant badziewie 29.01.10, 19:34 Najbardziej podobala mi sie praca z Portugalii, ale w sumie nie zaglosowalem na nikogo. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat "My favourite Mix. People. Places. Cultures" 01.02.10, 22:28 2 000 euro to dodatek, niewielki, ale przecież nie najważniejszy. Odpowiedz Link