Dodaj do ulubionych

Gdyby Jarek był strategiem i szanował kobiety...

22.04.10, 22:29
... to wystawiłby jako kandydatkę na prezydentkę Joannę Kluzik-Rostkowską.

pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Kluzik-Rostkowska
Ona jedna mogłaby zawalczyć o głosy spoza żelaznego elektoratu PiS. Ale nie
zawalczy. I dobrze > dla nas :)
Obserwuj wątek
    • paranormalny Re: Gdyby Jarek był strategiem i szanował kobiety 23.04.10, 13:02
      A co Jarek wie na temat kobiet?
      On może się wypowiadać o kotach i ew. o ..............
    • henry-k-log Re: Gdyby Jarek był strategiem i szanował kobiety 23.04.10, 14:01
      Faktycznie Pani Izo
      , cóz ten Jarosław może wiedzieć o Kobietach, a tym samym,
      żadnej w życiu nia posmakowawszy, szanować, cenić Je?;)

„Czy panowie chodzili na piwo? Jasiński: - Tak, bywało. - Koleżanki?
      - To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie”.
    • ave.duce Akurat JKR jest dość sensowna i aż dziw 23.04.10, 16:32
      bierze, że z PiS.

(Ja Cię kocham, a Ty ... > lepkie.lapki)

Ale czy nie myli się cech, jakie powinien mieć Prezydent (zgodnie z Konstytucją
      działający) z "premierowymi"?

:p
      • iza.bella.iza Re: Akurat JKR jest dość sensowna i aż dziw 23.04.10, 18:00
        Jest dość sensowna i w ewentualnej drugiej turze niektórzy lewicowcy mogą oddać
        na nią swój głos.

A tak serio to myślę sobie, że Jarek nie chce startować, ale boi się, że jak
        wystawi kogoś innego, to skończy się jak z Kaziem M. Być może Haen ma rację, że
        PiS nie wystawi nikogo.
        • ave.duce Re: Akurat JKR jest dość sensowna i aż dziw 23.04.10, 18:10
          Niech nie wystawia, byle tylko nie zaczęły się naprawdę te "gry Polską".

• ave.duce O to mi chodzi ... ale nie ma Elfhelma 23.04.10, 18:17
            i nie ma kogo poprosić o wyjaśnienia na takim poziomie, żebym ja, ciemny lud,
            rozumiała dokładnie ...

Kruczki...

• iza.bella.iza Re: O to mi chodzi ... ale nie ma Elfhelma 24.04.10, 13:23
              Chyba jednak SLD nie pójdzie na taki numer.

Poza tym takie manewry prowadzą jedynie do przewlekania wyborów w czasie i
              przedłużania sytuacji gdy mamy p.o. prezydenta. Nikt na tym nie zyskuje tak
              naprawdę.
        • invalid.cursor Re: Akurat JKR jest dość sensowna i aż dziw 23.04.10, 18:12
          A ja myślę Pani Izo, że Jarek aż się trzęsie do prezydentury, tylko boi się, że
          przegra.

Ps.
          To, że ja tak myślę nie oznacza, że tak jest.
          • iza.bella.iza Re: Akurat JKR jest dość sensowna i aż dziw 24.04.10, 13:31
            invalid.cursor napisała:

> A ja myślę Pani Izo, że Jarek aż się trzęsie do prezydentury, tylko boi się, że
            > przegra.
            >

Jarek zawsze wolał pociągać za sznurki z cienia. Gdyby chciał być prezydentem,
            to by nim był już w 2005 roku. Wolał wystawić brata. Jarek zawsze bał się też
            tylko jednego - wzięcia odpowiedzialności na siebie i poniesienia kosztów tego.
            Za jego porażki zawsze winni są inni. Teraz jest w kłopocie, bo już nie ma
            chętnych do roli kozła ofiarnego. Został postawiony przez swoją partię dokładnie
            w takiej samej sytuacji, jak Napieralski przez swoją. Grzesiu niechętnie, ale
            wziął jarzmo. Czy Jarek postąpi podobnie? Wątpię - ma doskonałą wymówkę - żałoba
            i umierająca matka.
    • isa.stern Re: Gdyby Jarek był strategiem i szanował kobiety 24.04.10, 13:31
      po dzisiejszym poście paczuli wątpię, aby ktokolwiek normalny mógł sympatyzować
      z tą partią, tam muszą być ludzie, w jakiś sposób niezwykle nieszczęśliwi,
      niektórzy tylko lepiej to ukrywają, paczula - jak na pisiora - wydawała się
      jeszcze całkiem normalna, aż do dzisiaj...:/

dlatego uważam, że na wszelki wypadek nie nalezy nikogo z nich popierać...
      • remez2 Re: Gdyby Jarek był strategiem i szanował kobiety 24.04.10, 14:27
        > po dzisiejszym poście paczuli wątpię, aby ktokolwiek normalny mógł sympatyzować
        > z tą partią, tam muszą być ludzie, w jakiś sposób niezwykle nieszczęśliwi,
        > niektórzy tylko lepiej to ukrywają,
        Masz dobre serce. Ja jestem przekonany, że są to ludzie po prostu źli.
        > dlatego uważam, że na wszelki wypadek nie nalezy nikogo z nich popierać...
        Chyba, że Jarosława K. w wyborach Mister Universum.
      • ave.duce Po dzisiejszym? 24.04.10, 14:28
        ..Podłość nie zna granic ... > toutes proportions gardees, rzecz jasna.

Panoszy się po forach i je rozwala. Oczywiście, nie bez pomocy "asysty".

Udaje zwolenniczkę UPR, ale to kaczystka do szpiku kości.
        Dziwi mnie Twoje zdziwienie.

ps. zobaczysz, co się będzie działo tu lub na innym forum prywatnym (na czyje forum padnie > z góry wyrazy współczucia!).

• iza.bella.iza Ale przyznasz, że dostali dziś w kość:) 24.04.10, 14:37
          Paczulka dawno tak jednomyślnych wypowiedzi nie miała w swoim wątku:) Upierdliwe
          dopytywanie się o fakty i nie wdawanie się w polemiki są dla niej i jej rycerza
          zabójczą bronią.

Trochę żałuję, że tyle fajnego dnia spędziłam na FK, ale warto było:)
          Teraz czas na spacer :D

• ave.duce Re: Ale przyznasz, że dostali dziś w kość:) 24.04.10, 14:55
            Jeszcze nie zdążyłam przeczytać wątku, bo zajrzałam na moment (praca!) i
            zobaczyłam post Isy. A potem post Paczuli vel, vel, vel...
            Zaraz zmykam.

Pospaceruj i za mnie :)

• ave.duce Re: Ale przyznasz, że dostali dziś w kość:) 24.04.10, 16:25
              Dostali. Też dołożyłam swoje grosiki.

ps. a Twój wątek fik i znik ;) Taki lajF.

• iza.bella.iza Re: Ale przyznasz, że dostali dziś w kość:) 25.04.10, 12:01
                Giwi zablokowała mi całkiem mój stary nick na Kraju. Paczulka donosicielka i jej
                przydupas zadziałali. Mam to gdzieś. Najważniejsze jest to, że dostali w kość za
                swoje łgarstwa.
                • iza.bella.iza Re: Ale przyznasz, że dostali dziś w kość:) 25.04.10, 12:08
                  Łaska Giwi na pstrym koniu jeździ. Już mi odblokowała nicka, ale oczywiście
                  tylko na odpisywanie :)
                  • ave.duce Szlag tę klikę trafia, więc robi, co może ;) 25.04.10, 12:28
                    Niektórzy tak szybko odchodzą ... p.henio ;)

ps. coś n/t >
                    forum.gazeta.pl/forum/w,89075,98369924,,Forumowa_klika_znowu_w_akcji_.html?v=2
                    • ave.duce acc. 25.04.10, 12:38
                      Chodziło o wątek Basi.basi o Bartoszewskim, na który Xenocide doniósł do
                      administracji. Xenio ... p.henio & so on > klika.

• iza.bella.iza Re: acc. 25.04.10, 20:34
                        xenio = p.heniu

Przepraszam Ave za ten dwa bluzgi, które tu dziś rzuciłam i dziękuję, że je ze
                        spokojem tolerujesz. Poniosło mnie jak zobaczyłam te zabłocone buciory na
                        dworskich podłogach...

p.s. Byłam dziś nad Bugiem i widziałam lecące żurawie :)
                        • ave.duce Re: acc. 25.04.10, 20:41
                          A ja za literówkę ;)

ps. żurawi ci u mnie nad Narwią dostatek, ale i te ... etc. :) Mniej więcej
                          gdzie ten Bug?
                          Zmywam się, miłego wieczoru.

• iza.bella.iza Re: acc. 25.04.10, 20:54
                            Bug tam odwiedzam, gdzie miłośnie przyjmuje on w siebie cudny Liwiec :)
                            • ave.duce Re: acc. 26.04.10, 09:37
                              Moja krew! :)

• henry-k-log Re: acc. 25.04.10, 21:12
                          > xenio = p.heniu

Czy ja na PiSiaka chociaż z za węgła wyglądam, Pani Izo?;)

ps
                          cicho wieczorową porą na Dworum wpadłem z nadzieją, że tu jak zawsze miło, ale...trochę atmosferę przytOOpactwo'pa'ciul'kowe'z'PiS'truje..
                          • iza.bella.iza Re: acc. 25.04.10, 21:36
                            Nie wygląda Pan i ja Pana nie mylę z tym wielonikowcem. On teraz niestety jest
                            "p.heniu"
                            • henry-k-log Re: acc. 25.04.10, 21:43
                              Już PiS-xeniowi parę 'baniek' na FK przydzieliłem;)
                              • iza.bella.iza Re: acc. 25.04.10, 22:16
                                On jest z betonu, więc bęcki nie robią na nim wrażenia. Szkoda nań czasu i atłasu.

I już dość na dzisiaj przenoszenia do Dwora awanturek z Kraja. Ave może się w
                                końcu zdenerwować ;)
                                • henry-k-log Re: acc. 25.04.10, 22:35
                                  Tak, Pani AVE nie lubi bęcek na FzD, sam kilkukrotnie nimi(w ramach doskonalenia FzD) od NIEJ w ramach doskonalenia FzD zostałem obdzielony;p
                                  ps
                                  Pani AVE od wczesnego przedpołudnia jakoś bardziej milcząca..
                                  • iza.bella.iza Re: acc. 25.04.10, 22:47
                                    henry-k-log napisał:

> ps
                                    > Pani AVE od wczesnego przedpołudnia jakoś bardziej milcząca..

Wiosna > dużo się dzieje na WSI :) Warto czasem popatrzeć na żywiznę zamiast na
                                    ekran.

Dobranoc.
                                    • henry-k-log Re: acc. 25.04.10, 22:52
                                      Dobranoc:)
                                      • ave.duce Re: acc. 26.04.10, 09:36
                                        Pleciuchy & pogaduchy do poduchy ;)

• vargtimmen Re: Po dzisiejszym? 25.04.10, 04:16

Ave, czy Ty naprawdę chcesz zobaczyć, jak wygląda rozwalanie forów?

Ja jeszcze tego nie próbowałem, ale obserwując praktyki kilku "panów", uważam to
          całkiem fajna zabawa...

I pozwolę sobie zacytować:

"Za atak personalny >> ostrzeżenie imienne"

"Za przenoszenie konfliktów z innych forów >> ostrzeżenie imienne"

Masz już dwa.
          • iza.bella.iza EOT, donosicielu! 25.04.10, 11:58
            Nikt tu z tobą rozmawiać nie będzie, więc twoje próby rozwalenie tego forum są
            płonne.
            • vargtimmen Bez takich 25.04.10, 16:06

Masz coś na potwierdzenie swoich obraźliwych słów?
              • tw_wielgus Re: Bosz... Timuś jesteś "kapustą"...?! 07.05.10, 20:01
                Masz jakieś dowody na to abym mógł nie uwierzyć w ten zarzut?
        • manny-jestem Re: Po dzisiejszym? 06.05.10, 14:58
          Mogalbys dac przyklad forum rozwalonego przez Paczule?
          • ave.duce Tak > mogę. 06.05.10, 15:11
            EOT
            • manny-jestem Re: Tak > mogę. 06.05.10, 15:53
              To prosze daj, albo przestan obmawiac.
              • ave.duce Re: Tak > mogę. 06.05.10, 16:09
                Manny, nie ze mną te numery brania "pod włos".

• manny-jestem Re: Tak > mogę. 06.05.10, 18:49
                  Nie ma zadnego brania pod wlos. Prosze o dowody. Jak nie ma to znaczy ze
                  obmawiasz forumowiczke, ktora od meisiecy tu nie pisuje.

Dzis sa moje urodziny wiec nie chce sie sprzeczac jesli odpiszesz to na moja
                  odpowiedz prosze zaczekaj do jutra.
                  • ave.duce Happy birthday... 06.05.10, 19:36
                    to you!

ps. nie czekaj. Znasz termin "podżeganie"? Spytaj się Pana VT, co robił w nocy na naszym forum po tym, jak powstał wątek "Tusku musisz".
                    A właściwie to się nie pytaj, bo masz oczy szeroko zamknięte.
                    Usuń mnie za karę ze swojego forum ;) Nie wiem, czy to przeżyję i będziecie mnie mieli z głowy ;)

• manny-jestem Re: Happy birthday... 07.05.10, 14:35
                      ave.duce napisała:

> to you!

Dziekuje Slicznie!

Spytaj się Pana VT, co robił w nocy
                      > na naszym forum po tym, jak powstał wątek "Tusku musisz".

Myslalem ze rozmawiamy o Paczuli. Nie wiem co Tim pisal, nie widzialem tamtego
                      watku, ale uwazasz ze daje Ci to prawo obgadywac Paczule?

> A właściwie to się nie pytaj, bo masz oczy szeroko zamknięte.

Ave, nie jeste m wstanie czytac wszystkich watkow na forach na ktore uczeszczam.
                      Nie mam czasu ani nawet ochoty, ale bylem z Paczula na kilku forach i nie
                      przypominam sobie aby rozwalila choc jedno.

> Usuń mnie za karę ze swojego forum ;) Nie wiem, czy to przeżyję i będziecie mni
                      > e mieli z głowy ;)

Ave, nie wiem czy Ty zaczelas znowu uczeszac do przedszkola? Takiego argumentu
                      nie powstydzilby sie moj niespelna trzyletni synek.
                      • vargtimmen Re: Happy birthday... 07.05.10, 14:53
                        manny-jestem napisał:

>
                        > Spytaj się Pana VT, co robił w nocy
                        > > na naszym forum po tym, jak powstał wątek "Tusku musisz".
                        >
                        > Myslalem ze rozmawiamy o Paczuli. Nie wiem co Tim pisal, nie widzialem tamtego
                        > watku, ale uwazasz ze daje Ci to prawo obgadywac Paczule?
                        >

Też nie wiem, o cóż się znów Ave rozchodzi. W związku z wątkiem "Tusku musisz"
                        zostałem tu z lekka zbluzgany, a Paczula obmówiona i pomówiona, więc
                        delikatnie przeleciałem się po co ciekawszych wątkach celem
                        delikatnego uzmysłowienia Ave et consortes, tego, kto i jak rozwalał
                        fora. Te posty nie są wycięte, są jedynie przystawieniem lusterka temu forum.

Nie wiedziałem, że miałeś urodziny. Przyjmij spóźnione, ale szczere życzenia! :)
                        • manny-jestem Re: Happy birthday... 07.05.10, 15:07
                          vargtimmen napisał:

>
                          > Nie wiedziałem, że miałeś urodziny. Przyjmij spóźnione, ale szczere życzenia! :

Dziekuje Serdecznie!
                      • ave.duce To wszystko, co mam do powiedzenia. EOT 07.05.10, 16:48
                        Nie za ma co ;)

1. Obgaduje to się "za plecami" i to akurat nie moja specjalność ;)

2. To się nie wypowiadaj "w temacie", którego nie znasz.

3. A ja pamiętam > FKK i TPG. Wciąż ta sama poza urażonej niewinności. Wymyślone włamanie do komputera. Wszczynanie awantur personalnych, a potem, np., usuwanie (rozmaitymi sposobami) niewygodnych dla siebie postów.
                        Nic takiego się nie dzieje, prawda? Naświnimy i wytniemy. Posprzątamy albo każemy posprzątać i zachowamy czystość moralną.
                        A to, że gdzie indziej (FoM? FoF?) podnosi się lament o "wycinaniu" niesłusznym? No cóż. Typowe > punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak pasuje w danym momencie.

To samo działo się tutaj (ale się skończyło > nie ma świętych krów, zwłaszcza takich, które lubują się w insynuacjach n/t innych forumowiczów, a potem tłumaczą, że było na odwrót)
                        i na TpG Maroudera.
                        To samo jest u Taziuty.
                        To samo jest na FF.

Od wątku n/t Herberta > miałam koleżankę P. wykreśloną. Dopiero wątek o Tusku "przywrócił" ją do życia.

Przy okazji odpowiem Panu VT > nic Ci do tego, o kim, co i jak będę pisała na swoim forum.

4. wiesz, co to "ironia"?

Dixi.

• vargtimmen Re: To wszystko, co mam do powiedzenia. EOT 07.05.10, 17:01
                          ave.duce napisała:
                          > 1. Obgaduje to się "za plecami" i to akurat nie moja specjalność ;)
                          >

Doprawdy? Jest inaczej, co wiem skądinąd, zresztą sama się przyznałaś na DDD.

> 2. To się nie wypowiadaj "w temacie", którego nie znasz.
                          >
                          > 3. A ja pamiętam > FKK i TPG. Wciąż ta sama poza urażonej niewinności. Wymy
                          > ślone włamanie do komputera.

Nie wymyślone włamanie, tylko prawdziwe groźby i celowo wklejane ohydztwa.

> Wszczynanie awantur personalnych,

Kłamstwo.

W TpG
                          Awantury wszczynał Hienio, OWB, i rozszczepiony Święty Świnia, szczuł pacyniarz
                          Nietoperz.

> a potem, np., us
                          > uwanie (rozmaitymi sposobami) niewygodnych dla siebie postów.

Usuwanie postów z inwektywami, obelgami.

> Nic takiego się nie dzieje, prawda? Naświnimy i wytniemy.

Kłamstwo.

> Posprzątamy albo każe
                          > my posprzątać i zachowamy czystość moralną.

Przywróć wczorajszy wątek, Ave, to pogadamy w nim jeszcze trochę.

> A to, że gdzie indziej (FoM? FoF?) podnosi się lament o "wycinaniu" niesłusznym
                          > ?

Wycinaniu postów merytorycznych, wyklikanych przez złośliwe kliki forumowe.
                          Teraz, zresztą, na FK jakieś szuje też wyklikują posty nie łamiące regulaminu.

> No cóż. Typowe > punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak pasuje w
                          > danym momencie.
                          >

Owszem, typowe. Można np. piętnować ataki personalne i się gzić z Hieniem.

> To samo działo się tutaj (ale się skończyło > nie ma świętych krów, zwłaszc
                          > za takich, które lubują się w insynuacjach n/t innych forumowiczów, a potem tłu
                          > maczą, że było na odwrót)
                          > i na TpG Maroudera.
                          > To samo jest u Taziuty.
                          > To samo jest na FF.

Ty, odkąd Cię znam, lubujesz się w insynuacjach, napaściach, oszczerstwach.

> Przy okazji odpowiem Panu VT > nic Ci do tego, o kim, co i jak będę pisała
                          > na swoim forum.
                          >

Jeśli będziesz pisać oszczerstwa i obelgi, to owszem, dużo mam do tego. A
                          obrzydliwstwa publicznie wypowiedziane, nazwę po imieniu, jeśli będę miał na to
                          ochotę.
                          • vargtimmen A tak syntetycznie... 07.05.10, 17:20

To uważam, że jesteś, zwyczajnie, zazdrosna o popularność Paczuli Ave, i m.in.
                            stąd Twoja nienawiść i ciągła, mniej lub bardziej otwarta agresja wobec niej.
                            • tw_wielgus Re: ...:D..:D...:D 07.05.10, 17:33
                              No właśnie mordo Ty moja....;)))))) Aż się zaplułem ze
                              śmiechu....:)))

O teraz to nawet czka... czka... czkawki dostałe.
                              Podziwiam Cię Timuś, ja tak nie potrafię sypać dowcipami jak TY.
                              Jesteś moim wzorem, serio, serio..
                              Dawej jeszcze jeden.
                            • magdolot Re: A tak syntetycznie... 07.05.10, 18:23
                              vargtimmen napisał:

>
                              > To uważam, że jesteś, zwyczajnie, zazdrosna o popularność Paczuli Ave, i m.in.
                              > stąd Twoja nienawiść i ciągła, mniej lub bardziej otwarta agresja wobec niej.
                              >

A ja jestem nadzwyczajnie nawet zazdrosna o popularność Paczuli. Jestem tak
                              zazdrosna, że kilka razy nie wymieniłam tutaj Jej Świętego Imienia, choć mnie
                              język świerzbił. Jestem po damsku zazdrosna o Jej małych rycerzyków, choć ich
                              inteligencja emocjonalna wielce problematyczna jest, zdaniem moim. Z zazdrości
                              tej toleruję Paczulę tak samo, jak pani Grodzieńska cycate blondynki. Dokładnie tak.

W tym miejscu chcę podziękować Pani Paczuli za to, że nie raczy bywać w bajorze
                              tym pełnym chamów, tudzież zazdrosnych zołz. I podziękować również Szanownemu
                              Panu. Już Pan podniosłeś tę chusteczkę z błocka, to idź ją Pan prać do źródełka
                              nareszcie, bo już troszkę capi i może zwyczajnie zgnić... a batyst koronką
                              obszyty jest delikatny nad wyraz. Oh, quelle bylaby dommage!
                          • tw_wielgus Re: Masz zeza Timuś..?! 07.05.10, 17:23
                            Przetrzyj okulary, wytęż wzrok, rozdziaw paszczęke (to podobno
                            pomaga niektórym w koncentracji) i zwróć uwagę że odpowiadasz na
                            post, który nie był skierowany do Ciebie.

Lepiej byś zrobił jakbyś zaczął nowy wątek opowiadając któryś z tych
                            twoich pseudo-intelektualnych dowcipów, z których (co tu dużo mówić)
                            jesteś znany w necie.
                            • manny-jestem Moze nie byl skierowany do niego 07.05.10, 18:31
                              ale byl o nim. A nie byl skierowany do Ciebie ani tez o Tobie. Wiec zjezdzaj.
                              • ave.duce Manny > nie jesteś na swoim forum, rozumiesz? 07.05.10, 18:34
                              • tw_wielgus Re: Moze nie byl skierowany do niego 07.05.10, 19:45
                                manny-jestem napisał:

> ale byl o nim. A nie byl skierowany do Ciebie ani tez o Tobie.
                                Wiec zjezdzaj.

Oooo manny-jesteś bardzo mnie ugodziłeś tym stwierdzeniem. Widać
                                zarówno "ą" jak i "ę" wyczerpało Ci się na przedbiegach. A moę tylko
                                sprytnie do tej pory ukrywałeś jego brak?
                          • blind_as_a_bat Niczego nie bój się bardziej, niż złej sławy. 07.05.10, 18:27
                            Niczego nie bój się bardziej, niż złej sławy. Rodzi się ona z występków => Leonardo da Vinci

TPG rozwaliła Paczula. Jasne, nie sama. Starałem się ostrzec Kwadrydurkę w tych wątkach => kto chce, niech czyta =>

LASCIATE OGNI SPERANZA VOI CHENTRATE

TAWERNA pod KWAZAREM - Monument

Inde datae leges, ne FIRMIOR OMNIA POSSET

Nie ma mojego wątku "pożegnalnego" pod nickiem who.is.who., gdzie przepowiedziałem upadek TPG => świetnego forum, najlepszego, które powstało po FKK. Dwa inne => upadły/zostały zamknięte szybko. Do kogo należało jedno z nich, Mr.VT?

Nie ma wątku "nocy długich noży", po którym odszedłem.
                            Znowu się mnie czepiasz, załgańcu. Pomyśleć, że kiedyś miałem Cię za porządnego faceta.
                            Chcę wierzyć, że to wyłącznie dowód na to, że

Złe towarzystwo wciąga dobrych w zgubę => Leonardo da Vinci.

Nie wysilaj się na odpowiedź. Z góry wiem, co napiszesz, łgarzu.
                            • vargtimmen Bój się Ty, Henio, Święta Świnia i Ave 07.05.10, 19:00
                              blind_as_a_bat napisał:

> Niczego nie bój się bardziej, niż złej sławy.
                              > Rodzi się ona z występków => Leonardo da Vinci
                              >

Tak, i właśnie Ty, Ave, Hienio winniście o tym pomyśleć.

> TPG rozwaliła Paczula.

Kłamiesz, oszczerco.

> Jasne, nie sama. Starałem się ostrzec Kwadrydurkę w tych
                              > wątkach => kto chce, niech czyta

Tak, szczułe/aś od początku, systematycznie, przez cały czas. A Twój kompan
                              Henio, pluł nam w zupę, nawet wyjątkowo po świńsku, w Wielkanoc, za co był tu
                              głaskany.

Ty pożegnałeś się "elegancko" tutaj,

forum.gazeta.pl/forum/w,88572,93389240,93389240,Pani_Kwadrydurko_Dziekuje_za_goscine_Tawerna_to.html
                              po to, by po kilku dniach, robić systematyczne naloty i sączyć jad, tchórzowsko,
                              jako pacynka. Bez żadnego powodu.

> Nie ma mojego wątku "pożegnalnego" pod nickiem who.is.who., gdzie
                              przepowiedziałem upadek TPG

To, w istocie, były złe życzenia, a nie przepowiednia. Złe życzenia, wspierane
                              konkretnymi działaniami. Ty, Hienio, Święta Świnia, OWB szkodziliście Tawernie z
                              premedytacją i systematycznie.

Gdyby Ci zależało na Tawernie, kłamco, nie robiłbyś na nią nalotów, jako pacynka
                              i nie wyrażałbyś tu satysfakcji z jej porażki.

Gdybyś nie był obłudnikiem, to byś się nie żegnał ładnie z Paczulą, po to, żeby
                              za chwilę ją napadać, jako pacyna, mimo, że ona nic Ci nie robiła. Nie
                              wyrażałbyś, wreszcie, obrzydliwej satysfakcji z zaszczucia forumowiczki i
                              rozwalenia forum. Widać z tego, że jesteś wyjątkowo zakłamanym, dwulicowym
                              osobnikiem.

>
                              > Nie ma wątku "nocy długich noży", po którym odszedłem.

Z kim tak się skłóciłeś, tchórzu, pacyniarzu?

> Znowu się mnie czepiasz, załgańcu.

Dopiero zaczynam wyrównywać z Tobą rachunki... Dość już tego jednostronnego
                              szczucia przez pacynki, tych oszczerstw i tego napuszczania na spokojnych ludzi
                              chamskiego Henia.
                              • ave.duce Nie strasz, nie strasz, Prawy i Sprawiedliwy P. VT 07.05.10, 19:09
                                I nie bądź taki wyrywny, bo możesz szybciej wypaść z tego forum, niż Ci się wydaje.

Wiele osób tu piszących dziwi się, że tolerujemy Twoje chamskie zagrywki.
                                Co się stało z waszym forum? Dlaczego je zamknęliście? Szlag Cię trafiał, że TPG istniala, a wasze forum zdechło. Teraz szlag was trafia na FzD.

Szkoda czasu na kogoś takiego jak wy. Kaczystowskie "czyste dobra".
                                Żenada.
                                • manny-jestem Re: Nie strasz, nie strasz, Prawy i Sprawiedliwy 07.05.10, 19:13
                                  ave.duce napisała:

> Szkoda czasu na kogoś takiego jak wy. Kaczystowskie "czyste dobra".
                                  > Żenada.

Dokladnie Ave. Zenada. Szczegolnie ta stosowalna odpowiedzialnosc zbirowa gdy
                                  samej sie skacze w grupce.
                                  • ave.duce No, wymieniaj nicki, Manny. Kto "za mną stoi"? 07.05.10, 19:19
                                    Możesz określić, kogo masz na myśli?
                                    Tylko nie pomiń nikogo, bo mogą być do Ciebie pretensje.

• vargtimmen Re: Nie strasz, nie strasz, Prawy i Sprawiedliwy 07.05.10, 19:19
                                  ave.duce napisała:

> I nie bądź taki wyrywny, bo możesz szybciej wypaść z tego forum, niż Ci się
                                  wydaje.
                                  >

Nie interesuje mnie pisanie tutaj, interesuje mnie, by nie były tu
                                  rozpowszechniane oszczerstwa. I użyje takich środków, jakie będą potrzebne, by
                                  to się skończyło.

> Co się stało z waszym forum? Dlaczego je zamknęliście?

Jakim naszym forum?

> Szlag Cię trafiał,

Twoje projekcje. Piszę tu, tylko dlatego, że mnie tu obrażacie i pomawiacie.
                                  • ave.duce Nie strasz, nie strasz, Prawy i Sprawiedliwy 07.05.10, 19:25
                                    Używaj, na co czekasz?

Aha, Ciebie. Jasne.
                                    • vargtimmen Re: Nie strasz, nie strasz, Prawy i Sprawiedliwy 07.05.10, 19:37
                                      ave.duce napisała:

> Używaj, na co czekasz?

Na nic, używam środków proporcjonalnych, nazywam oszczerstwa i ich motywy po
                                      imieniu.

Swoją drogą, jak to z Tobą jest, że musisz kogoś nękać? Jak nie Asieńkę, to
                                      Paczulę? Co Tobą, w istocie, kieruje, w tych negatywnych fiksacjach na miłych,
                                      lubianych, popularnych kobietach?
                        • manny-jestem Re: To wszystko, co mam do powiedzenia. EOT 07.05.10, 18:16
                          Jesli chodzi o tamte fora to ja widzialem to zupelnie inaczej. Tam byly
                          bezwzgledne, chamskie ataki na Pczule. To ze sie odgrzyzla nie dziwi mnie. Tez
                          bym sie odgryzal. Zreszta w sytuacji kiedy wojne prowadzilo kulka czy klkunastu
                          forumowcziow obwiniac jednego jest absurdem.

Wciaz tez odchodzimy od kwestii podstawowej. paczula nie psiala tu od dawna.
                          Dlaczego wiec watki o niej? Jesli pisze cos z czyms sie nie zgadzasz NA FK to
                          tam jest miejsce na ta dyskusje.

> 4. wiesz, co to "ironia"?
                          >

To nie byla ironia tylko zlosliwosc z premedytacja.
                          • ave.duce Wątki o Paczuli? Możesz pokazać? 07.05.10, 18:40
                            Znam tylko jeden > kiedy Marouder tłumaczy jej pewne prawdy jak krowie na rowie. To właśnie przykład "sprzątania". I znam pojedyncze posty, które zażyczyła sobie by wycięto. Teraz są "odcięte".

I znam pojedyncze posty, m.in., moje, które podsumowują jej działalność rozbijacką. Wolno mi? Przypomnij sobie swoje społeczeństwo.
                            Mam dać przykłady jej pomówień bez żadnych "ataków" na nią?
                            Daję Ci słowo honoru, że są takie na tym forum.

Daj spokój, Manny.
                            Nie wtrącaj się, bo za mało wiesz.

• vargtimmen Re: Wątki o Paczuli? Możesz pokazać? 07.05.10, 19:03
                              ave.duce napisała:

> Znam tylko jeden > kiedy Marouder tłumaczy jej pewne prawdy jak krowie na r
                              > owie. To właśnie przykład "sprzątania". I znam pojedyncze posty, które zażyczył
                              > a sobie by wycięto. Teraz są "odcięte".
                              >

Nożyczki, jako narzędzie zemsty? Uważaj, można się pokaleczyć.

> I znam pojedyncze posty, m.in., moje, które podsumowują jej działalność
                              rozbijacką. Wolno mi?

Nie, nie wolno Ci być oszczerczynią, to jest przestępstwo. I żeby było jasne -
                              to nie jest groźba, tylko wyraz pogardy dla Twojej zawistnej, oszczerczej
                              działalności.

Przypomnij sobie swoje społeczeństwo.
                              > Mam dać przykłady jej pomówień bez żadnych "ataków" na nią?
                              > Daję Ci słowo honoru, że są takie na tym forum.
                              >
                              > Daj spokój, Manny.
                              > Nie wtrącaj się, bo za mało wiesz.
                              >

Cała Ave, mściwość, niedomówienia i insynuacje :)
                            • manny-jestem Re: Wątki o Paczuli? Możesz pokazać? 07.05.10, 19:04
                              Zapomnialas chyba ze u Kwadrydurki bylem adminem wiec widzialem co sie tam
                              dzieje dokladnie.

I znowu jestes zlosliwa choc nie zrobilem nic aby sobie na to zasluzyc.
                              • ave.duce Manny, dlatego proszę, żebyś się nie wtrącał. 07.05.10, 19:15
                                Byleś adminem, ok. Czy uważasz, że zakładanie specjalnego forum do administrowania innym forum to normalne? To jest tylko net, nie real.
                                To ma być zabawa, nie walka na bij zabij, straszenie prokuratorami i sądami. Pamiętasz, co Ci odpisałam, kiedy zwróciłeś mi uwagę (dzięki, choć wiedziałam o tym), że pokazuje się mój prywatny adres?
                                A pamiętasz awanturę o "a" > u Ciebie? To jest chore, Manny. Przed chorobą trzeba się bronić. I ja to robię.

Pozdrawiam i proszę, nie wtrącaj się. Więcej Ci nie odpiszę, koniec.

• manny-jestem Re: Manny, dlatego proszę, żebyś się nie wtrącał. 07.05.10, 19:19
                                  Ave, jak sie bedziesz zachowywac jak przedszkolak to sie niz zdziw gdy bedziesz
                                  traktowana jak przedszkolak.

EOT.
                                  • ave.duce Manny, może wytlumaczysz, na czym to moje 07.05.10, 19:21
                                    zachowanie przedszkolaka polega? Śmiało!

• vargtimmen Re: Manny, dlatego proszę, żebyś się nie wtrącał. 07.05.10, 19:25
                                  ave.duce napisała:

> Byleś adminem, ok. Czy uważasz, że zakładanie specjalnego forum do administrowa
                                  > nia innym forum to normalne?

Oj, uważaj, z takimi sugestiami, możesz obrazić kogoś, kogo byś obrazić nie
                                  chciała ;)))

> To jest tylko net, nie real.
                                  > To ma być zabawa, nie walka na bij zabij, straszenie prokuratorami i sądami.

A straszenie włamaniem do kompa, to co jest?

To są pogróżki, że się dokona przestępstwa.

> Pa
                                  > miętasz, co Ci odpisałam, kiedy zwróciłeś mi uwagę (dzięki, choć wiedziałam o t
                                  > ym), że pokazuje się mój prywatny adres?
                                  > A pamiętasz awanturę o "a" > u Ciebie?

Ja pamiętam, bardzo dobrze, Twoje wynoszenie danych z forum ukrytego i używanie
                                  do ataków na forach otwartych.

> To jest chore, Manny. Przed chorobą
                                  > trzeba się bronić. I ja to robię.
                                  >

Nie, Paczula Cię nawet nie czyta, ja czytuję bo tu piszą czasem moje zielone
                                  nicki, a Ty piszesz o niej ciągle i ciągle i ciągle. Ty za nami łazisz, Ty
                                  jesteś chora z nienawiści.
                                  • tw_wielgus Re: Manny, dlatego proszę, żebyś się nie wtrącał. 07.05.10, 19:56
                                    vargtimmen napisał:

>
                                    > Nie, Paczula Cię nawet nie czyta, ja czytuję bo tu piszą czasem
                                    moje zielone
                                    > nicki, a Ty piszesz o niej ciągle i ciągle i ciągle. Ty za nami
                                    łazisz, Ty
                                    > jesteś chora z nienawiści.
                                    >
                                    Chyba jednak Timuś przestajesz być zabawny. Wczoraj Cię tak ochoczo
                                    poczochrałem, ale dzisiaj widze, że humor Ci się skończył na dobre.
                                    Może zaaplikuj sobie "Bisacodyl". Najlepiej trzy czopki na raz.

>
                                    • gat45 Panie Wielgus ! 07.05.10, 20:01
                                      Przywołuję Pana do porządku. Ale to już naprawdę ostatnie
                                      ostrzeżenie. Nie żartuję. Odechciało mi się.
                                      • ave.duce Dlaczego ? 07.05.10, 20:10
                                      • tw_wielgus Re: Panie Wielgus ! 07.05.10, 20:12
                                        Szefowo, Twója prośba jest dla mnnie rozkazem.
                                        Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie i w zwiazku z tym proszę o
                                        wyznaczenie w miarę mało dokuczliwej kary.
    • ave.duce Wystawił, a jakże! Do wiatru. I dobrze 09.10.10, 18:50
      jej tak.

iza.bella.iza napisała:

> Gdyby Jarek był strategiem i szanował kobiety
      > ... to wystawiłby jako kandydatkę na prezydentkę Joannę Kluzik-Rostkowską.
      >
      > pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Kluzik-Rostkowska
      > Ona jedna mogłaby zawalczyć o głosy spoza żelaznego elektoratu PiS. Ale nie
      > zawalczy. I dobrze > dla nas :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka