Dodaj do ulubionych

"ORP" Napieralski.

17.05.10, 15:45
"Kandydat na prezydenta zaznaczył, że ochotnicy zgłaszali się przez
portale społecznościowe i pocztą elektroniczną."

Łapanka w necie.?!
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7893377,Grzegorz_Napieralski_zaprezentowal_Obywatelski_Ruch.html
Obserwuj wątek
    • lackzadek Re: "ORP" Napieralski. 17.05.10, 15:49
      ORP? czy ma to jakiś związek z niezatapialnością?
      • tw_wielgus Re: "ORP" Napieralski. 17.05.10, 16:05
        O to akurat bym się nie założył.
    • ave.duce Oleksy wylądował w Komitecie Popracia! 17.05.10, 17:10
      Do knajpy marsz i dyktafony w ruch ;)

:p
      • tw_wielgus Re: Oleksy wylądował w Komitecie Popracia! 17.05.10, 17:15
        he he he... :))
        • ave.duce "Nie rozmawiam z nim w ogóle. Uważam go za BUCA 17.05.10, 17:34
          nad buce ..."

O kim tak raczył powiedzieć Józef O., obecnie członek wspierający Napieralskiego?

• tw_wielgus Re: Czekaj.... użyjmy sofistyki Oleksego... 17.05.10, 18:10
            Uważasz zatem, że to milczek, człowiek bardzo małomówny?..;)))
            • ave.duce Re: Czekaj.... kto? Oleksy czy ten, o którym 17.05.10, 18:37
              Oleksy mówi?

• tw_wielgus Re: Czekaj.... kto? Oleksy czy ten, o którym 17.05.10, 20:26
                Oczywiście > TEN...
                • ave.duce Re: Czekaj.... kto? Oleksy czy ten, o którym 25.05.10, 18:12
                  Ciekawe, że Napieralski, który MUSI stanąć do wyborów, bo to i szacunek dla
                  Jerzego Szmajdzińskiego, i"testament" jego wypełnia jakoby, z Oleksym jest za
                  pan brat.

• tw_wielgus Re: Czekaj.... kto? Oleksy czy ten, o którym 25.05.10, 18:30
                    Oleksego akurat wielce szanuję. To światowiatowiec, oczytany erudyta.
                    Bohater książki ,nie pamiętam tytułu, chyba - "Biała księga".
                    Pasjonująca lektura opisująca fragment jakże bogatego życiorysu,
                    Józka. Fascynujący był również nieautoryzowany wywiad jakiego
                    udzielił przyjacielowi lewicy panu Guzowatemu opublikowany we Wprost.
                    • ave.duce Re: Czekaj.... kto? Oleksy czy ten, o którym 25.05.10, 18:34
                      A ja wręcz wicewersja ;)
                      Klęcznik.

• tw_wielgus Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 25.05.10, 19:05
                        wicewersja i z kiciorem...;)
                        Za co mam kleczeć..?! Czy to kara za wolność słowa wyrażoną moją
                        swobodną wypowiedzią?
                        W Pani Prezydent ostatnia nadzieja, może ułaskawi?
                        • remez2 Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 25.05.10, 21:34
                          J. Oleksy to arcyciul.
                          • tw_wielgus Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 26.05.10, 14:08
                            Nie wierzę że takie słowa padły z Twoich ust.
                            • remez2 Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 26.05.10, 15:08
                              tw_wielgus napisał:

> Nie wierzę że takie słowa padły z Twoich ust.
                              Z tego faktu płyną dwa wnioski:
                              - zupełnie mnie nie znasz,
                              - w ocenie ludzi nie należy posługiwać się stereotypami. :-)
                              • tw_wielgus Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 26.05.10, 15:45
                                Nie napisałem że Cię znam czy też w jakikolwiek sposób próbuję
                                oceniać. Wyraziłem jedynie swoje zdumienie.
                                • remez2 Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 26.05.10, 16:31
                                  tw_wielgus napisał:

> Nie napisałem że Cię znam czy też w jakikolwiek sposób próbuję
                                  > oceniać. Wyraziłem jedynie swoje zdumienie.
                                  No, to obawiam się, że jeszcze nie raz dam Ci powód do zdumienia.
                                  • tw_wielgus Re: Pani prezydent Gat... - P O M O C Y!!!!! 26.05.10, 17:26
                                    To dobrze, lubię być zaskakiwany.
                        • ave.duce Nie rabanuj! 25.05.10, 22:34
                          Nie Ty, TW! Oleksy > klęcznik.

• tw_wielgus Re: Nie rabanuj! 26.05.10, 14:08
                            Ufffffff...
                  • remez2 Re: Czekaj.... kto? Oleksy czy ten, o którym 26.05.10, 15:09
                    ave.duce napisała:

> Ciekawe, że Napieralski, który MUSI stanąć do wyborów, bo to i szacunek dla
                    > Jerzego Szmajdzińskiego, i"testament" jego wypełnia jakoby, z Oleksym jest za
                    > pan brat.
                    Nie jest. Jest po prostu na musiku. Do czasu.
                    > :p
      • remez2 Re: Oleksy wylądował w Komitecie Popracia! 17.05.10, 17:36
        ave.duce napisała:

> Do knajpy marsz i dyktafony w ruch ;)
        Dał nam przykład Adam Michnik, jak nagrywać mamy.
        • ave.duce TFUrczo rozwinęli to Zi0br0 i Gudzowaty! 17.05.10, 17:43
          Wieczna chwała Wielkim Reżyserom Dźwięku!

• witekjs Re: TFUrczo rozwinęli to Zi0br0 i Gudzowaty! 17.05.10, 18:09
            Ziobro, tfurczo przygotowywał się do swej kariery politycznej, już na studiach.

www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=2957

• ave.duce Re: TFUrczo rozwinęli to Zi0br0 i Gudzowaty! 17.05.10, 18:39
              Piękny był też tekst o Zbyniu Zerze w "Duzym Formacie" ;)
              Wspomnienia o tatusiu biły wszystko na głowę!

• remez2 Re: TFUrczo rozwinęli to Zi0br0 i Gudzowaty! 17.05.10, 18:20
            ave.duce napisała:

> Wieczna chwała Wielkim Reżyserom Dźwięku!
            Masz rację. Ale prawa autorskie należy szanować.
            • ave.duce Mylisz się > Michnik nie był pierwszy ... b/t 17.05.10, 18:40
              • remez2 Re: Mylisz się > Michnik nie był pierwszy ... 17.05.10, 18:48
                ave.duce napisała:
                Wg mojej wiedzy była to prapremiera nielegalnego podsłuchu usankcjonowana przez
                sąd. Ale może się mylę.
                • ave.duce Re: Mylisz się > Michnik nie był pierwszy ... 17.05.10, 18:58
                  Nie mylisz się, jeżeli chodzi o "nagłośnienie" i o to, że odbyło się to w Naszej Ojczyźnie, co to "krwią i blizną" ;)

Ale przecież Pan Prezydent ś.p. raczył w mądrości przeogromnej swej zauważyć, że "Polska jest wszędzie"!

• ave.duce "ORP" Napieralski zacumował w Gdyni ;) 23.05.10, 17:37
      ... "nie można używać powodzi do polityki,

ale

jest liderem opozycji i musi zapytać, dlaczego doszło do powodzi, dlaczego państwo okazało się słabe i nieskuteczne i nie radzi sobie z katastrofą"
      ...

Nie radzi sobie? O co chodzi Napieralskiemu? Nic dziwnego, że Cimoszewicz nie chce mieć nic wspólnego z TYM SLD.

"cały czas słyszymy o tanim państwie i koncepcja taniego państwa pozwoliła Platformie Obywatelskiej wygrać wybory, ale ja dziś zadaję pytanie, czy ta koncepcja jest słuszna?".

Wg Napieralskiego, państwo musi być skuteczne. Po prostu odkrycie Ameryki kolejne!

ps. czy ktoś może mi przypomnieć, kiedy i co PO mówiło o koncepcji "taniego państwa"? Pamiętam tylko PiS.

• jola.iza1 Re: "ORP" Napieralski zacumował w Gdyni ;) 23.05.10, 18:07
        ave.duce napisała:

> [url=https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7923506,Napieralski_apeluje
        > _o_pilne_zwolanie_posiedzenia_Sejmu.html]... "nie można używać powodzi do po
        > lityki,
        >
        > ale
        >
        > jest liderem opozycji i musi zapytać, dlaczego doszło do powodzi, dlaczego pańs
        > two okazało się słabe i nieskuteczne i nie radzi sobie z katastrofą"
        ...[/ur
        > l]
        >
        > Nie radzi sobie? O co chodzi Napieralskiemu? Nic dziwnego, że Cimoszewicz nie c
        > hce mieć nic wspólnego z TYM SLD.
        >
        > "cały czas słyszymy o tanim państwie i koncepcja taniego państwa pozwoliła Plat
        > formie Obywatelskiej wygrać wybory, ale ja dziś zadaję pytanie, czy ta koncepcj
        > a jest słuszna?".
        >
        > Wg Napieralskiego, państwo musi być skuteczne. Po prostu odkrycie Ameryki kolej
        > ne!
        >
        > ps. czy ktoś może mi przypomnieć, kiedy i co PO mówiło o koncepcji "taniego pań
        > stwa"? Pamiętam tylko PiS.

Psyt:)
        Napieralski pewnikiem podparł się spotem pisiaków, mądry chłopczyk:)
        www.youtube.com/watch?v=IwSMrM4jiUg
        Tusk Chciałbym, abyśmy wrócili do idei prostej, nie wymagającej żadnych nakładów, idei, która jest oczywista i dlatego nikt w Polsce nie rozumie dlaczego nie jest realizowana. Idei władzy skromnej, pozbawionej zbędnych przywilejów, idei taniego państwa.

* * *
        • ave.duce Re: "ORP" Napieralski zacumował w Gdyni ;) 23.05.10, 20:11
          ThnX.

Gdyby Napieralski był "mądry chłopczyk", to forsowałby ideę państwa 2w1 >
          taniego i skutecznego.

ps. "tanie" to nie znaczy badziewne.

• wiewiorzasta Re: "ORP" Napieralski. 23.05.10, 18:12
      tw_wielgus napisał:

> "Kandydat na prezydenta zaznaczył, że ochotnicy zgłaszali się przez
      > portale społecznościowe i pocztą elektroniczną."
      >
      >
      > Łapanka w necie.?!

A gdzie ma szukać, skoro właśnie zaczął "serfować"?

>
      rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7893377,Grzegorz_Napieralski_zaprezentowal_Obywatelski_Ruch.html

Coś mnie linka nie działa :-(
      • trzymilionowy.post Re: "ORP" Napieralski. 25.05.10, 01:28
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7894404,Wybory_2010__SLD_zaprezentowal_Obywatelski_Ruch_Poparcia.html

I nic dziwnego ponieważ adres o poparciu Grzesia ( bez szans na wygraną
        ) zmieniły bydlaki;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka