zapijaczony_ryj 02.08.10, 11:41 Ciekawe, czy nazywał się Karski? www.tvn24.pl/-1,1667603,0,1,koparka-zabil-11-osob-czeka-go-smierc,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 11:53 nawet dla Karskiego, Kurskiego, itp. "kierowców pod wpływem" czegokolwiek bądź. :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 12:00 Pewnie co to za kara? Szast prast i po wszystkim, lepiej obciąć łapki i nóżki i puścić wolno. Odpowiedz Link
moroux Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 12:00 Tym wymienionym przez Ciebie należałoby raczej zaaplikować coś z menu Thomasa Cromwella i jego ludzi. Rozciąganie, łamanie kołem lub obcinanie paluszków kawałek po kawałku. Ewentualnie - w przypadku Kurskiego Jacka - obcięcie koniuszka języka. ---------------------- frogg.pl - przyjazna reklama: reklama social media Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 12:08 moroux napisał: ..... Ewentualnie - w przypadku Kurskiego Jacka - obcięcie > koniuszka języka. Najlepiej na wyskości szyji...;P > > ---------------------- > frogg.pl - przyjazna reklama: <a rel="nofollow" href="http://www.frogg.pl">reklama social media</a> Odpowiedz Link
moroux Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 13:05 Sugerujesz krawat kolumbijski? ---------------------- frogg.pl - przyjazna reklama: reklama social media Odpowiedz Link
sclavus Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 13:10 Ewentualnie - w przypadku Kurskiego Jacka - obcięcie koniuszka języka Tu ci rację przyznam i zgodżę się chętnie na to bo ... bardzo ciekawi mnie, jak brzmiałoby zdanie: dziadek Tuska był w Wermachcie, wypowiedziane przez kogoś, kto cholernie, ale to cholernie... sepleni ;) O) Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 12:06 ave.duce napisała: > nawet dla Karskiego, Kurskiego, itp. "kierowców pod wpływem" czegokolwiek bądź. > > :p Ja zasadniczo też, no chyba, ze ktos złapanym na morderstwie został i j jego wina nie podlega dyskusji Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 14:13 Ryju, byłbyś zdolny zostać katem zawodowym? :p Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Jestem przeciwko karze śmierci > 02.08.10, 14:16 ave.duce napisała: > Ryju, byłbyś zdolny zostać katem zawodowym? > > :p hihi, przepraszam, ze się wtrącę. Tylko katem na umowę zlecenie, albo umowę o dzieło :) Odpowiedz Link