damakier1 Re: 47 już! 17.09.10, 19:47 Ja tyż nie skumałam, może, TojaJurku, objaśnisz? Odpowiedz Link
tojajurek Re: 47 już! 17.09.10, 19:57 Obchody w toku. Wszystkie Misie wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: 47 już! 17.09.10, 20:17 łomatko odnaleziony bliźniak mojego Franciszka Niedźwiedzia :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: 47 już! 17.09.10, 20:45 Gratulacje i najlepsze życzenia - Tobie i Kiciusiowi! damakier Odpowiedz Link
tojajurek No, nie! 17.09.10, 21:45 Aleście są, Dziewczyny, domyślne! Chapeau-bas! Rzeczywiście 47 lat temu podpisałem odnośną lojalkę oraz oświadczyłem z własnej woli - jak jaki głupek - "Że Cię nie opuszczę aż do śmierci". I jakoś dotrzymuję (obu części przyrzeczenia). Przezornie nigdy nie zaopatrywałem się w dubeltówkę, a nawet siekiera była zawsze schowana w piwnicy. Gwoli przyzwoitości dodać trzeba, że sam ze sobą z trudem wytrzymuję, więc trochę się dziwię Kiciusiowi. Kobiety jednak są niepojęte i zgadzam się z poglądem, że to jednak inny gatunek niż mężczyźni. Odpowiedz Link
damakier1 Re: No, nie! 17.09.10, 22:05 tojajurek napisał: > Aleście są, Dziewczyny, domyślne! My po prostu są wszystkie Misie. Jeszcze raz serdeczności!!! :))) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: No, nie! 17.09.10, 22:28 melduję, że i ja Miś. dopierom przeczytała i tak miło i ciepło się zrobiło : dla Kiciusia i Ciebie, ToTyJurku, życzę tak przeogromnych zasobów szczęścia i uczuć najmilszych, że Ziemia nie pomieści, więc fluidami aż w dalekie galaktyki polecą mieścić się. Odpowiedz Link
damakier1 Re: No, nie! 18.09.10, 10:44 Dawno, dawno, dawno temu, kiedy byłam młodym dziewczęciem, moja kuzynka obchodziła 10. rocznicę ślubu. Wtedy myślałam - 10 lat z jednym człowiekiem? To niemożliwe! W tym roku, 1. sierpnia, mnie i mojemu stuknęło 40. Odpowiedz Link
wanda43 Re: No, nie! 18.09.10, 18:56 :D Mialam tak samo! Czasem nie powiem, sama sobie sie dziwie, ze tyle lat z nim wytrzymalam, bo ostatnio jakis sie chyba upierdliwy robi. A moze to mnie sie wzrok pod okularem wyostrzyl? :D Odpowiedz Link
inna57 Re: 47 już! 18.09.10, 18:18 Przepraszam za spóźnienie ale bardzo, bardzo serdecznie życzę dalszych szczęśliwych latek razem Od razu z kolegą małżonkiem poczuliśmy się jak szczeniaki. Odpowiedz Link
tojajurek Sęęęęęęęęęęęęęęękjuuuuuuuuuu! 18.09.10, 19:32 Jesteście wewogle tak mili, że aż mi głupio bardziej niż zwykle. Z góry zapraszam wszystkich na witrualne spotkanie za 3 lata. To dopiero będzie, kurde, okazja do balangi geriatrycznej. Buziaki dla Miłych Pań, a panom ściskam serdecznie kończynę górną. Odpowiedz Link
witekjs Re: Sęęęęęęęęęęęęęęękjuuuuuuuuuu! 21.09.10, 19:57 Wybacz, że spóźniony dołączam do serdecznych i przyjaznych życzeń dla Ciebie. Witek PS. Przypadkiem trafiłem do wątku "Limeryczyć każdy może, aby w dobrym być humorze" i zachęciłeś mnie do napisania dwóch limeryków ;) Odpowiedz Link