Dodaj do ulubionych

Pozwolę sobie tu odpowiedzieć Damie

28.10.10, 20:07
gdyż wątek, zadenuncjowany przez pisowskich internetowych ormowców wyleciał na osła

Gat, Ave - mam nadzieję, że się nie gniewacie

damakier1 napisała:

> vuvuzetka napisała:
> > poza tym, z tego co wiem, za życzenia stu lat w pełnym zdrowiu nie łomocą
> (jesz
> > cze) karabinami w drzwi i nie ciągną na komendę.
> To zależy - czy te życzenia aby szczerze z głębi serca płynące, czy koniunktura
> lnie, dla własnego lansu fałszywie wygłaszane. A oceniać to będzie Najwyższy In
> terpretator.

Ależ przecież, zeby nie zajmować czasu wybitnego Interpretatorana analizę słów kogoś, kogo najlepiej byłoby wyeliminowac (zaliczam się do fanek Szkła) sama się w pierwszym poście przyznałam do koniunkturalizmu, pisząc że kolejność wynikała li tylko z kurtuazji.

Ale przyznanie się dow iny to nie to samo co przyznanie się do grzechu. Prędzej mnie ukatrupią, niż popiszę ich łódzki akt kapitulacji.

> Sama słyszałam dzis rano, jak posłanka Szydło szemrała, że prezydent Komorowski
> zapraszając po tragedii w Łodzi prezesa Kaczyńskiego i wszystkich przywódców p
> artyjnych do pałacu, pisząc list w sprawie ucywilizowania życia politycznego i
> wyciągjac ręke na zgodę daje właśnie dowody swej nienawiści.

A propos prezydenta. Przeraziłam się okropnie, jak po pogrzebie wychodząc z Katedry uśmiechnął się do jakiegoś innego żałobnika. Byłam pewna, ze pisowcy ormowcy wychwycą i zaanonsują komu trzeba. Dokładnie to samo zrobili analizując zdjęcia Komorowskiego w Smoleńsku. Powklejali zdjęcia do internetu, gdzie rzekomo uśmiecha się złowieszczo i diabolicznie 9co wiadomo o czym świadczy).

> Więc uważaj, bo Ty w swej naiwności szanownej mamuśce życzenia stu lat w zdrowi
> u składasz, ale nie Ty oceniasz, co to znaczy. Żeby Ci posłanka Szydło nie wys
> zemrała...

Posłanka Szydło to mi może natuptać obcasem.

post załozycielski

Sortuj:

* drzewko
* od najstarszego
* od najnowszego
* drzewko odwrotne

*
Czy z pogrzebu własnej matki Jarosław Kaczyński
vuvuzetka 28.10.10, 18:58 Odpowiedz
też uczyni wiec polityczny?

czy będzie twierdził, że Tusk i Komorowski mają już nie tylko krew jego brata i bratowej, ale również jego matki na rekach?

Czy kumpel Macierewicz będzie chciał stanąć na czele komissji d/s wyjaśnienia tajemniczej śmierci i czy po pół roku nie będą chcieli jej ekshumować, żeby stwierdzić czy palikot z Tarasem nie kiepowali jej papierosów na szyi.

Oczywiście to pytania retoryczne.

Oby Królowa Matka żyła sto lat. Życzę tego jej i swoim zszarganym przez jej synalka nerwom. Kolejność wynikająca z kurtuazji.

PS. Ładnie się dzisiaj kandydat na prezydenta Łodzi imć "nie zabijajcie nas" Waszczykowski podlansował przez całą Piotrkowską biegnąc za trumną.

Hieny

reszta

forum.gazeta.pl/forum/w,396,118094427,,Czy_z_pogrzebu_wlasnej_matki_Jaroslaw_Kaczynski.html?v=2
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Pozwolę sobie tu odpowiedzieć Damie 28.10.10, 21:04
      vuvuzetka napisała:
      >sama się w pierwszym poście przyznałam do koniunkturalizmu, pisząc że kolejność wynika
      > ła li tylko z kurtuazji.
      Ale czy przyznałaś się szczerze? I czy przeprosiłaś za koniunkturalizm? A za przyznanie się?

A propos prezydenta. Przeraziłam się okropnie, jak po pogrzebie wychodząc z Kat
      > edry uśmiechnął się do jakiegoś innego żałobnika. Byłam pewna, ze pisowcy ormow
      > cy wychwycą i zaanonsują komu trzeba.
      Chwała Bogu, że się uśmiechnął, bo wdowa po Gosiewskim dziś w Kropce żaliła się, że na uroczystościach po Smoleńsku miał kamienną twarz i nie widać było, żeby przeżywał.

> Posłanka Szydło to mi może natuptać obcasem.
      I znowu ten język nienawiści, a przecież tłumaczył Ci pan prezes premier o mało co prezydent Jarosław Kaczyński do czego w ten sposób nawołujesz.
    • ave.duce Ja nie ... Proszę kontynuować;) 28.10.10, 21:43
      vuvuzetka napisała:

> Gat, Ave - mam nadzieję, że się nie gniewacie
      • vuvuzetka Re: Ja nie ... Proszę kontynuować;) 28.10.10, 22:46
        ave.duce napisała:

> vuvuzetka napisała:
        >
        > > Gat, Ave - mam nadzieję, że się nie gniewacie

straciłam wenę/odechciało mi się, a i tak ochoty nabieram raz na dwa/trzy tygodnie, żeby napisac cokolwiek. Nie ma miejsca dla mnie na forum gazety. a za leniwa jestem żeby szukać go gdzieś indziej.

Na szczęście internet to jak pryszcz na dupie, już jakiś czas temu wyleczyłam się z uzaleznienia, w które popadłam jak Kaczyńscy meldowali sobie wykonanie zadania.

Obejdę się smakiem.
        • ave.duce Twoja wola. 29.10.10, 17:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka