tw_wielgus 11.01.11, 22:43 wyrazić swoje poparcie dla Pani Prezydentowej Gat. Łubi dubu, łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezydentowa naszego klubu. Niech żyje naaaaaam. To śpiewałem ja TW_Wielgus. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojajurek Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 11.01.11, 23:08 Popieram i przyłanczam się własnym sobą. Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu... Mmmm... Tak, nie... Nie podoba się. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktów, które stworzymy. Odpowiedz Link
dupetek Korzystając z chwili uwagi chciałbym poprzeć TeWu 11.01.11, 23:20 w poparciu dla poparcia naszej przeszanownej pani Prezydentki Gat! Całuję rączki Pani Prezydentko, to ja Dupetek polecam się pamięci! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 12.01.11, 07:47 Boże! Coś Dworum przez tak liczne wieki Otaczał blaskiem potęgi i chwały I tarczą swojej zasłaniał opieki Od nieszczęść, które przywalić je miały Przed Twe ołtarze zanosim błaganie, Naszą Prezydent zachowaj nam Panie! Dzwon Zygmunt bije, bije, bije,,, Odpowiedz Link
trusiaa Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 12.01.11, 08:24 To dlatego tak mnie głowa boli... Dobra: pożartowaLYŚMY, pośmiaLYŚmy się, koniec przerwy - nastał nowy dzień, Dzień Grubej Kreski. Od dziś - zaczynamy wszystko jakby nigdy nic. Pani Prezydent zasiada tu gdzie zwykle, okiem łaskawym na dworum spogląda, a my: do roboty! Do roboty! Odpowiedz Link
scoutek Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 12.01.11, 09:26 słońce wyszło będzie lepiej dobrego dnia wszystkim Odpowiedz Link
damakier1 Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 12.01.11, 11:18 > Dobra: pożartowaLYŚMY, pośmiaLYŚmy się, koniec przerwy - nastał nowy dzień, Dzi > eń Grubej Kreski. Od dziś - zaczynamy wszystko jakby nigdy nic. Może być, pod warunkiem, że mój złoty medal w nowej rzeczywistości Po Grubej Kresce dalej będzie ważny! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 12.01.11, 17:37 To może słowami Poety wesprę swę petycję: Do Ciebie, Pani*, wzdycha serce moje, W Tobiem położył ja ufanie swoje; Za co niech wstydu i żałosnych, proszę, Nieprzyjacielskich śmiechów nie odnoszę. Nikt nie zelżony, ktokolwiek w potrzebie I w swych trudnościach uciekł się do Ciebie; Ci niechaj będą pohańbieni wiecznie, Którzy z umysłu wolą żyć wszetecznie! Mnie okaż, Pani, drogi świętobliwe, Mnie okaż ścieżki swe nieobłędliwe' Prowadź mię wedla szczerej prawdy swojej, Bo comkolwiek jest, jestem z łaski Twojej. Nieprózno proszę: Pani dobrotliwa, i szczera; przeto gościniec prawdziwy Ukaże grzesznym: rozum da cichemu, Drogi objawi swoje pokornemu. Jan Kochanowski ---------- *) Pani Prezydent Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Korzystając z chwili nieuwagi chciałbym 13.01.11, 01:23 ,,,aby nie było, że chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zwykle,,, Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coś nam milczy prezydentowa Gat... 12.01.11, 09:41 Hmmmm.... zna ktoś druga zwrotkę? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Coś nam milczy prezydentowa Gat... 12.01.11, 10:05 Aj waj, nie zdązyłam z hołdem i jestem pod kreską. W dodatku grubą. Kurde, wszyscy o tym odchudaniu... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Spox 12.01.11, 11:05 nie określono granicznej daty. W związku z tym możemy przyjąć ciągły charakter tego procesu. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 12:45 Wykonanie pierwszej zwrotki przekraca możliwości moich rejestrów głosowowych. Ale mogę wyrecytować. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 18:22 A jaki głos posiada Twoja osoba? Meeezzosopran? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 18:30 Ot taki.... Zwykły, jak to normalnie mają chłopcy w okresie mutacji. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 18:37 To kiepsko, bo Pani Prezydent Kochana ma głos absolutny na głos. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 18:44 Czyli dobrze, iż uprzedziłem? CholineXa zaaplikuję do paszczy, może mi się poprawi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 20:49 A może plejbek? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pani Prezydent milczy, bo zacząłeś od DRUGIEJ 12.01.11, 21:02 A co ja? ....Mam tak sam karaoke odstawiać? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Coś nam milczy prezydentowa Gat... 12.01.11, 14:22 Czy przypadkiem wpierwotnej wersji nie było: Ojczyznę i Cara zachowaj nam Panie? Odpowiedz Link
ploniekocica ja też, ja też 12.01.11, 15:36 spóźnione (usprawiedliwione) poparcie wyrażam całym swym małym, cherlawym i niezbyt mądrym jestestwem Odpowiedz Link
ewa9717 Re: ja też, ja też 12.01.11, 20:08 W sprawie głosu tw_wielgusa: zaryzykowałabym bas brytan. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ja też, ja też 12.01.11, 20:45 Dużo ryzykujesz z tym hmmmm... brytanem. Odpowiedz Link
magdolot Re: ja też, ja też 13.01.11, 01:56 Ja mogę być pod kreską, Godzilla też. Na cześć Pani Prezydent zaśpiewamy pokornie wraz. Ja znękaną koloraturą, Godzilla zadymioną koafiurą. Niech żyje nam!!! {Godzilla może seplenić, nie szyje nam, ale ma dobre chęci, a szyć nam nie trza doprawdy.} Odpowiedz Link