ave.duce 18.03.11, 12:18 źródło > Gazeta.pl źródło > prawica.net Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Z zasadami ... 18.03.11, 12:28 Skupiłam się na oczywistej oczywistości. Na razie. Pozostawiam pole do popisów ;) Odpowiedz Link
inna57 Re: Z zasadami ... 18.03.11, 13:21 Zmroziło mnie. Wracam do nauk przyrodniczych. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z zasadami ... 18.03.11, 13:33 Nie chcąc być napastliwą ni nachalną > przypominam ino uprzejmie, że miałaś zaprezentować tego na G. Odpowiedz Link
inna57 Re: Z zasadami ... 18.03.11, 13:40 Ave, przepraszam ale już kończę opracowanie. Jakoś te trzy tygodnie obserwacji behawioralnych musiałam zamienić w tekst pisany, a piszę w języku owszem opanowanym w mowie ale już w piśmie i to naukowym, to jednak coś całkiem innego więc musiałam się skupić w sobie. Szczęśliwie już wszystko tylko wygładzam i będzie OK. Ponieważ historia z państwem G jest dość zabawna pozwolę sobie założyć o nich wątek. Może przy okazji ktoś inny też wpadnie na pomysł jak potknąć się o "granta" nie mylić z "granatem" ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z zasadami ... 18.03.11, 13:46 Ok, spokojnie czekam, happy endu życząc :) Odpowiedz Link
gat45 Ladacznica ! 18.03.11, 16:28 z zasadami. Żadnej Obamy taka do Polski nie wpuści. Przynajmniej nie paradnym wejściem. Odpowiedz Link
dupetek Re: Ladacznica ! 18.03.11, 17:18 Ale wyjściem paradnym, to Obama może i przejdzie:) Odpowiedz Link
gat45 Re: Ladacznica ! 18.03.11, 17:27 Wyjście czy wejście, oto jest pytanie. Mój niepolskojęzyczny Tubylec zawsze z niepokojem zapytuje, czy schodami można wchodzić na górę. I się męczy. Odpowiedz Link
dupetek Re: Ladacznica ! 18.03.11, 17:31 Ot, cudne idiomy i lapsusy językowe! Ileż ja takich wpadek zaliczyłem, to nie będę wyliczać, bo poszanowanie osobiste mam:) Odpowiedz Link
ave.duce Odczyn to odczyn. Odczyniam ;) 18.03.11, 18:08 ... Obawiajcie się ludzi obojętnych ... Odpowiedz Link
tojajurek Eeeeee tam ... 18.03.11, 18:01 Myślę, że to jest szydercza prowokacja. To tak, jakby napisać na murze: "Jarosław Kaczyński - człowiek prawdomówny". Albo: "Lech Kaczyński - człowiek wyjatkowo lotny". Odpowiedz Link