10.07.11, 21:03
tak, to znowu ja, ale potrzebuję waszej pomocy. Nie działa mi dźwięk...a było to tak:

Zainstalowałam driverscannera i miałam mnóstwo przestarzałych sterowników. Bałam się to ruszać, ale zaryzykowałam ze sterownikiem myszy, która działała jak chciała i teraz posuwa po ekranie az miło. To samo postanowiłam zrobić ze sterownikiem audio. Kliknęłam - instaluj (wcześniej ustanowiłam punkt przywracania systemu) i ponownie włączyłam komputer. Próbowało mi się zainstalowac to haj definiszyn - (po chmj...przecież i tak było dobrze słychać) i dwa razy się nie udało - błąd instalacji wyskoczył. Po ponownym uruchomieniu komputera nie mam już żadnego dźwięku...tragedia..nie wiem co robić.

Możecie jakoś pomóc? Bardzo proszę.

Mam Windows Vista. legalny,
Obserwuj wątek
    • tojajurek Re: Pomocy... 10.07.11, 21:29
      Ja w takich technicznych niuansach jestem jak pijane dzieckow we mgle. Ale raz miałem problem z jakimś wariactwem kompa (też mam Windows Vista) i zadzwoniłem pod numer wsparcia technicznego Microsofta. Bardzo uprzejmy facet wszystko mi tłumaczył przez telefon i czekał aż się uporam z problemem. Udało się. Numer mają: 225941999.
      Może ta drogą coś sie uda, choć trzeba chyba będzie poczekać do jutra.
      Pozdrawiam.
      J.
      • ex.mila Re: Pomocy... 10.07.11, 21:36
        tojajurek napisał:

Udało się. Numer maj
        > ą: 225941999.
        > Może ta drogą coś sie uda, choć trzeba chyba będzie poczekać do jutra.
        > Pozdrawiam.
        > J.

Ok. Dziękuję Jureczku. Jutro zadzwonię.. Teraz to już w ogóle jakieś szaleństwo. Zainstalowałam sobie programy do czyszczenia, przyspieszania komputera i wyszukiwania nowych sterowników i tak mnie zmuliło, że 10 minut uruchamia mi się komputer. Za dobrze było...musiałam spieprzyć. Moje miejsce jest na dolnej grzędzie - tam gdzie jest telewizor kineskopowy, dźwięk mono i telefon analogowy, grzędy haj są dla hajowców. Zawsze to wiedziałam, ale od czasu do czasu próbuję wdrapać się na górną...i spadam na łeb.

-
        • tojajurek PS 10.07.11, 23:04
          To są namiary na faceta, który mi pomógł - może na niego trafisz. Był nadzwyczaj uprzejmy.

Huber Kasperski
          Centrum Pomocy Technicznej Microsoft prowadzone przez Lionbridge Poland
          Tel: 0 801 802 000, +48 22 594 1999
          Email: v-52huka@mssupport.microsoft.com
          • ex.mila Re: PS 10.07.11, 23:51
            tojajurek napisał:

> To są namiary na faceta, który mi pomógł - może na niego trafisz. Był nadzwycza
            > j uprzejmy.
            >
            > Huber Kasperski

Nazywa się jak mój anty - virus:_)

Dziękuję ci strasznie, ale odinstalowałam wszystko co zainstalowałam od wczoraj i mi się naprawiło... jakim cudem nie wiem, kilka razy już tak miałam, ze nie miałam pojęcia co robię ale zawsze wychodzę z założenia, ze jak schrzanię jeszcze bardziej to oddam do serwisu. Łeb mnie ze zmęczenia i strachu, ze się nie naprawi, ale nie zasnęłabym... Tym razem mi się poszczęściło.

Dziękuję ci bardzo za chęć pomocy, nr telefonu i adres sobie skopiowałam, jestem pewna, że nie raz skorzystam z jego pomocy. Pewnie najdalej za tydzien wpakuję się w kolejne kłopoty.

Bardzo mocno Cię pozdrawiam, ściskam no i tradycyjne chlip na koniec

śpij dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka