venus99 13.07.11, 08:05 dziękuję.będę miał co czytać i oglądać w lesie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: dotarło!!!! 13.07.11, 08:22 No coś pięknego! Ktoś się napracował:)) Już czytam! Odpowiedz Link
inna57 Re: dotarło!!!! 13.07.11, 09:11 Mam, przeczytane. Monitor już umyty, kawa i szczery śmiech są kiepskim połączeniem ;) Dzięki wielkie AVE. Śmiech to zdrowie !!! Odpowiedz Link
czan-dra Re: dotarło!!!! 13.07.11, 13:01 A jakże by inaczej, i do tego przeczytane, klawiatura zmoczona kawą... Odpowiedz Link
ave.duce Hm... oprócz niewyraźnych napomknień - żadnych 13.07.11, 22:29 POMOCNYCH wytycznych dla JZRed. na przyszłość. Tylko zabić się własną pięścią... Co za abonAMenty :( Odpowiedz Link
tojajurek Re: Hm... oprócz niewyraźnych napomknień - żadny 13.07.11, 23:27 W tym szczególnym dniu składam Obywatelce Wodzowej, w imieniu zabranego tu narodu oraz własnym, najszczersze gratulacje w związku z osiągnięciami na polu krzewienia kultury i sztuki WSI, a także przekazuję gorące życzenia - na lata 2011-2016 - sukcesów oraz satysfakcji z wykonywanej działalności na rzecz umacniania poczucia prawdziwego patriotyzmu oraz dumy narodowej, w tych trudnych czasach gdy jawny i utajony wróg szczerzy swoją podstępną mordę zza węgła, sącząc w uszy ufnego narodu kłamstwa i oszczerstwa, czemu jednak wspólnymi siłami potrafimy dać skuteczny odpór. Tak nam dopomóż Bug, Narew i Pan Jurek! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hm... 13.07.11, 23:57 Popieram! :))) o ile zastosujesz się do rady Damy, która ma ZAWSZE rację...> forum.gazeta.pl/forum/w,89075,126620145,126873740,Re_Kandydatury_do_odznaczenia_OWBFzD.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a pies mi ucierpiał przez biuletym 14.07.11, 10:36 :-))) dzięki !!! pies mi ucierpiał przez biuletym, bo się zaczytałam i zaogladałam - a sobaczka musiała poczekać, alem oderwać siem nie mogła - zaczym do końca nie dobrłam. Niech pan Guru zna, psia jego mać (a piękna ona była) swoje m-sce w szeregu ! No i teraz wyŁANczam sprzęt i idę go odsączyć. pozdrowieństwa, szacuneczek (-) Padalec & Guru_pies Odpowiedz Link
ave.duce Re: pies mi ucierpiał przez biuletym 14.07.11, 10:49 Jako miłośniczka zwierząt fszelkich, a psów w szczególności, muszę się poważnie zastanowić nad przyszłością "NW". Może stanę się niezależna jak - nie przymierzając - Semka? Wtedy Guru nie będzie czekał na spacerek ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: pies mi ucierpiał przez biuletym 14.07.11, 13:54 niech cierpi - wyszlachetnieje ;) Odpowiedz Link
dupetek Re: Hm... oprócz niewyraźnych napomknień - żadny 14.07.11, 14:01 Brak krytyki uznaj za pochwałę! Nooo, ale jeśli się upierasz, to mogę się poprzypieprzać na zapas:) Chciała byś, chciała? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Hm... oprócz niewyraźnych napomknień - żadny 14.07.11, 14:08 ja właśnie czekałam z wpisem, że doszło do czasu, gdy przeczytam. szczególnie zainteresował mnie nalot Pana Gacka na Gat. sprawa brzozy też - mniemam, że jednak Ruskie za tym stoją. oczekuję na nextową relację z peregrynacji Szopa Papracza to tu, to znów ówdzie. chciałabym też wiedzieć kto na Żoliborzu do 2005 r. tam, a potem na terenie innego tam. a w ogóle, to masa roboty z NW temi. szacunek dla pracowitości JZ.Red. Odpowiedz Link
panidemonka Re: dotarło!!!! 18.07.11, 09:46 Jak zawsze coraz lepsze :) Dziękuję Wodzowa za pamięc. Do mnie też dotarło, odebrane dziś, bo netowsręt mnie trzyma od dłuższego czasu i na razie nie chce odpuścic. Oczywiście Za lekturę tego co to dotarło już się biorę, mimo netowstrętu:) Poczytałam forum czyli wiem co, kto, z kim i o co-mogę spokojnie zniknąc. Pzdrawiam p.d. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Mam 18.07.11, 16:25 Mam, ponieważ otrzymałem. Jedynie okiem jednym (na razie) łypnałem gdyż jestem jak rolnik na jesieni, zaorany po uszy a może i bardziej. Odpowiedz Link