Dodaj do ulubionych

Przez okno

08.11.11, 07:39
Piękna młoda (na oko 40-letnia) sąsiadka w pięknych szpilkach i z zawieszoną przez ramię torebką D&G zwróciła moją uwagę (wyglądałam przez okno szukając we mgle dziadka, który miał odwieźć moją latorośl do domu0. Pomyslałam sobie - LOL, ale się wystroiła, pewnie jest coś na rzeczy. A ona wyciagnęła skrobaczkę i przez dwadzieścia minut ....skrobała... Pomyślałam sobie - a niech skrobie, miło się na nią patrzy - skrobała samochód przez dwadzieścia pięć minut po czym wróciła do domu, a na dół zszedł jej mąż i dwoje nastoletnich dzieci. I odjechali.
Obserwuj wątek
    • ex.mila Do szkoły nie domu nt 08.11.11, 07:40
      • ewa9717 Re: Do szkoły nie domu nt 08.11.11, 08:38
        Jak nic ziobrystka ;)
        • trzecikot Re: Do szkoły nie domu nt 08.11.11, 08:41
          Proponuję 'ziobrytka' - od 'celebrytka'.
          • gat45 Re: Do szkoły nie domu nt 08.11.11, 08:51
            "Ziobrytka" ma w sobie jakąś lekkość i delikatność. Jesteś pewien, że to będzie pasować do pań Kempy i Wróbel ?
            • trzecikot Re: Do szkoły nie domu nt 08.11.11, 08:53
              Biorąc pod uwagę spektrum rodzimych celebrytek, celebrytów i celebrątek - jak najbardziej!
            • ploniekocica Re: Do szkoły nie domu nt 08.11.11, 10:20
              gat45 napisała:

> "Ziobrytka" ma w sobie jakąś lekkość i delikatność. Jesteś pewien, że to będzie
              > pasować do pań Kempy i Wróbel ?

To może "ziobrzytka"? Prawie jak celebrytka, a ma w sobie masywność "rzyciową" w/w pań.
    • dupetek Re: Przez okno 08.11.11, 10:28
      Nie znamy życia tej rodziny więc trudno komentować! Jeśli Twoja sąsiadka przy okazji czyszczenia samochodu taki lans odstawiła, to jest wielce prawdopodobne, że sąsiad w tym czasie karmił dziatwę i szykował ją do szkoły. Nie wiemy nic o podziale obowiązków w ich domu.
    • damakier1 Re: Przez okno 08.11.11, 10:29
      Chodzi o to, że skrobała ona, a nie mąż i dzieci, czy o to, że się wystroiła?
    • ploniekocica Re: Przez okno 08.11.11, 10:35
      Ale co ona przy takiej pogodzie przez dwadzieścia minut skrobała?
      • dorola13 Re: Przez okno 08.11.11, 10:38
        pięty?
      • trzecikot Re: Przez okno 08.11.11, 10:39
        Skrobała się w łeb, ponieważ nie pamiętała, czy wyłączyła żelazko.
      • ploniekocica A może? 08.11.11, 10:42
        To była znana i ohidna antyaborcjonistka (by Anwad) Wanda Nowicka?
        • damakier1 Re: A może? 08.11.11, 11:15
          Antyaborcjonistka to by chyba nie skrobała?
          • ploniekocica Re: A może? 08.11.11, 11:23
            Przeca napisałam w nawiasie, co napisałam. :)
            Cały długi wątek był na FK o Anwad i jej nazwaniu Nowickiej radykalną antyaborcjonistką.

Głupia ciemna blondynka to może i jestem, droga Damo, ale nie aż tak :))))
            • damakier1 Re: A może? 08.11.11, 11:46
              O ile pamiętam, nie mam ostatnio żadnej kary i nie muszę czytać wątków Anwad.

O głupotę nie podejrzewałam Cię ani przez najmniejszy z małych ułamek sekundy, ale skoro ja (w której wybitną inteligencję też nie wątpię) mogłam wygłupić sie z dzieleniem przez zero, to i Tobie mógł się przecież taki lapsus wymsknąć. Przynajmniej miałam taką nadzieję:)
              • ploniekocica Re: A może? 08.11.11, 11:57
                Jak najbardziej mógłby mi się taki lapsus przydarzyć, ale żeby nie być o niego podejrzaną zaznaczyłam graficznie i w nawias ujęłam autorkę (nie mylić z aurorką:).
                --
                "Kocice nie grzeszą rozumem a płonące używają go bardzo rzadko." made by człowiek radziecki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka