ave.duce Re: Piątek Czynastego 13.04.12, 09:31 Czyż to dzisiejszy lubijat się skrada tak ścichapęk? Nie ma się po co tak czaić > Wszystkim BARANOM, a temu spod "13" - w szczególności - zdrowia, szczęścia, pomyślności! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Piątek Czynastego 13.04.12, 10:25 I tym, co wcześniej obeszli! Serdeczności!!! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Piątek Czynastego 13.04.12, 10:34 Gul gul gul... Przez żołądek do serca. Ileż prawdy jest w tych staropolskich przysłowiach. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Piątek Czynastego 13.04.12, 12:30 Dziękuję serdecznie!!!! Dziękuję! Ale nie będę się musiał dzielić z innymi baranami? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Piątek Czynastego 13.04.12, 10:41 Śliczny barenek! No i ten gustowny sweterek.... Odpowiedz Link
henryk.log_pl po Piątku Trzynastego 14.04.12, 17:16 ave.duce napisała: > Czyż to dzisiejszy lubijat się skrada tak ścichapęk? > > Nie ma się po co tak czaić > > > > > Wszystkim BARANOM, a temu spod "13" - w szczególności - > zdrowia, szczęścia, pomyślności! w imieniu Wszystkich i osobistym jak zeszłego roku - Dziękuję:-) Odpowiedz Link
ave.duce :) 14.04.12, 18:35 Im bardziej mnożą się teraźniejsze troski, tym trudniej dostrzec, w jaki sposób przeszłość przepowiada przyszłość > Richard Scott Bakker www.tapeta-niezapominajki-kwiatuszki.na-pulpit.com/zdjecia/niezapominajki-kwiatuszki.jpeg Odpowiedz Link
maniasza Re: Piątek Czynastego 13.04.12, 12:09 Nie strasz! Bo właśnie wychodzę z domu... :) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Amulet 13.04.12, 13:38 Miałam dziś w pracy taki wewnętrzny egzamin branżowy, dość specyficzny i trudny. Od tygodnia myślałam: też nie mieli kiedy terminu wyznaczyć tylko na trzynastego w piątek!. Wymyślacze terminu egzaminu widocznie są twardymi pragmatykami i ani im w głowach przesądy. W każdym razie pełna obaw przystąpiłam do zdawania i właśnie wróciłam z certyfikatem i oceną bardzo dobrą:) Mądra Dzidzia... Furda piątek czynastego! Od teraz to moja ulubiona data:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Amulet 13.04.12, 17:59 I kto jest debeściarą? Kto? Dzidzia!!! Hurrra!!! Niech nam żyje! Odpowiedz Link
gat45 Naszym Panom Baranom 13.04.12, 13:58 z okazji urodzin oraz Dzidzi Bojowej z okazji otrzymania zaświadczenia o mądrości HURAAAAAAAA! Niech ŻYJOM !!!!!!! ... i niech nam pyszne poczęstunki STAWIAJOM !!!!!!!! Odpowiedz Link
gat45 Re: Poczęstunek 13.04.12, 14:43 Dzidziu, oni bardzo słusznie Co tę mądrość poświadczyli ! Mogę się pod tym dyplomem podpisać ? Albo nie, zrobię sama drugi NiNIEjszym zaŚfiadCZa siem, że ob. Bojowa Dzidzia jest mONDra nad podziffff. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Poczęstunek 13.04.12, 14:47 gat45 napisała: > Dzidziu, oni bardzo słusznie Co tę mądrość poświadczyli ! Mogę się pod tym dypl > omem podpisać ? Albo nie, zrobię sama drugi > > NiNIEjszym zaŚfiadCZa siem, że ob. Bojowa Dzidzia jest mONDra nad podziffff. I natenczas, i wewogle, o! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Poczęstunek 13.04.12, 14:54 No cóż...nie będę się krygować i Wam zaprzeczać:)))))) Tylko, że wybitność moja ograniczona do spraw li tylko zawodowych, żeby nie było, że tak na wszystkim się znam:) A teraz jedzcie i pijcie jako i ja czynię. Odpowiedz Link
gat45 Re: Poczęstunek 13.04.12, 15:07 Ten mój dyplom to w uznaniu mądrości w skomponowaniu poczęstunku :) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Pora relaksu ;) 13.04.12, 18:48 Twój wynik:60 punktów Niezależnie od tego, czy jesteś mężczyzną czy kobietą, twój mózg ma więcej cech męskich. Dzięki temu lepiej radzisz sobie z konkretnymi zadaniami, skupiasz się na całości, nie na szczegółach, potrafisz wyciągać trafne wnioski z danych. Całkiem nieźle radzisz sobie z orientacja w przestrzeni, gorzej z odgadywaniem intencji osób, ich nastrojów i zapamiętywaniem szczegółów. Odpowiedz Link
gat45 Takie testy to ja .... (brzydkie słowo) 13.04.12, 18:54 Tak dokładnie było wiadomo, co powinien odpowiedzieć mąż, a co białogłowa, że aż wyło z ekranu :( Odpowiedz Link
ave.duce Oj tam, oj tam - każden jeden wie, co - 13.04.12, 19:01 ale pobawić się chwilę można. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Poczęstunek 15.04.12, 15:31 No to cofam swój dopisek, bo uważam, że Dzidzia Bojowa jest i mądra też! I należy się Dyplom. Odpowiedz Link
ave.duce Nikt nie je, to się nie będę ograniczać - 13.04.12, 21:59 częstuje się tym dla reszty (bez ostryg/ów) + Zdr00Fko fundatorki i jubilatów! Odpowiedz Link
laurak1975 Re: Piątek Czynastego 22.05.20, 13:18 Polecam amulet bogactwa! Wzbogaciłam się pod względem materialnym jak też i osobistym, znalazłam swojego mężczyznę. cutt.ly/amuletbogactwa Odpowiedz Link
magdolot Re: Piątek Czynastego 22.05.20, 15:36 Można się wykupić s piątka czynastego?! To jakoś nie fair. Także pod względem osobistym. :-( Odpowiedz Link
magdolot Re: Piątek Czynastego 22.05.20, 16:03 Obudziłam się dzisiaj mieląc słowo " żężąbrrr". Ssssmaczne, zalatujące patyną. Pogmerałam i wygmerałam z pamięci francuski imbir i pisownię "jengibre". Wypiłam kawę, zajrzałam do słownika i otkryłam, że Andaluzja wnika we mnię podskórnie, bo frącuski żężąbr się pisze gingembre, a jengibre jess imbirem hiszpańskim i ni chuja any fucking idea we całem mojem mózgu jak się należy przeczytać tego skurwysyna. Przypomniałam ja sobie, że we Ponsie bez donsów można sobie wyklikać i mówio. To lu. Zaaplikowałam sobie po drodze ze czy żężąbry s czystego zagapienia i rzążąc żężąbrem dotarłam do henhibra. Z akcętem na hi, co mnię się w sumie podoba. I do konsta-ta-ta-ta-tacji, że Andaluzja wnika we mnie trochę dziwnie. Ale to po prostu piatek czynastego! Potem przyszed Holender i zaczął nam pierdolić, że zamierza utłuc kasę na bzyczkach we własnej ojczyźnie z głębokimi kieszeniami, gdysz Andaluzja ma płytkie i jest za cienka w uszach. Bzyczki we formie broszek, co je ffffszystkie Holendry bendom nosiły na klacie i bzyczki im bendom bzyczały jak się do kogoś zbliżo na odległość metra. Poprzednim amuletem bogactwa pierdolniętego Holendra była idea sprzedawania nieruchomości za pomocą drona. Andaluzyjskich nieruchomości tłustym zagraniczniakom. Z drona, aby się nie musiały pofatygować by je obejrzeć, ino by one przyjeżdżały od razu s kasom je z marszu kupować. Po każdym takim pomyśle pierdolnięty Holender z pewnością coś zyskuje pod względem osobistym. Nawet w cholerny upał. Odpowiedz Link