ave.duce 31.05.12, 17:01 Będę wdzięczna za p/odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:13 Zagłosowałem na "nie wiem" ta odpowiedź wydała mi się neutralna i generalnie najbardziej zbliżona do posiadanej wiedzy w temacie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:15 Akurat ta odpowiedź niespecjalnie pomocną jest w rozwiązaniu kwestii, o którą chodzi ;) Ale i za to: Bóg zapłać, TW. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:31 OK, skoro to płatne zajęcie to jeszcze sobie parę razy kliknę "nie wiem". Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:35 Se klikaj, ale zapłatę dostaniesz na św. Nigdy. Nie pamiętam, kiedy obchodzi imieniny. Ale i tak 24 maja nie przebije ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:37 Znaczy się mogę jeszcze raz? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:39 OK zrobione 4x (nie wiem), z czego trzy moje. Nadmieniam żeby nie było nieporozumien przy podziale zapłaty. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:41 Hу дa, конечно ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:43 Na razie zdobyłem znaczącą przewagę. Przechodzę do defensywy. Zamuruję bramkę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:45 Czym? Tomaszewskim?! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:53 Na linii obrony mam znakomitych zawodników którzy samym swoim spojrzeniem potrafię wybić atakującą drużynę w pantałyku. Natomiast bramka przypadła z parytetu kobiecie. I to jakiej... Ma imunitet, nie do ruszenia. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:00 Ale czy ona widzi, co ma widzieć? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:06 Widzi w zakresie 360 stopni. Tylko ludzie z natury podejrzliwi mogą osiągnąć taki wynik. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:12 Ale czy jesteś pewny, żę widzi centrum? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:15 Momencik... Sprawdzę... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:21 Na podstawie analizy fotograficznej zgromadzonej na potrzeby śledztwa mogę jedynie powiedzieć, że zachodzi taka możliwość. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:40 Dowód, który wniosłaś do sprawy nie przeczy moim ustaleniom, a jedynie potwierdza niezwykle szerokie horyzonyty jakie omiatała swoimi organami niezapomniana min. Fotyga. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:45 Biedna miotła w kącie stoi, Też by chciała, lecz się boi, Bo jak w tańcu się rozluźni, To ją będą zbierać później. Odpowiedz Link
scoutek Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:45 ave.duce napisała: > Se klikaj, ale zapłatę dostaniesz na św. Nigdy. > Nie pamiętam, kiedy obchodzi imieniny. nie wiesz, bo pomyliłaś wszystko matka mówili, że na św. Dygdy, którego nie ma Nigdy Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:56 To my z jednej matki jesteśmy?! ŁOmatko! Odpowiedz Link
scoutek Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 19:30 ave.duce napisała: > To my z jednej matki jesteśmy?! ŁOmatko! a o Matce Polce? albo o Matce Ziemi słyszała????? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:00 O Matce Boskiej słyszała. I o Lucy - naszej protoplastce z Afryki też. Ale NIGDY nie słyszała, żeby któraś z nich mówiła to, co Scoutek napisała ;) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:34 ja zagłosowałam na TAK, bom dziś w dobrym nastroju po dniach trudu. oraz zez powodu, że aż się mi zechciało obiad ugotować i jadłam rzeczy smakowite : - kartofelki młode w koronce zielonej z koperku - jajo usadzone na pieczarce pod cebulą - zmizeriowany lecz nie mizerny ogórek zielony w kefirowo-octowej zalewie słodko-kwaśnej. i właśnie skończyła się też gotować kapustka młoda w czosnek, cebulkę, koperek brzemienna. z powodów jak wyżej nastąpiło moje na TAK zagłosowanie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:41 Cebula powinna być na wierzchu. Uczyniłaś też afront pieczarce, która zwyczajowo powinna się szwendać z boku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:44 ... "na pieczarce pod cebulą"? Pieczarka pod cebulą? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 19:06 ale z Was Gamonie ! JAJO było posadzone na pieczarce, a pieczarka na cebuli. zresztą nie na co deliberować, skoro dawno zeżarte jajo to. mogę ewentualnie poczęstować kartofelkami i pyszną kapustką. tylko moje kartofelki nie świecą, bo są bez tłuszczu. lecz moja kapustka zieleńsza i więcej koperku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 19:07 Cebula była pokrojona?! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 21:04 no w kulce nie była ona wcale. ale trzymajmy się tematu i eksponujmy TAAAAK !!!! nie zawsze eksponuję TAK. a TAAAAK !!!! to już ewenementowo. tem bardziej TAK ważne, że chodzi o słoniocowanie i że tak szlachetne osoby na TAK również są jako i ja. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:39 No to na razie TAK. Nie ma co tamto. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:50 nieśmiało dodam, iż TAK pesymistów - vide me - jest szczególnie wyraziste i pewne. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:53 Ależ dodawaj śmiało. ps. cebula krojona w plasterki czy w kostkę? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:04 już mi coraz trudniej dodawać bez o. to mże ja pwiem TOOOOOOK i będzie jeszcze ważniejsze, bo wysiłkowe ? /plastry cieniutkie, przysmażne na oleju i wcale nie trza szynki czy bczku podówczas./ Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:07 Ooooooooooooooo > "podówczas" - to jest dopiero sztuka! ps. zamiast O można używać 0 :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 01.06.12, 17:24 Olgo! Plączesz się w zeznaniach, kręcisz i mataczysz! Najpierw piszesz: - jajo usadzone na pieczarce pod cebulą Potem objaśniasz, w dodatku bezpodstawnie od GAMONI nas wyzywając, że JAJO było posadzone na pieczarce, a pieczarka na cebuli. Skup się teraz i pomyśl: skoro jajo było na pieczarce, a pieczarka z kolei na cebuli - to znaczy, że przekładaniec ten, idąc od dołu, wyglądał tak: na samym dole cebula, nad nią pieczarka, a na wierzchu, nad pieczarką jajo. Zatem na sFUj Fspaniały obiad jadłaś JAJO usadzone na pieczarce nie pod, a nad cebulą! cbdo (jeśli kto tu z lekcji matematyki pamięta, co to znaczy) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 17:52 Tak, właśnie że TAK! :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:01 No, to drugi głos na tak, o ile umiem zliczyć do dwóch. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:08 Na razie zwycięstwo "nie wiem" wydaje się nie zagrożone. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:13 Wg Ciebie - ja mam swój system liczenia ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:19 O palce. Nie place. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:22 A już myślałem, że wyniki będą podane w metrach kwadratowych. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:24 W arach. Jako archeolożka - posługuję się arami, czyli... papuguję?! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:35 Podciągnąłem swoją przewagę do 5 hektarów i 56 arów, tak przed wyjściem na wszelki wypadek... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 18:39 Bosz, kiedy ja przekopię to cmentarzysko?! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Właśnie wbiłam pierwsze NIE 31.05.12, 18:20 No ba! Czekam na papranie Szopa. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Właśnie wbiłam pierwsze NIE 31.05.12, 18:58 Nie chciałam się chwalić ale jednak: njapierwsiejsza zagłosowałam na TAK. Ufam, że badanie to ma ukryty cel. Głęboki. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Właśnie wbiłam pierwsze NIE 31.05.12, 19:02 Zatem trzy razy tak. Bardzo głęboki - serio.serio. Odpowiedz Link
dupetek :( 31.05.12, 19:45 Ja to się wolę nie odzywać, bo co bym nie wskazał będzie źle:( Avcia niech mnie zapisze tam, co jej się nie podoba. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 20:53 Oczywiście, że TAK! Trzeba być na TAK, bo inaczej jest się na NIE. Nie? Tak. Że nie wspomnę, iż - gdy młoda, inteligentna i przystojna kobieta do mnie sie z czymś zwraca, choćby z sondą wgłębną w pięknej rączce - nieodzownie mówię TAK. Albowiem tylko po "Tak" może następowywać jakiś Ciąg Dalszy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:42 I nastąpi wkrótce. Dzięki :) Odpowiedz Link
humbak Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 20:58 W zasadzie wolę ?, niż !, więc tak. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:43 I to rozumiem, a nie jakieś tam "nie wiem". Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:29 Nieeeee! ... tak JA , a co? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 22:45 No to w końcu + , czy - czy +/- ? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:10 MINUS Nie dam, nie potrzebuję, albo na odwrót. W dwóch słowach- taki wał. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:13 Czyli "NIE" odnotowuję i spadam. Branocka. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:17 no dobra, nic się nie nauczyłam, niech stracę, TAK Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:22 strać do reszty. dużo tego nie zostało. pozostań przy NIE, bo TAK z łachy, to jak podanie spragnionemu na pustyni octu szklanki. Odpowiedz Link
humbak Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 01.06.12, 17:40 Tyle że taka łaska jest jednak szlachetna. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 01.06.12, 16:15 Czyli 9 x tak, czy 10? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:06 jola.iza1 napisała: > Nieeeee! > ... tak JA , a co? no właśnie. co Ty niby ? Odpowiedz Link
magdolot Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 31.05.12, 23:34 Wiem, że nic NIE WIEM. Nie wiem, albowiem spowodowana wyjazdem, dogorywaniem i lataniem, zwyczajnie nie wiem, co dzieje się. I, kurza, to duża ulga jesss!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 01.06.12, 16:23 Czyżby stan niewiedzy przeszkadzał Ci w zagłosowaniu? Odpowiedz Link
magdolot Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 01.06.12, 19:34 > Czyżby stan niewiedzy przeszkadzał Ci w zagłosowaniu? Ależ nie! Zgodnie z niewiedzą zagłosowałam, że nie wiem. Motywowałam jeno. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 02.06.12, 08:20 Czyli asekuracyjnie dość ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 01.06.12, 17:31 Zagłosowałam na TAK, bo tak. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sonda ... "słoniocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". 02.06.12, 08:21 Jasno postawiłaś sprawę. Odpowiedz Link
man_sapiens TAK!!! 01.06.12, 23:12 A nawet 3xTAK, Optymiści podobno żyją krócej - ale z sensem. www.dailymotion.com/video/x7rcm0_monty-python-always-look-on-the-bri_shortfilms Odpowiedz Link
ave.duce Re: TAK!!! 02.06.12, 08:22 Przyjmuję to uzasadnienie - choć na dwoje babka wróżyła. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Zagłosowałam na TAK:) 02.06.12, 22:39 Bo chyba wiem o co się rozchodzi;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zagłosowałam na TAK:) 03.06.12, 17:47 Chyba jednak nie wiesz. Dzięki za głos. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Zagłosowałam na TAK:) 03.06.12, 22:11 Jesteś straśnie poważna! Niepokojem siem:( Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Taki lajF. 04.06.12, 19:07 no też wkraczam w niepokój duży. złego coś dzieje się ? jakby co - ręce na pokładzie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Taki lajF. 21.06.12, 17:13 ave.duce napisała: > Dam radę. Ale ręce na pokładzie to jest coś! ale już w miarę okejasowo ? z ręcmi temi pozostać w gotowości czy se jedną zdjąć w celu zżarcia rzodkiewki ? Odpowiedz Link
ave.duce Wszystkim thnX za głosy: jak tak, to tak! 21.06.12, 08:29 Juszsz... wykonałam zadanie i wrócona jestem. Odpowiedz Link
scoutek Re: Wszystkim thnX za głosy: jak tak, to tak! 21.06.12, 09:20 widać, bo od rana zamiatasz we wszystkich wątkach:))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wszystkim thnX za głosy: jak tak, to tak! 21.06.12, 09:27 Ok, ok, już idę do kąćka ;) Odpowiedz Link