magdolot Re: Koty uratowały konklawe 14.03.13, 19:38 I teraz, biedaczki, będą FSZYSTKIEMU winne? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Koty uratowały konklawe 14.03.13, 21:10 Magdolotku, FSZYSTKO będzie ich zasługą. Winy zwali się na Szopka. Odpowiedz Link
magdolot Re: Koty uratowały konklawe 14.03.13, 22:50 Szopka będziemy bronić jak wolności! Hauk. Odpowiedz Link
ave.duce Dzieki Szopku (zapomniałaś dodać?!) 22.03.13, 11:43 Nagroda Patrona Honorowego przyznana! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Prezent od Innej57 23.03.13, 20:13 No i obsypana Dama nie tylko medalami ;) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Franciszek 29.03.13, 19:37 Damo, a chłopaki jajków nie malują? Byłoby mi smutno jechać jutro w swiat bez zerknięcia na przedświąteczną krzątaninę Pana Czesia i reszty kompanii. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Franciszek 29.03.13, 20:17 Pan Czesio i reszta to już dawno bezjajeczna. Ale na blog przed wyruszeniem w świat zapraszam :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: De gustibus... 02.04.13, 12:59 Ojtam, ojtam... już tłumaczyłam, że Szopek to wujek i jest poza konkurencją. Odpowiedz Link
gat45 Re: Franio i Franciszek 05.04.13, 15:09 Damo, ja Ci chyba jaką mafię naślę, żeby Ci skonfiskowała aparat fotograficzny. Zdjęcia sliczne są, ale to ILUSTRACJA !!!! A ja tekstu łaknę. Jestem mało obrazkowa. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Franio i Franciszek 05.04.13, 17:21 Gatu Kochany! A żebyś wiedziała, jak ja tekstu łaknę! Ale przez te cholerną zimę całe towarzystwo na kanapach dupska grzeje - nuda i nie dzieje się nic! I o czym tu pisać? A blog swoje wymagania ma i jakies ślady życia mieć powinien. No to w oczekiwaniu na coś do opisania, chociaż jakimś zdjątkiem chcę pokazać, że żyjemy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Medal od "Forum ze Dworum" 12.04.13, 18:36 Ty to masz krzepę! Topsze, że ten wygląda na lekki ;) Odpowiedz Link
magdolot Re: Żaba Zdzicha 21.04.13, 20:15 Mały Szacio miał pierdolca na punkcie żab. Taki dwuletni. Rzucał hasło "baba, hop!" i gnał po żabę i ją zawłaszczał, albo w ślad za nią skakał babahopując radośnie. Musiałam mu żaby zabierać, bo miłośnie panierował je w piachu, skądinąd mazurskim. Kiedyś polowali na żaby razem z kotką leśniczego i Szacio był lepszy, acha! Muszę go sprawdzić na okoliczność żab i obrzydliwości... Odpowiedz Link