ave.duce Re: Sorry, taki mamy klimat 24.01.14, 17:59 magdolot napisała: > Biedaczek! Mądralinek! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z Wroną o bezdomności 26.01.14, 08:51 Momentami jakbym Jagę słyszała i widziała. Dzięki, Damo... ps. Panu Szopku głaski :) Odpowiedz Link
izydor88 Re: Przespać tę zimę... 27.01.14, 20:56 Karolek ma super fryzurę :) U nas ostatnio się działo... Wieczorem zadzwonił domofon: - Dzwonię do pani w bardzo nietypowej sprawie,uciekła mi czarna kotka i chowa się na waszej posesji. Szybko się ubrałam i ruszyłam na ratunek.Okazało się,że siostra tego młodego człowieka zostawiła mu kotkę na kilka dni i ta kotka zwiała. - Od dwóch godzin usiłuję ją złapać,ale ona mnie nie zna i się boi. Obeszłam cały ogródek i znalazłam tylko Bazyla i Piksela baraszkujących na śniegu. Wróciłam więc do furtki,a koty za mną. - O,to ta - krzyknął młody człowiek wskazując na Bazyla. Okazało się,że facet od dwóch godzin polował na naszą czarną baryłę... Gdyby go dorwał,byłaby to trzecia kradzież Bazyla. Wzięłam od faceta namiary,ale gruba czarna kotka nas nie nawiedziła... Odpowiedz Link