trusiaa 01.12.13, 21:06 Chińczycy wyszczelnęli sobie Jaspisowego Królyka. No nie wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: A tymczasem 02.12.13, 08:07 dopiero z GW się dowiedzieć można, że Truś kica po Srebrnym Globie... u boku Chang’e, co wróży zmianę jakowąś?! Odpowiedz Link
trusiaa Re: A tymczasem 02.12.13, 08:16 Bardzo bym chciała wiedzieć, czy Chińczycy ci mają dobre intencje. Bo potem będzie wina truska :/ Odpowiedz Link
ave.duce Re: A tymczasem 02.12.13, 08:33 Światem rządzą czyny, nie dobre intencje, toteż jeden czynny grzesznik wart jest dziesięciu bezczynnych świętych i męczenników > G.B. Shaw Odpowiedz Link
trusiaa Re: A tymczasem 03.12.13, 09:46 Tak właśnie. Czuję się wyszczelana - po pysku, za rzekome drwiny z cudzej wiary i obrzędów religijnych. Bo zachciało mi się z samą Panią Gat dyskutować. Odpowiedz Link
gat45 Re: A tymczasem 04.12.13, 13:16 trusiaa napisała: > Tak właśnie. Czuję się wyszczelana - po pysku, za rzekome drwiny z cudzej wiary > i obrzędów religijnych. Bo zachciało mi się z samą Panią Gat dyskutować. Trusiuu ????? Wystrzelana po pysku ???? W dyskusji ze mną ???? Świat mi się stracił i idę go sobie przewartościować. Poważnie. Odpowiedz Link
trusiaa Re: A tymczasem 04.12.13, 13:28 Dziś mamy święto, więc nie chcę do przykrych momentów wracać. Jutro też jest dzień. Odpowiedz Link
ave.duce A tymczasem - wylądował zjeżdżając! 16.12.13, 10:34 ... Jadeitowy Królik to sześciokołowy pojazd ... Odpowiedz Link
magdolot Re: A tymczasem - wylądował zjeżdżając! 16.12.13, 14:08 Juhu! Niech żyją pedalskie królyky! [W Zatoce Tęcz nie mogą być inne. Czy ONR poleci je spalić?! I skond on weźnie londownik pełen patriotycznych zapałek? Ściepa via Radyjo Maryjo?] Odpowiedz Link
trusiaa Re: A tymczasem - wylądował zjeżdżając! 16.12.13, 16:49 Ha :) I niech! A propos tęcz i Radyja. A może...? Odpowiedz Link