ellena_cyganka 05.03.14, 13:04 właściwie to forum jest w kategorii "Książki"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Dlaczego 05.03.14, 13:53 Forum o życiu, a życie każdego z uczestników ma być dla pozostałych otwartą książką. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Dlaczego 05.03.14, 14:00 No bez przesady z tą otwartą książką, nie wiem czy tak wszystko o wszystkich to wypada wiedzieć ;) Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Dlaczego 05.03.14, 14:54 Np proszę, a ja myślałem że jesteśmy w "Tylko dla dorosłych". Pewnie dlatego, że ci co czytają książki podobno są mądrzejsi. No to wpadliśmy. . Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Dlaczego 05.03.14, 18:00 Niby mądrzejsi Ci co najwięcej czytają, ergo: rabini i księża. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Dlaczego 05.03.14, 20:28 Nie wiem jak rabini - księża czytają w kółko jedną książkę do tego marną i przestarzałą. Widziałaś kiedykolwiek księdza w księgarni? Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Dlaczego 06.03.14, 13:39 Nie wiadomo tego, zwykle po cywilu chodzą, bo bywają w wielu różnych miejscach bynajmniej nie żeby nawracać;) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Dlaczego 06.03.14, 14:43 Powinno być w kategorii księga, a takiego niet. Zatem trza dziękować Matkom Założycielkom :) Witaj Cyganeczko. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Dlaczego 06.03.14, 18:09 Kłaniam się uprzejmie Pani Obojga Imion, jakże miło, że mię Pani pamięta. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dlaczego 09.03.14, 08:27 ellena_cyganka napisała: > właściwie to forum jest w kategorii "Książki"? Kiedy powstawało FzD - mnożyły się desanty na fora. Ledwie powstało jakieś, a już zlatywały się wszelkiej maści "destrukcje". Żeby spokojnie założyć FzD, Xenofant posłuchał rady Giwi. I tak już zostało. Mnie pasuje, innym chyba nie przeszkadza. Wspólnie pisze się Księgę... Odpowiedz Link