ploniekocica 27.11.14, 11:11 Jakby ktoś zapomniał, albo mu umkło, to CZYMAMY! A o 15 czymamy fszystkimi kończynami! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdolot Re: Dzisiaj! 27.11.14, 12:45 U nas aktualnie Forrest czyma Szaćka zamiast kciukuf bażanta, Szaciek z całych sił czymie kciuki Forresta i ja czymię ich fffszystkich z kciukami zasupłanych. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dzisiaj! 27.11.14, 15:01 Tylko niech sie kto nie pomyli i tak nie czymie: Odpowiedz Link
ave.duce Re: UFF :))) 28.11.14, 08:16 FzD dało radę wespół w zespół, wespół w zespół :) Odpowiedz Link
ploniekocica OGŁASZAM! 27.11.14, 20:00 Zbiorowym czymaczym wysiłkiem zaczymaliśmy zło wszelakie i JEST DOBRZE po prostu. Za czymanie dziękuję. Już wiadomo, że jak się czyma to się pije szampana :))))) Odpowiedz Link
tojajurek Re: OGŁASZAM! 27.11.14, 21:46 Czy można jeszcze poczymać - tak na wszelki wypadek do piątku? Żeby utrwalić rezultat. Zresztą spodobało misie, zwłaszcza, że w trakcie trzymania nie można myć rąk, ani nóg, ani obierać kartofli. Odpowiedz Link
magdolot Re: OGŁASZAM! 27.11.14, 22:50 Jusz chlałam szampitra po UFFF!!!- ie i mięciutko przeszłam we Święto Dziękczynienia i pienia anielskich hurrów [hurra! hurra! hurra!]. Ale, jako rzecze Pan Jajurek susznie, ja w ramach utfierdzania ZUA wszelakiego, że NAPRAWDĘ nie wlizie, no passaran, i a chu... jeszcze trochę poczymam, by ono zuo za biegun powypierdalało [może sobie wybrać za który i bańdzie] i jeszcze długo nerwowo za plecki się oglądało. Dixit. A kysz, ty zmoro obleśna potforo! A KYSZ! Odpowiedz Link
mania.sza Re: OGŁASZAM! 28.11.14, 00:41 ploniekocica napisała: > Za czymanie dziękuję. Już wiadomo, że jak się czyma to się pije szampana :))))) No to za co tego szampunia pijemy? Dawaj! Odpowiedz Link