tojajurek 14.02.15, 10:01 Słonko śle promyki, Komputer śle linki, A ja Wam buziaki Ślę na Walentynki. A co!!! [Ja Jurek] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Hej! 14.02.15, 11:10 tojajurek napisał: Słonko śle promyki, Komputer śle linki, A ja Wam buziaki Ślę na Walentynki. Słąko oślepiło, a komp się zaślinił, Gdy mi JurekOny Tak przywalentynił. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Hej! 14.02.15, 11:44 Hola! Hola! Hola! Moja Trusiu Droga, W Walentynce Jurka Była liczba mnoga. Kąputer się ślini, A słąko se świeci, Jurek walentynił Nam fszystkim, a nie Ci! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hej! 14.02.15, 15:14 damakier1 napisała: Nam fszystkim, jak leci! Tesz znaczy, że nie Ci! On nie mi? Nożesz... Wróć, Jureczku, jeśli możesz! (Wróć, ucałuj, jak za dawnych lat, dam ci za to... co byś zjadł?) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hej! 14.02.15, 12:26 damakier1 napisała: Hola! Hola! Hola! Moja Trusiu Droga, W Walentynce Jurka Była liczba mnoga. Kąputer się ślini, A słąko se świeci, Jurek walentynił Nam fszystkim, a nie Ci! Słąko sffe promyki śle mi fciąż, jak słało Kąpie zaśliniony, Wyjaśnij, bo mało Szlag nie traffi trusi, na te pomówienia: "Wyście som (pani Tru) telo pikna, co cud, co cud jaki i ja Wam buziaki (...)" Taka, Damo Droga, W Walentynce Jurka Była liczba mnoga. Odpowiedz Link
magdolot Re: Hej! 14.02.15, 13:37 Słąko śfieci Niemcom w beczki sauerkrauta, Polak na rubieży czasem cicho załka. Buziaki z Ojczyzny bliźnią fffszystkie rany Dzięki Ci Jajurku! - Magdolot załkany. Dzień ten bardzo miły wynaleźli Szkoci, niech Szkotów tym słąkiem Walenty ozłoci. Niech to słąko śfieci po całym Forumie i fffszystkie zdechlaczki nam panaceumie! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hej! 14.02.15, 14:28 Stoi na forum Kolejka Ze Dworum. Do buziaków się nadstawia Tłum kobit - horrorum! Powiedz JurkuOny, Jurku Ulubiony, dla której kąkretnie causek rzeczony? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Hej! 14.02.15, 16:07 Na górze jest czapka, Na dole skarpety, Jurek kocha wszystkie Forumne kobiety. O! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hej! 14.02.15, 16:26 tojajurek napisał: Na górze jest czapka, Na dole skarpety, Jurek kocha wszystkie Forumne kobiety. Wszystkie, Jurku, mówisz, że? Dama tffierdzi, że mię nie. Wszystkie - znaczy, że i mnie? Powiedz Damie, niechaj wie. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Hej! 14.02.15, 17:31 Wszystkie, Jurku, mówisz, że? Dama tffierdzi, że mię nie. Wszystkie - znaczy, że i mnie? Powiedz Damie, niechaj wie. Wszystkie, Trusiu, tffierdzi dama, Znaczy, że nie Trusia sama I że walentyni Jerz Wszystkim, czyli Trusi też. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: Hej! 14.02.15, 20:36 Nie cierpię umizgów, sztuczności, dat wytłuszczonych w kalendarzach. Ale, że nie jestem konsekwentny, Wam, tu się produkującym, serduszko ślę, bo tak. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hej! 14.02.15, 22:31 Słonko dawno zaszło i psy się uśpiły - Za buziaki wielkie dzięki, ToTyJurku miły ;) Odpowiedz Link
inna57 Re: Hej! 14.02.15, 22:34 Nim komercja ją zabrała Każda walentynka mała Była słodką czekoladką Albo zwykłą z sercem kartką Bez podpisu wysyłaną Za to z serca darowaną Zatem proszę Was Dworzanie Zanim północ nas zastanie Ślijmy wzajem walentynki Dla kochanków i rodzinki. Odpowiedz Link
magdolot Lubym Zdechlakom 15.02.15, 23:54 Słuchajcie, Rybki. Ona idzie. Widać ją troszku. Dziś zaobserwowałam na pewnym żywopłociku kuleczki pąków listkowych, potem takie same na róży i nawet ze dwa listki- świeżynki, a na deser dorwałam prymula i pączki mu się kwiatowe ryły, a potem drugiego pierwiosnka i on prawdziwy kfiatuszek miał przy samej ziemi. Się skrada. Jak u mię widać, to u Damy też, a zaraz dalej dojdzie. Fstawać chochoły, nosy wycierać, pączuszki puszczać, bo idzie jusz. Dość tego tańca- zasmarkańca z przyduszanymi hołubcami, no. :) Odpowiedz Link