ave.duce 16.09.16, 09:23 znaleziony przez internet okazał się nie tylko dotrzymującego słowa (ewenement!) fachowcem, ale i "ciekawym człowiekiem". Przynajmniej ze strony kominów nie grozi mi przykra niespodzianka ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kominiarz 16.09.16, 10:51 99venus napisał: > Nic tylko pogratulować.Ile wziął? > no właśnie - pogratulować ...np. fachowiec kominowy, co do mej córki kiedyś przyjść musiał, bo gdzieś w budynku "czworaku" coś się działo z kominkami a tym samym ponoć z kominem, to ani słowny, ani ciekawy, ani punktualny,ALE BRAŁ DUŻO Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kominiarz 16.09.16, 15:58 Dwa kominy, dwa ciągi wentylacyjne, wykucie dziury i wstawienie drzwiczek (zakupionych z kominiarskiej kasy) i wypisanie odpowiedniego papieru (konieczne w razie co... odpukać! dla firmy ubezp.)- 380 zlp. Czy to dużo? Nie wiem, za to wiem, że mam spokój - a to jest warte każdych pieniędzy, no. Odpowiedz Link
99venus Re: Kominiarz 16.09.16, 17:21 Pytałem się z ciekawości ponieważ też miałem do czynienia niedawno z kominiarzem.Uważam,że to bardzo korzystna cena. Spokojnego grzania w jesienne chłody.U mnie dzisiaj w nocy(5 rano) tylko 7 stopni. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kominiarz 16.09.16, 18:03 No to tym bardziej jestem ukontentowana, zwłaszcza, że to okolice stolicy, a o solidnych fachowców niełatwo ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kominiarz 16.09.16, 20:32 kurka jeziorna ! 380 !! to fakstycznie jakiś epigon uczciwości w swym fachu być musiał. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Kominiarz 17.09.16, 13:53 Jeżeli jeszcze miał na głowie cylinder i przyjechał rowerem, to zacznę myśleć, że żyję w bajce. Odpowiedz Link