ave.duce 19.09.18, 09:44 nowy wystrój portalu? Mnie nie. Chyba się przerzucę na coś innego. Ale co? Kiedyś była "Rewolucja na forach GW - "udogodnienia", teraz jest "Rewolucja na portalu GW - "upiększenia" :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Podoba się 19.09.18, 10:19 Nie podoba - dla mnie to surowy szkic, wstępna makieta. Ale czego oczekiwać po drużynie, która działa tak: A jezioro damy tutaj Odpowiedz Link
inna57 Re: Podoba się 19.09.18, 12:54 Coś innego wygląda tak samo albo jeszcze gorzej. Przynajmniej powierzchnia bannerów na stronie głównej jest ograniczona. Portal wyglądał porządnie kiedyś teraz to kolejny tabloid z sieczką informacyjną teoretycznie dla każdego a w rzeczywistości dla nikogo. Niestety kasa jest najważniejsza i albo to zaakceptujemy albo wrócimy do czytania starych czasopism z okresu "przedreklamowego". Odpowiedz Link
99venus Re: Podoba się 19.09.18, 18:59 Dno i kompletny chaos a w dodatku coraz więcej brukowca. Odpowiedz Link
inna57 Re: Podoba się 19.09.18, 23:03 Im dłużej patrzę tym bardziej stwierdzam że jest beznadzieja. I pomyśleć że na świecie są jeszcze portale które da się czytać bez obrzydzenia. Odpowiedz Link
magdolot Re: Podoba się 20.09.18, 09:51 Do dupy. Podnieśliście mnie na duchu, bo ja odmawiałam korzystania w czasie wyjazdów z tableta, gdyż nie da się obejrzeć wiadomości z jakimkolwiek sensem. Ot, trochę sieczki przywiewa. Teraz tak GW wygląda i w kompie, chlip, śląp. Myślałam że może za durna jestem, albo technicznie niedorozwinięta się robię, czy cuś... Ulżyło mi że to nie ja, tylko oni są niedorozwinięci. Tak nowocześnie niedorozwinięci. :-) Jeżeli histeria Rozenek jest niusem, to ja serdecznie chromolę. Uczę się żyć bez. Ostatnimi czasy najbardziej sobie cenię użeranie się opiniotwórców z internautami. Taki publikuje opinię a potem dyskutuje z opiniami na temat swojej opinii. Taki opiniotwórca ustosunkowujący się do zarzutu że jest debilem i ogólnie ma ffffszy jak russskie czołgi... Joł! Bywa zabawnie, a to w dzisiejszych czasach przemiędlania międlenia jest nad wyraz cenne. Odpowiedz Link
inna57 Re: Podoba się 20.09.18, 15:01 Bo kiedyś na "tabletce" trzeba było mieć cierpliwość i zjechać na sam koniec strony i tam było pytanie czy chcesz pełną wersję czy nie. Po wybraniu pełnej było jak na kompie. Teraz jeszcze na tabletce nie sprawdzałam, zresztą z tej sieczki niewiele się da chyba uzyskać. Odpowiedz Link
trusiaa Link do ankiety dla nie/zadowolonych 20.09.18, 13:34 PRO SZE ZWONIDŹ JEŹLIKTO HCE PO RADY PROSZĘ PÓKADŹ JEŹLIKTO NIEHCEPO RADY: www.research.net/r/X8FZNWN?P=[P_value] Odpowiedz Link
inna57 Re: Link do ankiety dla nie/zadowolonych 20.09.18, 14:36 Wczoraj to wypełniłam i wywaliłam im co myślę o "tablodaizacji" sensownego kiedyś portalu. Pewnie to i tak wyłącznie pisanie na Berdyczów ale przynajmniej sobie ulżyłam. Odpowiedz Link
ave.duce "Polacy są dużo bardziej konserwatywni od Polek... 21.09.18, 11:03 Polacy są dużo bardziej konserwatywni od Polek i dużo częściej głosują na partie prawicowe gdyby wziąć pod uwagę tylko głosy kobiet, to w Sejmie dominowałyby siły liberalno-lewicowe. Wśród kobiet PiS (28 proc.) remisuje z Koalicją Obywatelską (27 proc.), próg przekroczyłaby jeszcze Partia Biedronia (8 proc.), SLD (7 proc.) i Kukiz'15 (6 proc.).... Parlament wybrany przez mężczyzn byłby bez porównania bardziej prawicowy. PiS otrzymałby aż 40 proc. męskich głosów, a Koalicja Obywatelska tylko 17 proc. Kukiz miałby 8 proc., a Biedroń i SLD po 7 proc., ale do parlamentu weszłaby też partia Wolność Janusza Korwin-Mikkego. Przy takich wynikach PiS miałby samodzielną większość w wybranym Sejmie, a razem z Kukizem i Korwinem - większość konstytucyjną. Odpowiedz Link