ariadna-enta 14.04.09, 14:38 nie wiem czy dam radę obsłużyć jeszcze jedno forum niemniej dziękuję za zaproszenie czasem coś wyprodukuję,a teraz idę sie rozejrzeć.)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belgijska Re: Witam wszystkich. 14.04.09, 15:04 ariadna-enta napisała: > nie wiem czy dam radę obsłużyć jeszcze jedno forum > niemniej dziękuję za zaproszenie > czasem coś wyprodukuję,a teraz idę sie rozejrzeć.)) To jest absolutnie niemozliwe - ten service , znaczy sie ... ;))) Kompletne rozproszenie - moze doprowadzic do multifrenii i, co gorsze, do nieporzadku w szufladach i bielizniarce - zapytaj gat45 ona wie; nie rusza sie z szezlongU i ma problemy z Szyftem- uwazaj na siebie ;)) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Witam wszystkich. 14.04.09, 15:10 przyznam się nieporzadek w szafach miewam od zawsze.))) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Witam wszystkich. 14.04.09, 15:11 Witaj Ariadno:) Szafami, to niech sie kazdy z wlascicieli konfekcji zajmuje:) Odpowiedz Link
belgijska Re: Witam wszystkich. 14.04.09, 15:31 marouder.eu napisał: > Witaj Ariadno:) > Szafami, to niech sie kazdy z wlascicieli konfekcji zajmuje:) Mhhm - myslalam o garderobianej ... chociaz na half-time ;) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Witam wszystkich. 14.04.09, 15:31 witam jednego z Trójcy przenajświętszych właścicieli.) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Witam wszystkich. 14.04.09, 16:31 No moze panie sa i przenajswietsze, ale ja? Sama zreszta wiesz Ariadno, jaki ze mnie swiety:) Odpowiedz Link
gat45 O, przepraszam ! 15.04.09, 17:32 belgijska napisała: Kompletne > rozproszenie - moze doprowadzic do multifrenii i, co gorsze, do nieporzadku w > szufladach i bielizniarce - zapytaj gat45 ona wie; nie rusza sie z szezlongU i > ma problemy z Szyftem- uwazaj na siebie ;)) > Tylko wtedy miałam, jak byłam pijana ! Na trzeźwo z szyftem jestem bardzo zaprzyjaźniona. WEitaj, Ariadno ! Odpowiedz Link
tojajurek Kłaniam :) 14.04.09, 17:30 Tuszę jednakowoż, iż pomnisz Pani, że byliśmy sobie ongiś przedstawieni w innym czasie i miejscu. Sługa uniżony. to ja jurek Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Kłaniam :) 15.04.09, 14:43 a jakze pmnę,ze skądś jakby się znamy panie Jurku.) jak o teź i z innymi na tym forumie.)) Odpowiedz Link
wos9 Np. ze mną... 15.04.09, 15:25 ariadna-enta napisała: > a jakze pmnę,ze skądś jakby się znamy panie Jurku.) > jak o teź i z innymi na tym forumie.)) Odpowiedz Link